- zebra_hun: Intel® Core™ i9 14900K Raptor Lake-S Refresh CPU/Processor UV/DC (Optimalizálás)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- skoda12: Webshopos átverések
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
slashing
senior tag
válasz
canniball #16707 üzenetére
rigo88:
aha akkor teljesen más a leányzó fekvése, ott akkor szerintem azért nincs 720p logó mert 1. a skin nem úgy van beállítva 2. nem tudom
valami hiba van ha csak akkor nincs logo ha az általad manuálisan megadott címek után nincsen csak, ezt akkor érdemes lenne felvetni a skin hivatalos fórumán mint bug!
Canniball:
az a baj hogy számít a méret is. Szerintem a legjobb megoldás a seedben tartásnál az ha a letöltésnél mi adunk neki egy mappa címet ahova letöltse tehát ne az legyen amit ő automat csinána pl. Avatar.720p.jancsika-kiadás.x264.hundub stb... hanem csak simán Avatar esetleg még zárójelben az évszáma és akkor a screperben beállítani hogy a könyvtár neve alapján keresse az infókat. Ilyen esetben feleslegessé válik elvileg az nfo-s macera...ilyen olvasó mondjuk a jegyzettömb is csak ha szarul jelenik meg akkor át kell váltani a karakterkódolást.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Keresünk dokkolókat
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman Z1 Plus ADATA 600W
- Samsung Galaxy A23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest