Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Nem csajos Samsung Z Flip
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsigus
őstag
Végre megindult valamiféle kezdeményezés a magyar filmborítókat illetően. Már untam, hogy csak én töltögetek fel állandóan ilyeneket (eddig sztem simán volt vagy 120db amit feltöltöttem, és 2-3 db-al találkoztam), beírtam az egyik DVD borítókkal foglalkozó oldal fórumába (nem mondom a nevét, írjatok PÜ-t ha érdekel), és úgy néz ki, hogy lesz belőle valami (bár nem akarok elkiabálni semmit).
Az utóbbi időben elkezdtem letisztult stílusú borítókat készíteni (amolyan moziplakát szerűeket), példa: Hugo; Angyalok és démonok stb. Ha valaki érez magában affinitást erre, akkor a themoviedb.org/-ra feltöltheti akár a saját kezűleg készített (de lehetőleg az eredetire hajazó, letisztult borítókat), akár a gyári borítókat, ami az XBMC-ből is elérhető lesz (kell neki egy kis átfutási idő, kb. 1-2-3 nap, és csak aztán látszik az XBMC-ben.) Minimum 666 pixel széles kell, hogy legyen.
Egy kérésem lenne ezzel kapcsolatban: ha feltöltetitek a borítót akkor legyetek szívesek megjelölni a nyelvét! Nagyjából fél évvel ezelőtt sikerült elérnem, hogy a scraper-ekben beállítható legyen a borító nyelve, és ha van magyar borító és meg is van jelölve nála a magyar nyelv, akkor automatikusan azt tölti le a filminfók letöltésekor.
Egy ingyenes reg után a korábban linkelt TMDB-re bárki feltölthet borítókat. Az alábbi módon:
Kikeresitek a filmet, majd ha megvan a magyar adatlap akkor rögtön tölthetitek fel a borítókat, ha nincsenek meg a magyar filminformációk akkor pedig rákattintotok a Translate it! gombra (ha jól tévedek), és ha akarjátok ki is tölthetitek az adatlapot (cím, bevezető és kész is).
Aztán jöhet a borító. A jelenlegi borító felett van egy zöld + (plusz) jel arra kell rákattintani, majd kikeresitek és Upload.
A nyelv címke beállításához pedig először értékelni kell!! (ez alapján dönti el, hogy melyik legyen a "fő" borító az aktuális nyelven), máshogy nem menti el a nyelvet, majd a Language sor végén található ceruza ikonra kattintva be is lehet pötyögni a Hungarian kifejezést, vagy a listából is ki lehet választani.
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- sziku69: Szólánc.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3356
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3291
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest