Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- potyautas: A teljesség igénye
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Azért én még olyan gépzenét nem láttam, ami teljesen magától komponált volna meg dalokat. Ahhoz is kellett gondolom ember, hogy valaki felprogramozza az egészet.
Ezért is gondolom azt, hogy miért kell megkülönböztetni azt, hogy valaki gitáron játszik, avagy összepakolgat elektronikusan hangokból zenét?
Az a lényeg hogy mindkettő jó legyen. Egyébként is mindkettőnek a kimenete jel(hang) .
Divot félre ne érts, csak halottam már rockerektől leszólni gépzenének, pl. goát.. .Pedig pedig.. Egyik sem jobb, vagy rosszabb a másiknál, sőőőt az erősítők, stb révén, ma már a rockzene sem nevezhető teljesen annak, aminek régen.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro 256GB (Csak Esim), Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- 206 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest