- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ákinard
aktív tag
És szerintem ez nem tudható be annak, hogy "ez egy ilyen időszak".
Nem mondtam, hogy ez így jó, mert nem az. Valamit idén csúnyán elbaltáztak, alulméreteztek, és ez nem önmagában az Easybox raktárnak használata.*
Szimplán arra utaltam, hogy itt is és úgy általában máshol is látszott, hogy akadozik a szállítás. Ez ellen tenni sok mindent nem lehet, max törölni a rendelést.
Az semmiképpen nem segít a helyzeten, ha valaki napi 5x helyzetjelentést ad a csomagja állapotáról, és minden 2. kommentben előadja, hogy ő biza ide-oda-amoda fog menni emberkedni. Mert nem is biztos, hogy a topik közönségét ez már érdekli, másik oldalról, pedig látjuk, hogy valójában ugyanúgy csendben kivárta, amíg kézbesítik, aztán #hesstegsohatöbbetemag #kivételazelsőnagykihagyhatatlanakcióig*Ezt az egészet már korábban is elemeztük itt, jövőre sokkal jobban rá kell készülniük a BF és az utána jövő adventi időszakra. Plusz szerintem hülye húzás volt, hogy BF napján 690 volt az Easybox, másnap ingyenes. Ezrével lehettek olyan rendelések amit CSAK EMIATT újrarendeltek, itt is tízesével voltak ilyenek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Apple 10.9-inch iPad Air5 Cellular 64GB - Space Grey model - 2023.09-es vásárlás
- Eladó Konfig I7-10700 32GB DDR4 512GB M2 SSD RTX5700XT 8GB K7!
- Félkonfigom eladó! (MSI GTX 1660 Super Gaming X, i3-10100F, HyperX Predator 16GB DDR4, FSP 500W)
- StarTech USB C Dock - 4K 60Hz Quad Monitor - DK31C4DPPDUE
- DJI Mini 2 SE Drón, Új, Bontatlan, Garanciális, Hasznos kiegészítőkkel, Ingyenes szállítás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest