- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Szólánc.
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Bambanő háza tája
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutis
őstag
a vicc az, hogy egy teljes napot kijelölnek akcióba. hetekkel előtte promózzák hogy mondjuk a top termékeket mennyiért lehet megvenni. Aztán nyitás után fél perccel már nincs az a termék raktáron olyan áron, majd mégis van kb teli áron..Etikátlan black friday-nak hívni ha csak black seconds..az akciós árképzést meg ismerjük, felviszik magasra a teli árat hogy nagyobbnak tűnjön az akció. Én pl Black friday után vettem annyiért legót a gyereknek, mint a black friday akciós ár, ugyanúgy az emagon Nem mondom hogy nem akcióznak, de egy milliárdos forgalmú cégnél 200 db termékeket kitenni akcióba, többit meg teli áron árulgatni akciós nap alatt, hát mit ne mondjak....
http://www.youtube.com/tutisgsxr
-
hzsolee
őstag
Ez is szép... Megrendelés folyamán ingyenes minden, majd utána 490-et felszámol, ha az automatánál fizetem.
Szépen vissza lesz mondva, aztán megrendelem újra online fizetve...
A feleségem szerint 2 hibám van. Az egyik, hogy nem figyelek rá, a másikra nem emlékszem... ( . )( . ) Nagyon difficult az élet... meg schwer..."
-
Beni2360
félisten
válasz Tamás2310 #693 üzenetére
Ez nem volt nekem egyértelmű, hogy kivettek mar. Akkor is telefonálni kell mert a vissza utaláshoz kell nekik a banki adatok. És ha már meg van akkor is kell telefonon kerni. Aztan lehet akkor a kiszallitasrol egyeztetni.
[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
félisten
válasz Tamás2310 #691 üzenetére
Hivd oket fel és kerd a további bent tartást., hosszabbítást. Megadjak.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Tamás2310
tag
Sziasztok!
eMAG Easybox-ba rendelt előre kifizetett csomagot ha nem tudtam időben átvenni akkor mi lesz a sorsa, automatikusan visszautalják az árát vagy lehet rá kérni újbóli kézbesítést. -
8
senior tag
Nem jótékonysági intézmény hanem a vásárlók pénzével maximális profitra törekvő versenypiaci szereplő. Ha ki lehet sajtolni a vevőből, akkor a rendelésenként +1 Ft is millókat-tízmilliókat-százmilliókat jelent éves szinten. Amit csak jogilag védhetőnek gondolnak azt meg is lépik, a jogilag nem tökéletes világosszürkezónában is.
52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. MC Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. K&H vagy Erste számlanyitáshoz 50.000Ft. Raiffeisen kisvállalati ajánlókód. Revolut regisztrációhoz 8.500Ft, Curve 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
törölt tag
Drága megboldogult nagyim jut eszembe mindig a "pénztártól való távozás után..." szövegről!
Visszament a pénztárhoz, hogy
- Aranyoskám, rosszul tetszett visszaadni!
A 30-as pénztáros hölgy lekezelő stílusban:
- Engem nem érdekel, ki van írva, hogy pénztártól való távozás után reklamációt nem fogadunk el!
Nagymamám megvonta a vállát:
- Csak szólni akartam, hogy 1000 Ft-al többet adott vissza, de akkor mindegy...
És otthagyta a nagyon hülyén néző pénztárost.
A 90-es évek végén történt meg, amikor 1000 Ft még ért valamit! -
PNP
őstag
Az utánvét is önmagában arról szól, hogy kezelniük kell a pénzt, hiszen nem közvetlenül az eladónak fizetek. Lehetne még pénzforgalmi hozzájárulásnak is hívni, és akkor még egyszer hozzá lehetne csapni a rendeléshez, nem?
Szóval nem gondolom, hogy ez "jogilag tökéletes", ezért kérdeztem rá, de örülök, hogy legalább Ákinard érti hogy miért problémás ez a gyakorlat. (És nyilván nem a tétel mértéke zavar, főleg egy hűtő ára mellett, hanem hogy ilyen pitiáner fogásokkal próbálkoznak, ami persze az ő oldalukon elég sokszor megjelenik többlet bevételként, szolgáltatás nélkül.) -
laca500
aktív tag
válasz jobarat01 #683 üzenetére
Igen, ez így lenne, ha nem lenne regisztráláshoz kötve a vásárlás! A megvásárolt akármi meg hozzá van csatolva a fiókhoz. Igazából csak akkor van nagyobb gond ha nem tudják cserélni és már csak a pénz visszafizetése jöhet szóba.
Igazából nem is ez lenne a lényeg, hanem az, hogy szerettem volna valaki olyannal beszélni, aki már esetleg végig járta ezt az utat. De csak értetlenkedés volt, hogy miért itt kérdezek, inkább hívjam fel őket! Hát felhívtam, és azt kaptam amit vártam! Viszont ha tényleg így működik, akkor nem veszek eMAG-os használt, de garis cuccot.Alaplap: MSI X470 GAMING PRO CARBON + VGA: EVGA RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X FTW3 Ultra + CPU: Ryzen 7 5800X + RAM: G Skill Aegis F4-3000C16-8GISB 16GB kit + SSD: Samsung NVMe 970 EVO + Táp: Cooler Master V750 Gold V2 + CPU hűtő: Be Quiet DARK ROCK PRO C1 + Ház: Be Quiet Silent Base 802
-
Ákinard
aktív tag
válasz Beni2360 #684 üzenetére
"Ez olyan mint a nyomdai hibáért feleloseget nem vállalunk."
Jaja, meg a pénztártól való távozás után blablabla, amit már 1000x cáfoltak, hogy messze nincs így...
Ez szimplán téves tájékoztatás. Más kérdés, hogy egy csokis croissant áráért akar-e harcolni velük az ember. (GVH) Vagy szimplán köp egyet, és nem rendel onnan többbet. (Ha megsértve/átverve érzi magát ) -
Beni2360
félisten
Hibás programozas, mivel mellettze jobra már csak szállítási költség szerepel.
Ez olyan mint a nyomdai hibáért feleloseget nem vállalunk. Lejebb meg irva is van az utánvét miertje. StbBéni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
-
Beni2360
félisten
Utánvétnél a szállító ceg át utalja az Emagnak a pénzt tehát tranzakció jön létre. Neked is felszamol a bank az átutalásnal tranzakciós költséget.
[ Szerkesztve ]
-
laca500
aktív tag
válasz jobarat01 #643 üzenetére
Nem értek veled egyet, ez szerintem egyáltalán nem logikus! Ha ez így törvényes lenne, akkor mások is így csinálnák! Felhívtam az Asus-t is, akinek elmondtam a szitut, mert ugye sokan úgy is hírdetik a VGA-kat, hogy gyártói garancia, csak beküldöd az Asus-hoz és ők vagy javítják vagy vissza adják az árát. A nagy büdös Franckot adják vissza. Azt mondták, hogy a kereskedőt és nagykert nem lehet megkerülni. Na mindegy, a lényeg, hogy elmondtam az eMAG-os sztorit, és rögtön mosta, hogy teljesen jogellenes, mert az eMAG-nak semmi köze hozzá, hogy ki a tulajdonos, a garancia nem személyre szól hanem a termékre! Hozzáteszem, hogy ha nem átutalásos, volt a vásárlás akkor az eMAG-nak fogalma sincs, hogy ki áll a számlán szereplő név mögött! Ezért írtam, hogy az csak egy "sablon szöveget mondott az ügyfeles srác"!
[ Szerkesztve ]
Alaplap: MSI X470 GAMING PRO CARBON + VGA: EVGA RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X FTW3 Ultra + CPU: Ryzen 7 5800X + RAM: G Skill Aegis F4-3000C16-8GISB 16GB kit + SSD: Samsung NVMe 970 EVO + Táp: Cooler Master V750 Gold V2 + CPU hűtő: Be Quiet DARK ROCK PRO C1 + Ház: Be Quiet Silent Base 802
-
draco31
veterán
Tegnap délkörül rendeltem, most érkezett a csomag, vidéki kis faluba. Hát nem kicsit pislogtam
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
juve600
nagyúr
Sziasztok !
Tegnap BF akcióban vettem egy telefont,áruházi átvétellel kértem.
Azt írta hogy dec 2. az átvétel, erre kaptam ma egy sms-t hogy megérkezett az átvételi pontra.
Néztem a fiókomban és ott meg írja hogy átvehető a készülék és az átvételi időintervallum 11.19- től 11.19.ig
ilyenkor most mi van ? meddig kell átvennem ?
-
Ákinard
aktív tag
Szerintem ott a teljes árat adják vissza. Ha minden igaz annyi jár vissza, amennyit fizettél érte, azaz a dobozon már levonják a kedvezményt.
Én nemrég egy air fryert vettem, ott a teljes ár volt rajta (ugye erre a kupon nem érvényes), és a mellé bedobott tusfürdők ára csökkent 2000-rel.
Esetemben az Airf. visszaküldése esetén szerintem a teljes ára visszajönne, hisz az nem is csökkent kuponnal. -
Ra3
őstag
Sziasztok emag viszaküldéssel kapcsolatban érdekelnének tapasztalatok, rendeltem egy gamer fejhallgatót, de 1-2 nap használat után is annyira meleg és nyomja a fejemet hogy valószínű visszaküldöm.
A rendelésnél elhasználtam egy 2000-es kupont, ami tisztítószerekre volt jó, emiatt hozzácsaptam 3000ft értékű tisztítószert, amit nyilván nem akarok visszaküldeni.
Ilyenkor a visszatérítés hogy fog kinézni, 18ezer volt a fejhallgató, 19-et fizettem összesen a 21ezres rendelési értékre a kupon miatt.
Elveszik a kupon és visszakapok 16ezret (normál esetben erre számítok), vagy valami csoda folytán visszadják a teljes 18ezres árat?
Csak azért érdekel mert lehet árában átveszi egy kollégám, de ha visszaadják a teljes árat emagon akkor nem küzdök ezzel a vonallal.''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
hzsolee
őstag
Azért vicc, nem kimondottan ez a cég, hanem úgy cuzámmen az egész BF...
Példa emagra: volt berakva kedvencbe egy cucc. Nem akartam most megvenni, csak emlékeztetőnek. Most blekkben egy ezressel drágább mint sima áron. És beír olyan árat eredetinek ami sosem volt....na, ez a vicc.
[ Szerkesztve ]
A feleségem szerint 2 hibám van. Az egyik, hogy nem figyelek rá, a másikra nem emlékszem... ( . )( . ) Nagyon difficult az élet... meg schwer..."
-
Beni2360
félisten
Na akkor még 1x.
Telefonon bejelenteni, majd az oldaladon a vissza küldés opciókat kitolteni, elkuldeni vagyis ok. Ezután jött egy email és másnap a futár cégtől SMS amiben a boxnyito kód volt és a dátum, hogy meddig adható fel. Kapsz egy referencia számot amit rá kell írni a csomagat.
Ui: De előtte tisztázni az áru mivoltát. Én ilyenkor szoktam a face írni nekik, hogy más bolt a csomagban esfenyjepet mellékelek hozzá persze az eredeti rendelési szám öt megirom. Nekem most vissza üzentek, hogy látják már telefonon intezkedten közbe.[ Szerkesztve ]
-
Serpiko
addikt
A BF emagon mikor kezdődik 0:00 órakor?
A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs
-
apszi
őstag
Sziasztok!
Szerintetek mennyire esélyes, hogy az Emag-nál lévő, az emag által forgalmazott Philips oled706-os tv visszavitt darab? Azért gyanús, mert nemrég már nem volt, és most újra van? Szokott az Emag ilyesmivel huncutkodni?[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
félisten
Kitoltod a vissza küldés lehetőséget és a boxot választod. Ma inteztem délelőtt jött rögtön az email, hogy OK és fogja a futarszolgalat küldeni SMS-ben a nyitó kódot. Oda csak beteszed és ők tudják, hogy a tőled jött vissza. Kitoltesnel kérdez egy indokot a vissza küldésre ott egyebb;és beirod miért. De mindenképpen előtte telefonál nekik, hogy mást küldtek és vissza küldened. Hogy tuggyanak róla miért van más a csomagban.
[ Szerkesztve ]
-
mzso
veterán
Ha mást sikerült küldenie az egyik nyomorult partnernek mint amit rendeltem az tudom az Emag-on keresztül intéztetni? Pl bevihetem az üzletükbe? Ingyenes szállítással automatából vettem fel ma.
Elég gáz, hogy meg sem nézik mit küldenek...
-
hzsolee
őstag
válasz Silentfrog #649 üzenetére
Á, én már letettem az írogatásokról. Ha holnap sem lesz délután az automatában, bemegyek a Médiába aztán megveszem ott. Fillére annyi, aztán azt meg kenjék a hajukra. Az előző csomag meg házhoz jött. Ki lehetett választani melyik nap kérem. Oké, jött is az üzi azon a napon 9-18 között...mondom az igen. Kb egész nap otthon dekoolhatsz. Hát aznap semmi. Másnap telefonál a futár, hogy 3 perc és ott van. De mondom most nincs ott senki, várjál 5 percet már úton vannak, mindjárt otthon vannak. Hát neki erre nincs ideje. Akkor tesó vidd a pakkot ahova akarod, aztán lebasztam.... Másnap újra kihozta. Normális? 5 percért inkább másnap eljött újra....
Ja, van még egy csomag amit már 2 hete kivettem az automatából. Az app azt írja, bocsi sietünk, hogy megkapd... Vicc az egész....A feleségem szerint 2 hibám van. Az egyik, hogy nem figyelek rá, a másikra nem emlékszem... ( . )( . ) Nagyon difficult az élet... meg schwer..."
-
hzsolee
őstag
válasz Silentfrog #647 üzenetére
A tök*m kivan ezzel a sameday-el. Teljesen kiszámíthatatlan. Értem én , hogy ingyenes, de siralmas....
Inkább az lehetne a nevük:Sometime[ Szerkesztve ]
-
Tamás2310
tag
válasz Tamás2310 #639 üzenetére
Közben utána néztem és mindegyik ilyen típusú billentyűzetnek SOA-val kezdődik a széria száma, számlán meg egy olyan van amit mintha csak hasra ütés szerűen rá írtak volna. Dobozon amúgy sincs szériaszám írva csak magán a terméken akkor egy bontatlan csomagolású termékről hogyan tudták volna leírni.
-
Tamás2310
tag
Sziasztok!
Van egy Spirit of Gamer XPERT K500-as billentyűzetem ami sajnos megadta magát de még garanciális az Emag-hoz.
Jótállási jegyet kinyomtattam de a gyártási száma nem egyezik a billentyűzeten és a garancia jegyen, ilyenkor mi a teendő. Érdemes igy visszaküldeni vagy veszett ügy és hagyjam az egészet? -
laca500
aktív tag
Na megkérdeztem az eMAG-ot.
Adott az ügyfeles egy sablon választ, ami szerintem tök hülyeség!
Szóval, azt mondta, hogy ha nem én vettem tőlük a VGA-t, akkor a garanciális ügyintézést én is megtehetem az egyik boltjukban, a javítást elvégeztetik. Ha cserére szorul a cumó, akkor azt is megkapom, viszont ha nem tudják cserélni és pénz visszafizetésre kerül sor, azt már az eredeti vásárlónak utalják vissza!
Látod, ezért kérdeztem itt az oldalon. Mert ez így tök hülyeség. Az eredeti vásárló nem adhatja el a terméket? Mi köze az eMAG-nak hozzá? Illetve én szívom meg, mert nem én kapom meg a pénzemet? Ha tényleg így van, akkor vicc az egész.Alaplap: MSI X470 GAMING PRO CARBON + VGA: EVGA RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X FTW3 Ultra + CPU: Ryzen 7 5800X + RAM: G Skill Aegis F4-3000C16-8GISB 16GB kit + SSD: Samsung NVMe 970 EVO + Táp: Cooler Master V750 Gold V2 + CPU hűtő: Be Quiet DARK ROCK PRO C1 + Ház: Be Quiet Silent Base 802
-
Beni2360
félisten
A személyes beallitasokban van a kedvenc átvevő pont, na ott kell megvaltoztatni az üzletre és utána ismét a kosárba rakni.
-
mzso
veterán
Lehet hülye kérdés: Manapság (főleg hogy már bekebelezte az Edigital-t) az Emag normál magyar garanciát ad a termékeihez? És lehet hívni bármilyen márkaszervízt? Úgy emlékszem régen ez nem volt meg és mindent vissza kellett küldözgetni nekik.
-
Kiszke
újonc
Sziasztok! Rendeltem emagon külső cégtől 2 különböző telefon kijelzővédő fóliát, mindkettő törötten érkezett bubis borítékban, tehát nem szállításkor sérülhetett meg. Ilyenkor vissza fogom kapni az árát vagy mi lesz? Köszi a segítséget!
-
Beni2360
félisten
Nekem is volt 2x, hogy nem volt nagy rekesz üresen és hívott, hogy otthon vagyok e mert házhoz hozzá de csak kp-ben tudok nála fizetni. De azt még jegyzem, hogy 1, 5 km-re volt a terminál.
-
roti86
őstag
Szerencsére megvan a csomag, ma reggel hívtam az ügyfélszolgálatot, de olyan baromi halk volt, hogy alig hallottam mit mond. Mondta, hogy a futár házhoz hozza ma/holnap. Ezután hívott a futár 10 percen belül hogy nála a csomag, de valószínűleg csak este fogja hozni. Kb este 6 körül ért ide. Ő cseszte el, két csomagot scannelt egy boxba, így nem rakta be egyiket sem. Legalább tegnap szólt volna, hogy ne izguljak, megvan a termék, csak ez történt. Mindegy, legközelebb kerülöm az easyboxot ha lehet, szerencsére tudok eMAG üzletbe is rendelni, ha nem partnertől jön.
[ Szerkesztve ]
-
roti86
őstag
válasz HUN_Sector #624 üzenetére
Úgy legyen, remélhetőleg holnap előrébb leszek, közzéteszem ha van fejlemény.
-
-
mzso
veterán
válasz alcapone386 #619 üzenetére
Nekem szürke volt úgy egy hete a szokásos, de pár napja tudtam már bele rendelni. Én is arra gondoltam, hogy épp tele volt.
-
Beni2360
félisten
válasz alcapone386 #619 üzenetére
Vagy fejlődtek és így jelzik, hogy tele a tarhely. És ha nem ürül akkor bizony nem fog érkezni vagy mint nálam házhoz hozták telefonos egyeztetés után.
De biztosat az ugyfelszolgalatnal tudnak telefonon mondani, hívd őket.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
alcapone386
őstag
Sziasztok!
Találkozott már valaki olyannal, hogy egyik napról a másikra egy bizonyos emag easybox beszürkül, és nem elérhető? Appon belül nem választható. Létezik, hogy meghibásodott az automata? Csak azért kérdem, mert az egy dolog, hogy akkor ma nem abba rendelek, de holnap érkezik pár csomagom elvileg a nem elérhetőbe. Ha ilyen van, akkor majd küldenek egy sms-t/mailt, hogy melyikbe helyezték el?
Köszi a tippet! -
laca500
aktív tag
válasz Beni2360 #617 üzenetére
Ok. Köszi.
Alaplap: MSI X470 GAMING PRO CARBON + VGA: EVGA RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X FTW3 Ultra + CPU: Ryzen 7 5800X + RAM: G Skill Aegis F4-3000C16-8GISB 16GB kit + SSD: Samsung NVMe 970 EVO + Táp: Cooler Master V750 Gold V2 + CPU hűtő: Be Quiet DARK ROCK PRO C1 + Ház: Be Quiet Silent Base 802
-
Beni2360
félisten
Igen olvastam az Alzat de ők nem olyan rugalmasak. A telefonnak nyoma marad és nincs hokusz pokusz félre vezetés.
Meg mint írtam a lényeg, hogy kitől lett véve. Kell a pontos megnevezése, rend szám a terméknek, hogy az ugyfeles rá tudjon nézni.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
laca500
aktív tag
válasz Beni2360 #615 üzenetére
Köszi a választ.
Igen, fel lehet hívni, meg is fogom tenni de, hogy "megértsd", nem az eMAG-edigitál rutin szövegére lettem volna kíváncsi, hanem valakiére, aki esetleg gyakorlatban is végigjárta már ezt a szitut! Nézz be az Alza oldalára és látni fogod, hogy nem is olyan egyszerű ez a szitu, amióta egy regisztrált profil mögötti személyhez rögzítik a megvásárolt terméket. Legfőképp akkor lehet gond, ha pénzvisszafizetésre kerül a sor, főleg ha a vásárlás átutalással történt, mert akkor arra a számlára utalnak! Valószínű, hogy megoldható, de sszeretem volna olyannal beszélni aki végigjárta már ezt a dolgot.[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
félisten
Laca nem értem az ilyen kérdéseket.
Hívd fel az ugyfelszolgalatnal és kérdezd meg mi az eljárás a vetelnel, hogy esetleg te tudj ingezkedni. Szerintem még függ, hogy kitől külső forgalmazotovette e. Előtte laz eladótól ezt is kérdezd meg, biztos fogják ted ezt kérdezni.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
laca500
aktív tag
Szisztok!
Ha használtan veszek a harveraprón egy olya VGA-t amit az eredeti tulaj kb. másfél évvel ezelőtt vásárolt az Extrém Digitálnál 3 év granciával, és mondjuk valamikor meghibásodik, akkor abba beleköt az eMAG, hogy nem az én nevemen van a számla? Vagy egyáltalán ez most hogyan működik, hogy össze állt a két cég?Alaplap: MSI X470 GAMING PRO CARBON + VGA: EVGA RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X FTW3 Ultra + CPU: Ryzen 7 5800X + RAM: G Skill Aegis F4-3000C16-8GISB 16GB kit + SSD: Samsung NVMe 970 EVO + Táp: Cooler Master V750 Gold V2 + CPU hűtő: Be Quiet DARK ROCK PRO C1 + Ház: Be Quiet Silent Base 802
-
albiosz
őstag
Forgalmazza a: ,,külsős cég" Kattints a külsős cég nevére és a következő oldalon látod, hogy milyen kategóriákban árulnak, rájuk kattintva a konkrét portékákat is látod.
Én is kérdezek: ha külsős cégtől vásároltam, akkor nincs lehetőség emagon belül kommunikálni? Nem találtam eddig ilyet. Kukázzak egy mail címet és arra írjak?
-
draco31
veterán
Hali!
Készülök rendelni. Külsős cégtől lesz ahogy láttam. Van arra opció, hogy megnézzem mit árul még az a cég?ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
RR-13
őstag
válasz MittuDomain_ #609 üzenetére
Köszi a választ, én nem kaptam meg.
-
RR-13
őstag
Volt egy ajándék mozijegy Emag akció, okt. 31-ig, 5.000 Ft értékben történő Clementoni Puzzle vásárlás esetén.
Az akció leírásában november 04. van az utalványkódok e-mailes kiküldésére.
Van olyan, aki megkapta már november 4-én, e-mailben Köszi. -
Beni2360
félisten
válasz abdulka1 #606 üzenetére
Én a nyár 3 fele memória habos párnát rendeltem. A 3. lett a nyerő és mindkettőt amit vissza küldtem futár jött érte 2x. Külső forgalmazok voltak.
-
abdulka1
őstag
Sziasztok!
Egy Emag partnertől rendelt cuccra is vonatkozik az, hogy futárt küldenek garanciális probléma esetén, és nem nekem kell megoldani a visszajuttatást? Illetve elállás esetén is működik ez?Nem az számít, hogy veszítesz vagy győzöl, az számít hogy ÉN veszítek-e vagy győzök.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo P12 + Pen 8GB TB370FU Tablet 12,7
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/1TB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 200 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- 2x8GB 3600MHz Apacer NOX memóriakitek GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL! ÁRON ALUL! Hűtőbordás, dobozos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest