Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Gyilkos szénhidrátok, avagy hogyan fogytam önsanyargatás nélkül 16 kg-ot
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- hcl: Mér' nem mér?
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-Y
veterán
Miért nem kértél dékáni méltányosságit? Ismerek olyat akinek kétszer is megadták, így ötödször veszi fel a dimatot. Nekem negyedszerre sikerült, de amondó vagyok csak a tanáron(tanárokon) múlt, hogy háromszor is megvágtak. Negyedszer Burcsi tartotta, egyből normális volt az átmenési ráta, plusz ha elsőre is ő tartotta volna, akkor cca 95%, hogy megvan egyből

-
mdseldon
csendes tag
Üdv!

Akkor is mehetsz TO-ra nyugodtan ha nem vagy hallgató én is olyankor mentem estis to-ra és nagyon segítőkészke voltak,
http://www.inf.elte.hu/karunkrol/szervezet/dekanihivatal/to/Lapok/felfogadas.aspx
szerintem Csillag András -hoz menj először vagy a felesleges körök elkerülése végett kérdezd meg mailban
, bár valószínű hogy el kell majd menned az adott tárgy(ak) tanszék(eire) és egyenként kinyomtattatnod és lepecsételtetned minden egyes szart, valami ilyesmit hallottam egyszer az ilyen tárgyelismerésről, sok sikert hozzá! 
-
Mártógyurma
tag
Ne aggódj; a "Dimattal" sokaknak gondja van. A beíratkozáskor mellettem ülő "re"gólya 4X bukott belőle ( bevallása szerint) és más felsőbb évesnek is vannak problémái vele. Szórótárgy ahogy észrevettem.
Nekem mondjuk holnap lesz az első "Nagy Találkozásom" vele. Biztos élvezni fogom. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Victus fb3804no 15.6" FHD IPS Ryzen 5 8645HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe gar
- MacSzerez.com - 2020 MacBook Air 13" Retina M1 / 16GB RAM / 256GB SSD / Asztroszürke / Garancia
- Kingston FURY 32GB DDR5 5600MHz CL40 - Beast Black - 1x32GB
- 16 GB DDR5 5600 Mhz Samsung RAM !
- Lenovo ThinkPad E15 G3 20YG00A1HV Notebook
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- Gamer PC-Számítógép. Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 5060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938, 100% Akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor, MS4010
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

, bár valószínű hogy el kell majd menned az adott tárgy(ak) tanszék(eire) és egyenként kinyomtattatnod és lepecsételtetned minden egyes szart, valami ilyesmit hallottam egyszer az ilyen tárgyelismerésről, sok sikert hozzá!
Nekem mondjuk holnap lesz az első "Nagy Találkozásom" vele. Biztos élvezni fogom.