Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
zoli422
üzenetére
Hello
Az órák délután 4-től este 9-ig tartanak hivatalosan, de 8:30-kor azért már be szokták fejezni. Nincsenek 1-2 órás lyukak az órarendben, mint nappalin. Katalógus nálunk nem volt, sosem tudtam beérni a 4-es előadásra, nem volt belőle gondom. Munka mellett csináltam, kb 20 kreditet vettem fel félévente (proginf bsc nappaliról elismertettem sok tárgyat), de így is ki volt töltve 4-9-ig majdnem minden estém az órarendben.
Kreditelismertetés során infós tárgyakkal volt problémám, mert estin néhány tárgynál más programnyelvet használtak, illetve voltak olyan óráim, amiknek estin nem volt párja, így kidobott kredit volt ...
A matek tárgyakat simán átvették, volt olyan is, hogy egy nappalis előadással kettő estis tárgyat pipáltam ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- Formula-1
- Elektromos cigaretta 🔞
- Tőzsde és gazdaság
- Autós topik
- Adobe Lightroom topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- World of Tanks - MMO
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- GoPro Hero 7 Black, rengeteg gyári tartozékkal
- HyperX QuadCast 2 Frost + INGYEN SZÁLLÍTÁS
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/512GB fekete 3 év garanciával
- LENOVO CORE I7 8700K GAMER+TERVEZŐI PC! 16Gb DDR4 RAM 512GB NVME SSD QUADRO P4000 8GB DDR5 1Év GAR!
- ÚJ ASUS CORE I5 14400F GAMER MAX PC 32GB DDR5 RAM 1.0TB SSD ÚJ RTX 5060 TI 8GB DDR7 2ÉV GAR!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3722, 100% Akksi
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi