- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os Sata SSD teszt. (Blue)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
andben
csendes tag
Hát parázunk rendesen mindannyian...! És senki nem tud semmit. Max. azt h valószínű Hunyadvári lesz a felelős, tehát a form. nyelveket extra át kell nézni... Ezt is hol lehet tutira tudni h ki aznap a záróvizsgafelelős?
Én speciel voltam már záróvizsgán más egyetemen, ami 3 tárgy volt. Itt a záróvizsga tételsor gyakorlatilag az ÖSSZES EDDIGI tárgyból szemezget témákat....
Itt:
http://www.inf.elte.hu/karunkrol/szervezet/dekanihivatal/to/szigorlat_nagyprogram_zarovizsga/Zrvizsga/PTIBSc_zv_tetelek.pdf
Pl. itt kapunk 2 tételt és végig mondjuk? És ha mondjuk olyan tanár nincs bent aki ért a diff. egyenletekhez akkor azt nem kapom...?Szal egy kicsit sok tekintve h van még vizsgánk, diplomát is kell még írni illetve van még msc felvételi! Szal lesz rá kb 1,5-2 hetünk... Elég-e vajon?
ÉRdekes még az MSc felvételitől sem parázok annyire mert tudom h ott legalább lehet választani a tárgyak közül...
A diploma felelős tanár nyugtatgatott h nem fogják annyira komolyan venni ha pl. nem tudod a Cauchy tétel bizonyítását pontosan, inkább a rálátást nézik! Persze neki könnyű...
Szal a kérdés az h menniyre veszik komolyan? Mert az anyag hatalmas ha ezt mind meg kell tanulni az nagyon sok...!
Új hozzászólás Aktív témák
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest