Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• proof88

addikt

válasz bbazsy #4144 üzenetére

Amúgy rájöttem én is, hogy a tea hiányzik nekem! Ugyanis én középsuliban is azt vittem már magammal és egyetem első félévében is az volt, viszont valamit összeszedhettem vagy lelkileg volt gáz, de sokszor hasmenésem volt meg égett a gyomrom... pontosabban először hasmenésem volt, de csak akkor, ha korán keltem, ez ment egy ideig, aztán elmúlt és helyette égett a gyomrom, mint állat. Sokszor a 4-6-os villamoson is úgy álltam, hogy nagyon érzékeny voltam a bukkanókra, mert a gyomrom megérezte azt is, meg hányingerem volt... évfolyam zh-n is volt belőle gond: rámjött a hányinger és qrvára paráztam h remélem nem fogok hányni, de nem akartam kimenni, mert meg akartam csinálni a zh-t. Aztán ott volt a szendvicsem, csipegettem belőle, az volt a legrosszabb, mert amikor a számba vettem egy darabot, még jobban rámjött, de aztán 1-2 falat lenyelésével jobb lett a helyzet... Meg péntekenként barátnőmnél voltam és délután együtt szunyókáltunk, aztán erről is leszoktam, mert előtte éhes voltam és ettem, viszont evés utáni lefekvés délután nálam heves gyomor égést eredményezett. Egyszer így lettem nagyon rosszul nála, égett a gyomrom és remegtem is... de szerencsére 1 óra alatt elmúlt... Na én ekkor álltam le a teával, mert valamennyit rontot a helyzeten, és ugye az savas, mármint csersav tartalma van, okozhat gyomorégést, persze a rosszulléteim nem amiatt voltak, csak én akkor álltam le vele. Azóta van az kb, hogy iszonyatosan álmoska vagyok... nagyon elszoktam a teától, ezer éve nem ittam... asszem visszaszokom rá megint.
    Egyébként már nincs gondom hasammal se, gyomrommal se. De akkoriban voltam orvosnál vele, teszteket végeztek (emlékszem egyszer egy ilyen reggeli teszt alatt, amikor fél óránként kellett fehér löttyöt inni, akkor tanultam architektúrák vizsgára :D ), de odáig jutottunk, hogy valszeg lelki dolog, mert hogy nem megy az egyetem úgy, ahogy kéne. De aztán téli szünet alatt nem kellett korán kelnem, és jobban is voltam, csak vizsgákra jártam. De akkor már kigyógyultam belőle. 2. félév kész álom volt ezek után.

• Mawyx

őstag

válasz bbazsy #4144 üzenetére

Én sose birom sokáig, egyszeűen álmos leszek, pedig vizsgaidőszakban luxus lenne az alvás, túl sok időt elvesz.

A tea tényleg megoldás lehet, régen rengeteget ittam én is folyamatosan, aztán feltűnt, hogy nem birok aludni.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés