Hirdetés
- VHS digitalizálás
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
proof88
addikt
válasz
Tele von Zsinór
üzenetére
-4. szinten mi van? Nem lőnek le?
Amúgy úgy tudom, h a déliben van -5. szint is, csak nem használják, mert befolyik a Duna, és folyton kiszivattyúzzák a vizet. Eredetileg fizikusoknak készültek az alsó szintek asszem...
Meg Lágymányos azért ez a neve, mert mocsár volt. De valamit csak elszámolhattak, mert nem sikerült tökéletesen ezek szerint az átalakítás, ha befolyik lenn a víz. Meg érdekes a Déliben megfigyelni, h "szétszakadt" az épület egy helyen, kicsit elrepedezett a fal... bár sztem ezt eleve beleszámolták, úgyh nincs mitől aggódnunk.
bbazsy: én komolyan gondoltam, h elvégzek valami gépíró tanfolyamot, mert lehet gyorsabban tudnék írni, sőt biztos és pontosabban is, ha tényleg mind a 10 ujjam kihasználnám. Nem vagyok rá büszke, most 3. próbára 301 pontot értem el, 7422. vagyok... sztem ha gépíró tanfolyamon kvalifikálnám magam, 10-20%-kal gyorsabban írhatnék és fele annyi hibás szót.

-
Mawyx
őstag
válasz
Tele von Zsinór
üzenetére
-4? (mínusz 4?)
-
bbazsy
őstag
válasz
Tele von Zsinór
üzenetére
oda csak gyalog

csodaterem pedig titok, az egyetem legjobb részét nem hozom nyilvánosságra, megszűnne a varázsa

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xbox Series X|S
- E-roller topik
- Battlefield 6
- VHS digitalizálás
- Spórolós topik
- Garmin Fenix 8 Pro - nézz az ég felé!
- Nintendo Switch 2
- Nothing Ear (3) - mikrofonpróba
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Honor 200 Lite / 8/256GB/ Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- OUKITEL G1 Mobiltelefon 24/256Gb dupla sim
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3763, 100% Akksi
- Lenovo Legion Pro 5 (16" QHD+ 240Hz, i7-14700HX,RTX 4070 8GB, 32GB RAM,1TB SSD) eladó BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Amúgy úgy tudom, h a déliben van -5. szint is, csak nem használják, mert befolyik a Duna, és folyton kiszivattyúzzák a vizet. Eredetileg fizikusoknak készültek az alsó szintek asszem...