- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- RIOS Gépház: Alap vagy Profi? Két új üzleti előfizetés debütál a Hardveraprón!
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
proof88
addikt
válasz
Tele von Zsinór #3381 üzenetére
-4. szinten mi van? Nem lőnek le?
Amúgy úgy tudom, h a déliben van -5. szint is, csak nem használják, mert befolyik a Duna, és folyton kiszivattyúzzák a vizet. Eredetileg fizikusoknak készültek az alsó szintek asszem...
Meg Lágymányos azért ez a neve, mert mocsár volt. De valamit csak elszámolhattak, mert nem sikerült tökéletesen ezek szerint az átalakítás, ha befolyik lenn a víz. Meg érdekes a Déliben megfigyelni, h "szétszakadt" az épület egy helyen, kicsit elrepedezett a fal... bár sztem ezt eleve beleszámolták, úgyh nincs mitől aggódnunk.bbazsy: én komolyan gondoltam, h elvégzek valami gépíró tanfolyamot, mert lehet gyorsabban tudnék írni, sőt biztos és pontosabban is, ha tényleg mind a 10 ujjam kihasználnám. Nem vagyok rá büszke, most 3. próbára 301 pontot értem el, 7422. vagyok... sztem ha gépíró tanfolyamon kvalifikálnám magam, 10-20%-kal gyorsabban írhatnék és fele annyi hibás szót.
-
Mawyx
őstag
válasz
-4? (mínusz 4?)
-
bbazsy
őstag
válasz
oda csak gyalog
csodaterem pedig titok, az egyetem legjobb részét nem hozom nyilvánosságra, megszűnne a varázsa
Új hozzászólás Aktív témák
- OLCSÓBB!!! több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 üzleti notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest