Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Yézi: Blekk Frájdéj
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mawyx
őstag
3.jára vennék fel matekot és ő van kiírva. Ha nem sikerül, kirúgnak az egyetemről, 4év odalesz. Tehát ha megtanulom az anyagot és akkor átmehetek, akkor szuper lesz. (Az eddigi tanár sztochasztikus volt, hiába tanultál, kivágott, vagy nullával átengedett, én nem voltam szerencsés, de aztán nem is próbálkoztam. Aztán meg már reghét elmúlt és nem tudtam lejelentkezni és elhasznált felvételnek számít....szóval elb@sztam.) Nem tudom mennyire biztos, hogy ő lesz?! Még a belső informátor szerint is az utolsó utáni pillanatig változhat, vki nevet meg csak beírnak tárgyakhoz és lehet tök más tartja.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Dell latitude 5420 i5-1145G7/ 16gb ddr4/ 250gb m.2 SSD
- Dell XPS 9350 13.4 /16:10/FHD+1920x1200/Intel Core Ultra 5 GEN2 226V/16GB/512GB SSD/ÚJ
- Számítógép, Laptop, I3-7.gen, 8GB DDR4, 240GB ssd, magyar bill, 15,6"-os Full HD kép, gyári töltő
- Apple Iphone 12 64gb Zöld
- Újszerű ELITE Xbox One Kontroller Series 2
Üzleti előfizetők hirdetései
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Új Razer Kraken v4 vezeték nélküli gamer fejhallgató
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- JBL STAGE 2 9634
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1i - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest