Új hozzászólás Aktív témák

• zoli422

csendes tag

hEngi!

A nem kötelező bejárást hogy érted? Gyakra vagy előadásra? Én matematikus hallgató vagyok, de jövő félévre felvettem ezt a tárgyat. Azonban sehogyan sem tudom elintézni, hogy ne legyen ütközésem, vagy 2 gyak lenne egy időben, ami nem szerencsés, vagy a programozási nyelvek c++ előadás idején lenne egy gyakorlatom. Szóval előadásra való bejárás nélkül nem lehet megcsinálni, vagy vannak olyan vadbarmok akik gyakra nem járnak be és úgy akarják teljesíteni? Köszi előre is a válaszod.

Egyébként amint elvégeztem a matek szakom, jelentkeznék ide. Tárgyakat milyen eséllyel tudnék elfogadtatni? Illetve ilyenkor a kreditértéket is beszámítják, vagy csak, hogy én ezt megcsináltam? Ezt nagyon nem tudom hogy megy. Mert az kellemetlen lenne, hogy elfogadtatok pár tárgyat, de aztán a kevés kredit miatt átraknak költségesre. Bár erre egyébként is megvan minden esély, de eddig itt minden tárgyam meglett :)

Illetve ha már így belejöttem: első félévben tényleg a TO veszi fel nekem a tárgyaimat? Mert szeretnék dolgozni és elég rossz lenne ha szétbarmolnák az órarendem :) Ja és az első félévben lehet egyből passziválni esetleg? Mert akkor most is tudnék jelentkezni, csak 2 ilyen fajsúlyú szakot nem lenne szerencsés egyszerre végezni, vagyis nekem az már nem menne.

Köszönöm mindenkinek aki válaszolgat a kérdéseimre :R :R

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés