Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
zoli422
üzenetére
Hello
Az órák délután 4-től este 9-ig tartanak hivatalosan, de 8:30-kor azért már be szokták fejezni. Nincsenek 1-2 órás lyukak az órarendben, mint nappalin. Katalógus nálunk nem volt, sosem tudtam beérni a 4-es előadásra, nem volt belőle gondom. Munka mellett csináltam, kb 20 kreditet vettem fel félévente (proginf bsc nappaliról elismertettem sok tárgyat), de így is ki volt töltve 4-9-ig majdnem minden estém az órarendben.
Kreditelismertetés során infós tárgyakkal volt problémám, mert estin néhány tárgynál más programnyelvet használtak, illetve voltak olyan óráim, amiknek estin nem volt párja, így kidobott kredit volt ...
A matek tárgyakat simán átvették, volt olyan is, hogy egy nappalis előadással kettő estis tárgyat pipáltam ki. -
hEngi
tag
válasz
zoli422
üzenetére
Szia,
1, A c++ nem egy alapozó tárgy, nem ajánlanám ha nincs már minimális programozási tapasztalatod.
Ha jól emlékszem a gyak sem géptermi, szóval ha gyakorlati ismeretekre vágysz akkor ne ezt vedd fel
2, Tárgy elfogadtatásról sajnos nem sokat tudok. Ezek gyakran változnak is hogy mi mivel ekvivalens. Sztem TO-n érdeklődj.
3, Igen a TO veszi fel, de ha jol tudom azt te felülbírálhatod. Szerintem ebben a kari HÖK tud neked segíteni

Üdv,
hEngi
Új hozzászólás Aktív témák
- Temu
- Fájhat Elon feje: mindjárt kész a Starlink-rivális
- Battlefield 6
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Synology NAS
- BestBuy topik
- OLED TV topic
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad P15 Gen2, i7-11850H, 32GB/512GB, FHD/IPS, RTX3000 (6GB), garancia!
- Apple Iphone 12 PRO 128 GB - Péntekig 84.500 Ft
- Lenovo Ideapad 3 : I3 10110U / 4GB / 256 GB SSD / Win 11
- Dell Latitude 7480, 14" FHD Érintő kijelző, I5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Magyar bill, Szá
- Lenovo TAB M11 tablet
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- Samsung DLP projektor, The Freestyle SP-LSP3B
- Honor 200 Lite / 8/256GB/ Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3835, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest