Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Csak úgy... ki kellett írnom magamból...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
proof88
addikt
srácok, valakinek pótfelvételivel van tapasztalata?
Az a lényeg, hogy megszűnt a hallgatói jogviszonyom, ezért újrafelvételiztem IK-ra.
Igen ám, de én csak nemrég tudtam meg, hogy idén már nem fogadják el az informatikai alapismeretek érettségi vizsgámat informatika helyett, mint régen. Idei kormányrendelet módosítás szerint kivették a szakmai előkészítő tárgyat az elfogadható tárgyak közül, szóval boldog vagyok nagyon.
Az az ötlet merült fel, hogy az augusztusi pótfelvételit meg kéne próbálnom, mert az nem központi elbírálású. Igaz, hogy elvileg csak estisre lesz meghirdetve, de nekem most már az is jó lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- iPhone 12 Mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4211, 94% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB Zalman T4 Plus Chieftec 650W
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó szerverek!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest