- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
2022. április 9. 10:00 - 15:00
a legközelebbi FEJhallgatós találkozó időpontja.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ati1979
veterán
válasz
vodkaboy22 #3300 üzenetére
Nyugodtan vedd, és mond azt, hogy tőlem vetted féláron!
Meg voltam szorulva el kellett adnom!
Amúgy én sem "magyar áron" kaptam, hanem jóval olcsóbban!Kövezzetek meg de, szerintem nem rossz az áráért akkor, ha valaki szereti az erőteljes basszust!
Fülesben sajnos nemigen van ilyen másik... -
.DLL
veterán
válasz
vodkaboy22 #3300 üzenetére
Nekem a szeptemberi óta bennem van
Pedig akkor még csak Ati AK120-áról hallottam. Aztán a következőn pedig a Sileo-ról [nincsenek szavak] az mondjuk LCD3 volt.
Én most inkább csak DAC-okra voltam kihegyezve, de így sem tudtam eleget kipróbálni, viszont a Moment DAC egy kiváló eszköz, árát simán éri. És ugye egyben fejhallgató erősítő is, szóval komplett és kompakt. Hogy ez előny vagy hátrány...? Lehet csak a DAC magában olcsóbb lenne és többen vinnék.
Nos igen... azok a Genelecek...
nagyon komoly szubot toltak, és a külön Genelec szubok még be sem voltak durrantva.
Állítólag ezt a fajta tiszta, torzításmentes hangot nem jó élvezeti cikként fogyasztani, de szólt most nem tudom hány percet 20-30-40 legalább, vegyes műfajokkal, és úgy érzem, hogy ezt simán el tudnám hallgatni itthoni rendszernek is, nagyon kellemes volt!Fejhallgatóból nem sokat hallgattam, de ami erre járt az jó volt
tapasztalatokról majd a fejhallgatós topika írok.
Köszönöm én is a szervezést, mindenkinek a segítséget, nagyon kellemes nap volt.
(napi ki-kicsoda: én álltam ott nagyrészt a vízadó gép mellett, a fejhallgatóállvánnyal, Heed daccal és Bkercso cuccokkal telepakolt sarokban.
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD HUN
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 4K
- AOC Gaming monitor 165Hz 1ms!
- Szép Dell Latitude 7320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i7-1185G7 32/512 FHD IRIS Xe
- Roland BK-3 Billentésérzékeny szintetizátor
- BESZÁMÍTÁS! ARCTIC Liquid Freezer II 420 vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Bowers-Wilkins Pi7 S2 (2195084)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512GB SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 1600W Corsair AX1600i Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest