- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
2022. április 9. 10:00 - 15:00
a legközelebbi FEJhallgatós találkozó időpontja.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ati1979
veterán
válasz
vodkaboy22 #3300 üzenetére
Nyugodtan vedd, és mond azt, hogy tőlem vetted féláron!
Meg voltam szorulva el kellett adnom!
Amúgy én sem "magyar áron" kaptam, hanem jóval olcsóbban!Kövezzetek meg de, szerintem nem rossz az áráért akkor, ha valaki szereti az erőteljes basszust!
Fülesben sajnos nemigen van ilyen másik... -
.DLL
veterán
válasz
vodkaboy22 #3300 üzenetére
Nekem a szeptemberi óta bennem van
Pedig akkor még csak Ati AK120-áról hallottam. Aztán a következőn pedig a Sileo-ról [nincsenek szavak] az mondjuk LCD3 volt.
Én most inkább csak DAC-okra voltam kihegyezve, de így sem tudtam eleget kipróbálni, viszont a Moment DAC egy kiváló eszköz, árát simán éri. És ugye egyben fejhallgató erősítő is, szóval komplett és kompakt. Hogy ez előny vagy hátrány...? Lehet csak a DAC magában olcsóbb lenne és többen vinnék.
Nos igen... azok a Genelecek...
nagyon komoly szubot toltak, és a külön Genelec szubok még be sem voltak durrantva.
Állítólag ezt a fajta tiszta, torzításmentes hangot nem jó élvezeti cikként fogyasztani, de szólt most nem tudom hány percet 20-30-40 legalább, vegyes műfajokkal, és úgy érzem, hogy ezt simán el tudnám hallgatni itthoni rendszernek is, nagyon kellemes volt!Fejhallgatóból nem sokat hallgattam, de ami erre járt az jó volt
tapasztalatokról majd a fejhallgatós topika írok.
Köszönöm én is a szervezést, mindenkinek a segítséget, nagyon kellemes nap volt.
(napi ki-kicsoda: én álltam ott nagyrészt a vízadó gép mellett, a fejhallgatóállvánnyal, Heed daccal és Bkercso cuccokkal telepakolt sarokban.
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Acer TravelMate P245 i3-4010U 4 GB RAM 120 GB SSD (Samsung)
- ÚJ BONTATLAN Macbook Air Apple M1 M2 M3 M4 Legújabb Magyar 1 év Garancia Deák Térnél Azonnal Átvehet
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged