- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
Új hozzászólás Aktív témák
-
Biaggio
őstag
Hiányszakmák manapság általában specifikus középfokú szakképesítések.
orvos elektronikai technikus, CNC-gépkezelő, fröccsöntő technikus, hegesztő, antikvárius, baromfifeldolgozó, élelmiszerkereskedő, géplakatos, ács, fémforgácsoló, kultúrcikk-kereskedő, anyagmozgatógép-kezelő (targoncás), autóelektronikai műszerész, férfiruha-készítő, elektronikai műszerészek
Alapvetően az ország különböző területei között is hatalmas eltérések vannak, pl. egy gyár betelepülésével vagy távozásával is nagyot változik a helyzet.
Hiányszakma lesz az egészségügy is, pár éven belül:
ápoló, kardiológus, radiológus, ideggyógyász, patológus -
concret_hp
addikt
vmi gixer van a linkkel a ''Nem tudok ennek értelmes címet adni, sry.'' c. topic lett volna. de semmiképp nme a microfos.com
(ha ráémész alul láthatod is hogy ph-s cím van ott
De mind1.
Nem próbálom meg előadni, mert amíg valaki nincs itt úgysem tudja érzékelniilletve aránylag nincs is nagy lemorzsolódás.
Kaposváron nincs se buddhista főiskola, se teológia elmélet oktatás. hitoktató-tanító az egyetlen vallással kapcsolatos szak, komoly 20 körüli fővel -
lorcsi
veterán
Vagy a főnök ismerőse kerül az új helyre...
esetleg van az a megoldás h multicéghez kerülsz- tegyük fel kicsit normálisabb fizuval- de állatnak néznek & még pl. az ebédidőben is dolgozni kell, vagy rohanni az ebédlő & a iroda között...
bár egy normálisabb fizuért rendesen a mennyben járhat manapság az ember...
rEmélem 2 év múlva nem leszek ilyen borús a jövővel szemben...
[Szerkesztve] -
föccer
nagyúr
Asszem ez egy tökéletes kifejezés: ''szakbarbár nevelde''...
Van egy olyan meglátásom, hogy a fősülit meg az egyetemi oktatást nem teljesen lehet egy napon emlegetni. Hogy miért??
Ami az egyetemen megy: Elmélet; sokadrendű parciális differenciálegyenletek, meg sok-sok-sok; soha a büdös életben elő nem vett ismeret.
Fősuli: 2 félév gyakorlat + sokkal gyakorlatiasabb tantárgyak. Persze lehet azt mindani, hogy ott is vannak szívózások meg minden, de nekem eddig minden fősulis haverom irígykedett rám, mert Én egyetemista vagyok. ................ Azután megmutattam neki néhány jegyzetet....
Fősulis haver végzett, és átjötzt továbképzésre, hogy legyen egyetemi diplomája. Azt mondta, jogy ezeket már egyszer tanulta, értette is, tudta is, de most mindent összezavartak a fejében, és már azt sem tudja amit eddig tudott...
Hasonlónak eredménye, hoyg már semmit nem számolok fejben (!!). Régen viszonylag jó matekos voltam, de most már azt is számológéppel számolom, 7*5=35. Tipikus zh hiba az alábbi ''gondoloatmenet'' (5*5)/2=5 ( ugyebár, ha leírod egy papírra, akkor fent van kettő ötös, amiből az egyikkel elvesszük, mert ügye ösztöttunk kettővel....
Ezt a hibát nagyon sokan sok féle képpen elkövettük már mechanika zh-n.....
üdv.: föccer -
föccer
nagyúr
Teljesen együtt érzek veled........
Mi is nagyából azt tanuljuk, hogy hogyan számol a számítógép.
És ha belegondolok, hogy 3-4 évvel ezelött még statikus akartam lenni.. Mekkora egy barom voltam akkor { vagy csak zh-kon nem tudom használni a számológépemet?? }az egész felsőoktatási rendszer.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- EA Sports WRC '23
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- HP Probook 640 G2 (14FHD/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- AMD Ryzen 5 5500 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Kamerarendszerek telepítése //// Gyengeáramú hálózatok kiépítése //// Informatikai segítségnyújtás
- Quadro FX 570 eladó
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ProCaster 50UNB800H 50" 127cm FULL HD üzleti kijelző
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest