- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobe
veterán
nah akkor belépek a klubba
én kerekperec megmondom, utálom az egyetemet...most vagyok másodéves, de ez alatt a 2 év alatt sikerült olyan hihetetlen közömbösséget kiprodukálnia belőlem, hogy az fertelmes...Anno nagy tervekkel vágtam neki, most meg már azt mondom : 2 tantárgy ami érdekel és ott is tart a suliban (angol + számvitel, amik kicsit is érdekelnek). Nagyobbat még sosem csalódtam életemben mint a felsőoktatásban. Nem vagyok egy tipikus okoska, de a jegyeimért gimiben is megszenvedtem, 4,5 ös átlag felett mindig voltam, itt viszont, megszakadhatok ahogy akarok, akkor sem megy 4,2 fölé...persze elsőben az első félév pofára esés volt (2.8) de utána feljavítottam 4,2re, de azért is vért köptem, és ez mintegy cirka 10 ezer ftos ösztöndíjért, amit máshol ugye tekintélyesebb lóvéval díjaznak...a suli és a társaság még tetszik, viszont egy két dolog baxxa a csőröm rendesen...tucatnyi olyan tantárgy van ami pl nekem a büdös életbe nem fog kelleni, mégis kötelező, és persze ebből szívatják be a jónépet, aminek jövőbeni tervekhez vajmi kevés köze van...látókörtágításra jó, de egyébre nem, akkor mért kötelező, és nem választható ? nem tom...nekem nagy általánosságban csalódás, hol pozitív hol negatív értelemben...csak sajna több a negatív
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fujitsu E736 laptop (12,5/i5-G6/8GB/256SSD/Win11)
- MacBook Pro M1 8GB/256GB magyar
- Lenovo 14,1"Áthajtható Érintős FullHd,Ryzen 3,VEGA VGA,,8-16GB RAM,256-512SSD,Szép állapot
- Fujitsu Celsius H770 Workstation laptop (15,6FHD/Xeon/32GB/512SSD/Nvidia4GB)
- QNAP QSW-1105-5T 5 portos 2.5GbE switch - 1 év garancia
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest