- droidic: A fapados NAS tuningolása
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Arc összefoglaló szerkesztés
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
orientcx
őstag
Azt a Fedesztáni painite fán fütyülő platinum angyalkáját! Mikor ez a Zaonce CG elindult, a top 5%-ért ígértek asszem 2 millát. Na mondom, elég sóher egy banda ez az Alliance, és csak azért fogtam bele, mert pont a szomszédos Lave-n parkolgattam, és még csak friendly státuszom volt, gondoltam arra jó lesz, hogy ott is allied legyek. Erre most felmentem megnézni, és ugyanazért a top 5%-ért már 15 Misikét számoltak bele a markomba. Csak most sajnálom igazán, hogy a gép rosszalkodott a minap, mert alig maradtam le a harmadik helytől pár millával, márpedig napi egy tízes összejött mind a három nap. No de szomorkodásra nincs ok, 30 fölött zártam. És ha ehhez hozzávesszük, hogy a Reortei helyi bountykból jött úgy kb 9, az Fed+Empire bountykból 6, az így már 30+15+9+6=61 kőkemény Mihály. Az utóbbi 3 CG-ből 144(!) db milliócska mászott rá a bankbetétemre mindössze kb 9 játéknap alatt(ez majdnem a fele az össz kb 4 hónapos, 410 millás keresetemnek)
És most ez a leárazás. Hát vesszek meg, rányúlok egy kondára. Csak úgy. Ott helyben le is parkolom. Esetleg átpakolom a Lave-ba. Csak hogy foglaljam a helyet.(meg tán egyszer majd a távoli jövőben rászánom magam, hogy a kereskedői vonalon is elite legyek, ott még csak entrepreneur vagyok, ami épp egy kicsivel van feljebb, mint a homeless kategória)
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos az üzleti célú hirdetés!
RÉSZLETES, FOLYAMATOSAN
FRISSÜLŐ FAQ
AZ ÚJ JÁTÉKOSOKNAK
Ha szeretnél felkerülni a PH játékoslistára, küldj egy privát üzenetet duvinak, az alábbi formában:
PH név – játékbeli név - platform
- Bemutató Elite Dangerous: Beyond – Chapter 1
- Bemutató Elite Dangerous: Horizons bemutató (Xbox One)
- Teszt Elite: Dangerous teszt (Xbox One)
- Hír Jövő év elején jön az Elite: Dangerous - Odyssey
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous 2.4 The Return
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous PS4-es kiadása
- Hír PlayStation 4-re is megjelenik az Elite: Dangerous
- Hír GC 2016 - Komoly bővítést kap az Elite Dangerous (PC, XO)
- Hír Elite: Dangerous - Steamre költözhet az, aki a fejlesztőktől vette meg a játékot
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Autós topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gyúrósok ide!
- Könyvajánló
- Battlefield 6
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- leobog hi 75 épített billentyűzet - evangelion unit 08 Mari Makinami ihlette
- Samsung Galaxy S23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Alufelni 4 db., R16 méretű gumihoz (pl. Ford Galaxy II) (az ár 4 db-ra vonatkozik)
- INTEL PC KONFIGURÁCIÓ: Számítógép helytakarékos, kisméretű Mini ITX házban, SSD nélkül
- IPhone 12 Pro max 256GB gyári független új akku!
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 3rd: i7-5GEN I 8GB I 512SSD I 14" WQHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest