- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kempingezés és sátrazás
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
-
LOGOUT
Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
duvi
nagyúr
válasz
gentlelynx #36798 üzenetére
A T9 egy igazi kamion. Inkább áruszállításra ajánlanám, bár utasokat is lehet fuvarozni vele. Nagyon lassú, lomha és kicsit ugrik. Mennyi pénzed van most? Ha belefér egy Anaconda, akkor érdemesebb lenne inkább azt választani.
-
gentlelynx
tag
Hi!
Ezt csodálkozva olvasom, mert (after)'84-ben már létezett a kütyü (fuelscoop) és bőszen használtam is...
Ami viszont nagyon hiányzik a hátsó nézet
... Más...
Hétvége óta boldogtulajdonosa vagyok a Horizons "kiegészítőnek" és mondhatom, új dimenziók nyiltak
Imádom. (Még jobban, mint korábban...)
A bolygófelszínekre leszállás előszörre rendesen feladta a leckét, de nagyon klassz
Felfedezősdi szintén buli (nekem)
Valahogy a harcképességemen kéne javítani, mert eddig csak egy kényelmes nyúlcipőt használok... Nomindegy...
Most némi fejlesztésen töröm a fejem és megkérdezném a nálam okosabbakat (mindenki mást), hogy egy T9 nagyon ördögtől való lenne egy jó kis utas és rakomány-szállításból származó bevételnövelés szempontjából?
Most egy Cobra MKIII mellett egy T6-al vagyok képes nagyobb mennyiségű cucc vagy (hangsúlyosan "vagy") szerényebb igényű utasok szállítsára, amit esetleg "továbbgondolnék" ezzel a T9-el...
A válaszokat előre is köszi! -
duvi
nagyúr
válasz
cinemazealot #36796 üzenetére
Hát volt egy "pár" elpukkanásunk a béta alatt
Ráadásul induláskor még nem is volt Fuel Scoop
Ez csak később került be a játékba, mint annyi minden más is. Saját tapasztalatainkat osztottuk meg, itt a fórumon és fokozatosan jöttünk rá a legtöbb dologra
-
cinemazealot
addikt
Már bőven azelőtt elkezdtem olvasni az összefoglalót, hogy megérkezett volna a videokártyám vagy a joyom, csak elég lassan olvasok, sok az infó, és amíg nem volt min gyakorolni, nehezebben is rögzül. Aztán egyszer csak belecsöppentem a fent említett szituba.
De köszi, igyekszem előbb keresni és utánaolvasni, mint kérdezni.
Ilyenkor azért elgondolkozom azon, hogy vajon az első játékosok hányszor haltak meg és/vagy száradtak ki, mire rájöttek, mit kell csinálni. Vagy az első Kickstarter támogatók kaptak egy-egy enciklopédia szerű több száz oldalas könyvet a "how-to"-król?
BTW: tegnap belebotlottam néhány videóba, amik a FAOFF repülés gyönyöreit illusztrálták. Emlékszem, amikor először véletlenül megnyomtam a vonatkozó gombot a joyon, csak néztem bután. Aztán néhány mozdulat után rájöttem, mire való. Azóta nem próbáltam, de lehet, hogy megpróbálom kitanulni. Nagyon tetszik!
-
duvi
nagyúr
válasz
cinemazealot #36792 üzenetére
Érdemes átolvasni a fenti Téma összefoglalót. Többek között ez is le van írva és képekkel illusztrálva
-
duvi
nagyúr
válasz
cintula187 #36793 üzenetére
Az Alliancenál még nincs rank és a Chieftain is szabadon megvehető. Semmilyen követelmény nincs a vásárlásához kötve.
-
Pinky001
csendes tag
válasz
cinemazealot #36786 üzenetére
"....így rájöttem, hogy küldetések között tankolni sem kéne elfelejteni."
Avagy veszel egy fuel scoop nevű kütyüt, és akkor azzal tudsz felvenni üzemanyagot néhány, erre alkalmas csillag közelében.
-
totila
tag
válasz
okyoky #36779 üzenetére
ha már rammerkedés, ha már fed vitéz, és pláne ha már ipsz, akkor maga az alapító sem maradhat ki a dologból:
orient szaktársnak van egy remek res taktikai videója, ahol sok más mellett többek közt az általad elkövetett dologra külön is kitér
az aszteroidának lökés rész 11 perc 12 mpnél indul, és hogy ilyenkor mit ne tegyünk, amit ugye te is csináltál, az 13 perc 12 mpnél
mindenesetre úgy rammerkedni, hogy csak egy pip-et teszel a pajzsra, az már önmagában is ér legalább egy napi jegyet az ipsz székházba, tárlatvezetéssel. -
okyoky
tag
válasz
Rebuy Screen: 5% biztosítási díjért visszakaphatod a hajódat. A státusz panelen a Balance alatt van az aktuális rebuy cost. Annyi pénzed mindíg legyen.
Itt minden hajó adata megvan, a mereteik is. Egy blueprinten láttam, hogy a levélbedobó 80m magas. A Sidi 5.4m... -
wollnerd
aktív tag
Vajon hogyan tudták ennyire jól kiszámolni a méretarányokat valami(k)hez?
Elképesztő.
Szerk: Az 1. videónak már van 3.0-ás verziója is. -
duvi
nagyúr
válasz
Sidewinderrel koccolni a levélbedobón, az már majdnem művészet
- Ship Scale Video
- Ships leaving station -
cinemazealot
addikt
válasz
Submarine #36784 üzenetére
Isten hozott!
Öröm látni, hogy nem csak én vagyok ilyen későn csatlakozó. Pár hónapja már megvan a játék, de csak múlt héten kezdtem vele aktívan játszani, addig csak a tréning küldetéseken gyakoroltam. Hétvégén viszont már leszállítottam néhány adatot, és gyűjtöttem ~70k credit-et. Közben belebotlottam egy neutron csillag féleségbe, ami majdnem megfőzött (vagy csak nem vártam meg, amíg lehűl a FSD, és ezért szenvedtem el heat damage-et?), az egyik rendszer főcsillagától az outpost-jáig pedig 10 percig SC-ben száguldozva majdnem kiszáradt a tankom, így rájöttem, hogy küldetések között tankolni sem kéne elfelejteni.
Többiekhez:
Az állomások levélbedobója mekkora méretekkel rendelkezik kb? Dokkoláskor mindig amiatt aggódom, hogy a Sidewinder-emmel nehogy megkoccoljam, de feltételezem, azért nagyobb hajók is bőven beférnek rajta, ugye?(#36779) okyoky
Rookie kérdés: ez a "rebuy screen" mit jelent pontosan? Megsemmisült a hajód és visszaszerezhetted 3MCr-ért? Vagy a kalóz hajója lett totálkáros és azt vásárolhattad volna meg ennyiért? -
Submarine
senior tag
válasz
okyoky #36752 üzenetére
Sziasztok!
Érdekesség képpen, egy másik elmélet a galaxis működéséről:
Tál alakú mágneses mezők - Utube
De valszeg sosem jut érvényre a fekete lyuk hívők ellenében. Bár azt nem tudni mikor kinek az elméletét igyekeznek igazolni..Tegnap én is csatlakoztam a tisztelt társasághoz, még erősen csak barátkozok a játékkal.
Egyelőre nagyon tetszik, dokkolnom is sikerült már. Csupán 8 perc kellett, hogy megtaláljam a végső pozíciót a platformon.
Joy-al próbálkozok, de mindenesetre nagyon el kell találni az irányítás beállítását. -
Mister_X
nagyúr
válasz
okyoky #36779 üzenetére
Egyébként most rekreációs gyakorlattal én is aszteroidákat fúrok. Picit átt lett alakítva a Legion (Corvette), hogy megfeleljen e nemes célnak
A rendszerben, ahol vagyok, tudok pristine metallic ringben hancúrkodni, ha épp szeretek veszélyesen élni, akkor nem vad aszteroidákat bányászok, hanem HazRES-ben 15-20km-re a koordinátáktól. Mivel a rendszerben összeteszik a két kezüket a fémekért, elég brutális árfolyamon veszik be a platinát (50k), de legalább 30%-ot is rászámolnak az utolsó rozsdás szögre is. Painite 60k felett, de platina gyakoribb. Egy békésebb óra 1-1.5M értékű vérdíjat és 3-3.5M hasznot hoz bányászásból.
Olyan nagyon nem is figyelek, hogy ki akar belém kötni, beam turretek a pilótám segítségével felaprítják a kalózlelkületűeket. Mondjuk egyszer bejelentés nélkül eltűnt a pajzsom fele és mellettem volt egy piros valami, mint kiderült, egy másik játékos volt egy kondában, akinek valamiért nem tetszett, hogy egy birodalmiként kínai felségterületen fúrom az aszteroidákat egy fed nehézcsónakban. Béka poraira.
-
okyoky
tag
Nem nagyon látom át engizésnél, h. melyik marerialt melyikre lehet váltani, mikor az inarán nézem a blueprinteket.
Ezért csináltam egy kis toolt, ami berendezi a nálam lévő anyagokat úgy, mint ahogy a tradereknél látszik.
EDMaterials
Az inara-ról kimásolt táblázatot beillesztve átrendezi emészthető formába.
Van pár Thargoid, Obelisk, Guardian ... cucc amik között nem tudom, hogy mi az összefüggés, illetve hogy valahol váltják-e ezeket egyáltalán. Az oldal alján látszanak.
Valaki ránézne, és segítene benne?Nem egy nagy durranás, csak gyorsan összedobtam. Nem kell regisztrálni, a szerverre sem tölt fel semmit, a böngészőben dolgozza fel az adatokat.
-
okyoky
tag
Akkor ezennel
ünnepélyesensunyítva benyújtanám IPSZ-tagság pályázatomat. Tudom, hogy nem nagy értékű a gyakorlat, de a lapok közé rejtett kenőpénzzel ( 3 byteCoin hash-e összekeverve), talán ér egy WC-ajtó melletti sámlit a klubban.
Az előzmények: összeraktam egy Pythont 500 tonna bármi kibányászására. Első dolgos napom végén az aszteroida mező közepén ért el a fáradtság, kiléptem. Másnap belépve egy shield nélküli Cobrával találtam magam szemközt, aki közölte, mekkora adagot kér a javaimból az életemért cserébe. Gázt adtam, és 65% hullja maradt. Mégegyszer, ekkor már csak 27%. Hogy szégyenét fokozzam, bányászlézerrel kezdtem lőni, más nem lévén. Végül 22% hullal angolosan távozott, még csak el sem köszönt.
Ekkor megfogalmazódott bennem a gondolat, h. boostolni kellett volna. Majd legközelebb.
Jó FED vitézhez méltóan a józan ész/logika akár részt vett a döntés meghozatalában, akár nem, később már kussban van.
Szitu: aszteroidamezőre megérkezek, egy DBE fogad arcoskova shielddel, egy aszteroidával közvetlenül a háta mögött. Hurrá, itt a lehetőség! Azt szemre saccoltam, hogy az ütközés után az aszteroidát is le fogom koccolni, de nem zavart. A biztos siker érdekében 1-4-1-es PIP beállítással szépen beleboostoltam a kis hamisba.
1.: kocc a kalózzal
2.: kocc az aszteroidán
3.: rebuy screen (3MCr fölött valamivel) -
orientcx
őstag
válasz
wollnerd #36775 üzenetére
1., Ha bármikor SRV-be ülsz, mindig küld el a hajót, mert támadható(különösen open-ben)
2., Jól gondolod, elég egy ki-be lépés, még csak az open-solo-t sem kell váltogatni, és resetelődik minden.
3., itt egy remek térkép a module blueprint-et adó objektumról.
Először menj fel a fölső egymás melletti kettőhöz, de ne lőj bele, csak nyisd fel. Ilyenkor előjön 2 Sentinel. Szedd le őket minél messzebbről. Ha ügyesen bújsz el egy fedezék mögé, úgy hogy csak félig ládszódjon ki a kis huncut, akkor vissza sem tud lőni(érdemes nem az oszlopok előtt lövöldöznöd, mert néha a Sentinel lő bele, és akkor kéretlenül is indul a visszaszámlálás)
Aztán nyisd fel a két középsőt, majd a két hátsót(a két hátsónál előjön egy-egy guard, ha ügyes vagy, a bal hátsónál ezt el lehet kerülni, a pusztaság felőli oldalon közvetlenül az oszlop mellett haladj)
Ha az összeset felnyitottad, akkor indítsd a fesztivált(ha az indulásnál össz oszlop fel van nyitva, sokkal több időt ad)
Amikor az összes oszlopot bekapcs-ig lőtted, akkor jön négy Sentinel, de olyan helyeken vannak, ahol csak várakoznak, és úgy lehet leszedni őket, hogy vissza sem lőnek. Ha kész, dobjad a relic-et, és scannelj. Amikor megvagy, jön még kettő, sajnos ezek nekem össze-vissza bukkantak fel, de nem vészesek.
Aztán hagyd el a helyszínt, ki-be logg, és elölről ugyanez. tizediknél már kb 10 perc lesz egy kör. -
wollnerd
aktív tag
Az most komoly hogy csak 1 azaz EGY db Blueprint-eket ad a Data Terminal?!
Én a guardian helyekkel elég rosszban vagyok/voltam. Napokba telt a megfelelő guardian anyagokat szerezni FSD Booster-hez és a hozzáférést a data terminalhoz azt a végére hagytam mert azt találtam a legkomplexebbnek. Sok leírást néztem át a neten. (Cooper videója nem volt elég, a hallássérülésem miatt) Találtam egy listát hogy melyik helyen ad mindig module blueprintet. Oké, elmentem. Odamentem a terminalhoz, előjött 2 Pylon és azonnal elindult a visszaszámlálás pedig rá se kezdem lőni... és jött két skimmer.
Sajnos le is járt a idő, nem találtam meg az összeset. (memorizálni is kellett a helyüket a külső cam-mal.)
másodjára már sikerült is, még mielőtt ki adtam volna a rellic-et, előjött 5-6(!) skimmer...! Szerencsére el tudtam bánni velük. (De közben megjelent a figyelmeztetés h ship is under attack.A hajót is támadhatják?)
kiadtam a rellic-et lescanneltem és jött egy module blueprint és ennyi.Ja jött még két drón.
Kérdésem az is hogy így most kénytelen vagyok 8 különböző helyet felkeresnem azért mert csak egy darabot adnak?! Vagy elég hogy itt maradok és re-logra resetelődik minden, mint a Dav' Hope-nél (Remélem...)?
-
RaGi91
senior tag
válasz
gentlelynx #36772 üzenetére
Annyi, hogy launcher-ben a horizons-t kell indítani, ill. mivel elég sok töltés van, ha van SSD, akkor arra.
-
duvi
nagyúr
válasz
gentlelynx #36772 üzenetére
Köszi az infót!
Simán rátelepül az alapjátékra és utána egyből elérheted az új tartalmakat.
-
gentlelynx
tag
Sziasztok!
Duvi "kenyerét" nem elvévejelezném, hogy ákcijós a cucc a Stream-en 23-ig
Azt hiszem én is rendesen horogra akadtam és az alap játék után most be fog figyelni a Horizons
Esetleg van valami amit érdemes tudnom a telepítéssel kapcsolatban? Vagy csak simán felmegy és onnantól a teljes játék elérhető?
Előre is köszi a megtisztelő válaszokat! -
duvi
nagyúr
-
Mister_X
nagyúr
Egy hajón lehet több collector limpet controller is?
-
duvi
nagyúr
Online store festőműhely:
- Python Military Stripe Pack
- Asp Explorer Military Stripe Pack -
Ice_Man22
senior tag
A felfedezo Elite rang megvan mar. Errol a road to riches rol olvastam mar. De nem hittem volna, hogy mukodik a 3.0 as frissites utan. A tavaly oktoberi beagle pointra valao utazas utan oszinten szolva pihentettem a felfedezest. De ezzel a tervezovel ujra neki indulok, de nem olyan messze mint a Beagle Point.
-
wollnerd
aktív tag
Mit szólnátok, ha a Virgo Stellar Stream belekerülne a játékba?
"Amergin" SG fórumtárs szúrta ki elsőre. Én az SG-n is kifejtettem a véleményem, miszerint az összeérése miatt tényleg nem lenne rossz ha benne lenne. Na akkor képzeljétek el az utat a legkülső spirál végén lévő legutolsó csillagára.
(Nézzének meg a linkelt wikin található képet a jobb oldalon!) Az "egyirányú haladás" miatt legalább 20x annyi távolságra van mint a Beagle Point és lehet hogy túl keveset mondtam.
-
duvi
nagyúr
válasz
Ice_Man22 #36754 üzenetére
Menj el felfedezni a Road to Riches segítségével. Sok pénz és Elite felfedező rang + Palinhoz úgyis kell 5,000 light year, hogy szóba álljon veled.
-
okyoky
tag
válasz
Ice_Man22 #36754 üzenetére
Parutis - Evans Port -> Medb - Vela Dock utasszállítás.
Konda, 10 db 4-5-ös economy kabinnal, 3-5-6MCr-es utasokkal. Pajzs nem kell, chaff launcher, heat sink launcher kellhet Scan elhárításra. 40-45 perc a repülési idő, én olvasni szoktam közben. Amúgy tuti G5-ös materialokat is adnak a pénz helyett.Állítólag bázis Scan ellen jó az is, ha mikor meghalljuk a "Scan Detected"-et Celeste kedves hangján, kiengedjük a hardpointokat. Hogy mennyire működik, nem tudom.
-
Ice_Man22
senior tag
Tudtok gyors penzkeresesi lehetoseget? Sinhzartaban vagyok, es szallitos kuldeteseket csinaltam, olyan 3 millio/ kuldetes, de nem mindig ad ilyen kuldeteseket. Utasszallitos se ad olyan sokat.
-
Cooper911
senior tag
Plasma accelerator - L' Intouchable videója. Ez mekkora jó
-
Cooper911
senior tag
-
Ice_Man22
senior tag
Koszi az infot. A cutterem marad felfegyverzett szallito hajo, vizont a corvette egyertelmuen harci es anti thargoid hajo lesz. Akkor ossze kell valogassak 2 fittet. Hat jelenleg 260 milliom van es egy 7A s prismatic pajzs(meg akkor megvettem mikor Duval kisasszonynal ugykodtem a cutter pajzsara). Ugyhogy muszaly lesz penzt szerezzek, es alapayagot a tuningolashoz.
-
duvi
nagyúr
válasz
Ice_Man22 #36747 üzenetére
Chieftain és kategóriája nem alkalmas thargoidvadászatra, max a scoutok ellen használható. A Corvette már egyértelműen jó választás
Fegyverzetből nincs tuti befutó. Mindenki az ízlése és játékstílusa alapján fitteli fel a hajóját. Pl. én full MC párti vagyok (Corvettemen csak az van), de a pajzsok miatt néha használok energiafegyvereket is. Eleve az Aegis fegyverek kimondottan a Thargoidok ellen lettek kifejlesztve és igazából ott fejtik ki a hatásukat. Ha ez a cél, akkor itt válogathatod össze a felszerelést. Másik fontos szempont, hogy váltogatni fogod a fittet (hacsak nem célhajónak építed a Corvettet), amihez kelleni fog pár száz milla, hogy meglegyen a váltás felszerelésed is.
-
Ice_Man22
senior tag
Sziasztok! Nagy nehezen meglett a Rear admiral rangom, es megvettem a corvettet. Milyen harci felszerelest erdemes felrakjak ra? A cutteremen jelenleg mc es pulse lezerek vannak. Thargoidok ellen jo hajo? Chieftaint akartam thargoidok ellen de alig lehet ra rakni anti thargoid fegyvereket.
-
jef69
csendes tag
És igen...Hutton Mug bezsákolva, Hutton Orbital letudva (kicsit messze volt).
-
Cooper911
senior tag
A Tahrgoidok már a spájzban vannak. De tényleg már a bubin belül támadnak bázisokat.
Na gondoltam ideje egy kicsit táncolni a törzsfőnökkel. El is látogattam a legújabb helyszinre és beestem az első non human USS-be. A standard 4 kis scout zaklat valakit felállás volt. Gyorsan felpofoztam őket és mentem tovább. A következőbe beérve 4 zöld hajó, aztán jöttek a scoutok, de vagy kb 20an! Óóóóó! Hát eltartott egy darabig de sikerült megtisztitani a terepet. Aztán egy feltöltés után mentem tovább. Non Human USS Threat 8. Nyoolc? Na gondoltam itt mégtöbb kis csíra lesz, de nem igy volt. Csak 4 volt. Meg egy nagy. Ajjaj menjünk innen. Távolodtam és éppen kerezsgéltem az FSD gombját amikor lekapcsol az a dög. Persze a Chief nem ilyen nehézbombázók ellen készült, nincs rajta Shudown Field neutralizer. Na mire összekapta magát a rendszer maradt 20% hull és a tartalék oxigénről ment a rendszer. Na húzzunk. Oké elég messzire értem a pajzs is visszakapcsolt, FSD. Mondom FSD, ja hogy kipurcant. Ajjaajj. Ki be kapcs. Semmi. Repair ugye nem volt. A Restart maradt volna megoldásként. De ekkor valószinüleg utolért egy swarm rajt mert elpukkantam.Most éppen azon gondolkozok, hogy tuningoljam e még az Anti thargoidos Anacondát, vagy csak igy simán menjek és felpofozzam ezt a (mák)virágot.
Ja és, hogy kép is legyen, háttérben a mentőhajó.
-
duvi
nagyúr
Humblebundlen egy hétig ED akció! 40-47-55%-os kedvezmények.
-
duvi
nagyúr
válasz
okyoky #36740 üzenetére
Ez külső dokk a capital shipeknek, mivel ezek nem férnek be az állomásokra. Itt fixen találtok ilyen dokkokat, mind a fedes, mind a birodalmi hajókhoz. Capital Ship Docks
-
okyoky
tag
válasz
cintula187 #36739 üzenetére
Igen, Capital Ship valami szervíz állványzattal, gondolom. Ez jött az arcom felé 300 fölötti tempóval, miután kiugrottam a SCból.
-
orientcx
őstag
Köszönöm a biztatást, de meggondoltam magam. Először is azért, mert menjenek inkább ők. Másodszorra meg azért, mert ehhez a BP amúgy sincs elég messze.
Amúgy meg gyónni szeretnék.
Braben bácsi, vétkeztem.
A tavaszi ingyenes akció miatt letöltöttem a Star Citizent.
És be is töltöttem.
De a Jóisten meg is büntetett, mert a leggyengébb beállításokkal is max 10-20 fps-t produkált a dolog(amit nem értek, mert nekem minden progi a maxon szokott futni, na de ezzel nem terhelem a topikot), úgyhogy már a gyalogos sétálgatásnál kiszálltam. Ez azért csak betudható valamilyen enyhítő körülménynek?!
Egyesek szerint 48 óra felfedezés lenne számomra a megfelelő penitencia, de én ezt azért túlzásnak tartanám. Elvégre nem gyilkos vagyok!totila - Igazad van, én is azt látom, valahogy minden halott, alig van mozgás, és olyan furán, hirtelen jött.
-
duvi
nagyúr
válasz
totila #36729 üzenetére
Itt egy kis olvasnivaló
NEWSLETTER #222
-
totila
tag
csak én érzem úgy, hogy hétfő óta alig van hozzászólás?
és nem csak itt, de az egész ph-n -
duvi
nagyúr
válasz
cinemazealot #36727 üzenetére
Teljesen más feeling egy hotassal játszani
-
cinemazealot
addikt
Ma nagy nehezen megérkezett a HotasX-em, és végre tudtam időt szakítani néhány tutorial-ra (hol van még az aktív géming...).
Pillanatok alatt visszazuhantam bő 20 évet az időben, amikor a Quickshot Warrior 5-ömet szorongatva vadásztam az X-szárnyúakat a TIE vadászaimmal 320×200-as felbontáson, FM szintézises aláfestő zene és 8 bites mono hangeffektek mellett... Itt meg majd' 40 éves fejjel bizgeti az adrenalinomat a szimfonikus zene meg a mozi dinamikájú robbanások. Fenébe... azt hiszem, elvesztem...
-
duvi
nagyúr
Eheti főszereplőnk a Fer-de-Lace:
- Fer de Lance Razor Pack
- Fer de Lance Synth Pack -
Zeratul
addikt
Mi a közös a Faulcon de Lacy hajóiban? A megoldás a hétvége egy igen emlékezetes poénját adja
-
duvi
nagyúr
válasz
korte019 #36721 üzenetére
Szia,
Igen, van private group, FB csoport és saját Discord csatornaBárki jelentkezhet az EDHU csoportjába, amit kizárólag a hazai játékosoknak hoztunk létre. Az öszefoglaló/Hasznos linkek fejezetébe már régóta ki van téve pár link, ezzel kapcsolatban. Játékban jelentkezz a private groupba és felveszünk, de ez önmagában még nem sokat ér. Érdemes feljönni legalább a Discord csoportba, hogy megismerjenek a többiek. Így könnyebben visszaigazolják a friends felkéréseidet is. A technikai részleteket beszéljük meg privátban.
-
pcnet
addikt
válasz
korte019 #36721 üzenetére
Szia!
Nincs feltétel. Ha meghívnak a csoportba, tudsz csatlakozni, de a tagokat akkor fogod csak látni, ha felveszed őket barátlistára. Anno én is csak csatlakoztam, de soha senkit nem láttam ingame. Elkezdtem felvenni a játékosokat barátlistára és egyre több játékossal futottam össze.
Mondjuk az kicsit érdekes, hogy a friend requestemet kb a csapat 10%a elutasította, pedig a nevemből látszik, hogy magyar játékos vagyok. :/ (CMDR Mormogi)
-
korte019
tag
Üdv!
Most jöttem rá, hogy az ED magyar kis közösségének van private group-ja.
Ide be lehet bocsátást nyerni valahogy?A csoport neve megvan már. Van ennek bármilyen feltétele?
A játékban Duroven név alatt futok, kereskedek, felfedezek. Ritkán jutok csak a gép elé, de néha jó lenne azért összeakadni valakivel az űr sötétjében. -
Cooper911
senior tag
válasz
wollnerd #36719 üzenetére
Összegyűjtheted előre is.
Nem kell hozzá Thargoid scanner (van egy videóm róla mit hogyan kell, lent a csatornám linkje)
Hajóval nem tudom lehet e, amikor ott vagy az SRV-vel akkor bújnak elő, most visszabénázni a hajóhoz felszállni stb. SRV-vel könnyedén lőhetők. SRV lőszer és üzemanyag feltöltéshez szükséges anyagok legyenek kéznél.
Nem kell raktér a material és az adat tárolóba kerülnek a cuccok.
Ha már ott vagy szedhetsz többet is mint ami kell, úgyis jönnek még ilyen fejlesztések szerintem. -
wollnerd
aktív tag
Még mindig nem érkezett meg a 3.1-es patch, azaz újra a G FSD Booster. Ettől függetlenül nyugodtan menjek el a Guardian romokhoz, begyűjteni a anyagokat?
Még két-három kérdés: Ugye ezeknek a szükséges anyagok begyűjtéséhez, nem kell valami szükséges
(thargoid) scanner? (Mintha úgy hallottam hogy nem kötelező, de megkönnyíti a begyűjtést.)
max. Guardian Skentineleket kell jól kilőni a SRV-vel. (lehet hajóval is, azóta?)
Gondolom a guardian anyagok is a materialtárolókba mennek, nem kell raktér? (az utolsó requirement-tel tisztában vagyok hogy annak kell.) -
okyoky
tag
Ezek szerint félreérthetően fogalmaztam. Beadja a következő szintet, mielőtt az adott szint maxon lenne (egyesek szerint kb. 80% után). Pl.: G1 85%-on, és G2 már elérhető, de G1-re is enged még pörgetni. A kérdésem tehát: vigyem-e 100%-ig a G1-et, mielőtt nekikezdek a G2-nek, stb. Vagy amint adja az új szintet, rakjak arra, és elég a G5-öt maxolni?
-
pcnet
addikt
válasz
okyoky #36713 üzenetére
Ceos-Sothis szerintem valóban más, bár most járok ott először, de több állomás van mint amiről a többiek írnak. Valamint nekem alig ad adatszállítós küldit, hiába váltogatok játék módok közt. Volt, hogy fél óra után inkább kiléptem a játékból. Kalóz vadász, bányász, adományozós (termélet kérnek) küldik jönnek orrvérzésig.
Mérnöknél az új rendszerben egymásra épülnek a szintek. Minden szintet végig kell pörgetned, ha 5-öst szetetnél egy adott modulra. Hiába vagy G5-ön az adott mérnöknél.
-
okyoky
tag
Engizésnél ha a G5-öt ki akarom maxolni, akkor minden szintet maxra kell húznom előtte, vagy elég az ötödiket?
Tegnap Ceos-Sothis felé jártam és vagy én voltam korábban figyelmetlen, vagy nagy változások vannak arrafelé: Ceoson eddig én csak a New Dawn Stationre emlészem, Sothison Newholm Stationre, és Sothis Miningra. Ehhez képest újabb állomások mindkét helyen, megashipek, a Sirius Atmospherics üzenetet küldött, h. megkezdték a bolygó terraformálását... Mindenesetre érdekes.
kiskuplung: köszi. "Sajnos a GPU-d nem túl acélos" ja. Mikor vettem nem gondoltam még HMDre, most meg kibányásszák (nem az Elite-ben,) a jóemberek elől a GPUkat.
-
kiskuplung
őstag
válasz
okyoky #36711 üzenetére
Szia!
Mindig natív felbontásban renderelődik.
A szövegek olvashatóságán a supersampling állításával javíthatsz.
Ilyesmit képzelj el : [link]Mostanában jött ki egy update a SteamVR-hoz amiben ez a supersampling automatán állítódik a géped teljesítményéhez igazodva. Sajnos a GPU-d nem túl acélos, szóval lehet, hogy ezt érzékeled.
Ki tudod kapcsolni, és manuálisra állítani, pl így: [link]
Én a recentert átállítottam a CTRL billentyűre, mert az kézre esik VR-ban, nem kell matatni
Amúgy pedig van a PH!-n VR topik is, és bár elég kevesen rendelkeznek WMR headsettel, biztos tudunk segíteni ebben-abban.
-
okyoky
tag
Beszereztem egy HP WMR Headset-et, mert már régóta vágytam a E:d + HMD élményre, és relatív olcsó volt.
Már így is nagy élményt nyújt, ahogy körbenézhetek a fülkében, benézhetek a kijelzők mögé, stb. de:Nézegetem a beállításokat, de nem igazán megyek el rajta.
Honnan tudom h. natív felbontásban (2x1440x1440) rederelődik a kép? (ugyanis a képminőség nem túl acélos, a betűk pl. elég recések)
HMD esetén beállít valami 1280x720 felbontást, és egy ablakba kiraja a monitorra. Akkor most 3 képet (monitor plusz két szem) renderel?
Nincs atomerőművem ( core i5 4xxx, 1050Ti), ehhez szeretném a beállításokat belőni.Az vicces volt h. F12-vel centereztem a nézetet, plusz a Steam egyből csinált is róla egy screenshot-ot. (ua. a bill. kombó volt definiálva)
-
orientcx
őstag
válasz
Cooper911 #36705 üzenetére
Köszönöm a lájkot, természetesen fizetem a 4 Ft-ot, kp-ben.
Vagy várjunk csak? Te fel is iratkoztál, akkor az +1 Ft, tehát összesen öt Ft-al jövök, és ha mégis inkább utaltatni szeretnéd, küldjed a számlaszámot"várom a folytatást"
Az csak az ED csapatán múlik, hogy mikor produkálnak megint efféle csodákat.
Pár napja is lett volna egy nagyon tuti jelenet, de mivel akkor csak parkoltam a terminálban, nem volt bekapcsolva a rögzítés. Nagy kár. -
Cooper911
senior tag
-
summers
tag
Üdv!
Guardian Hybrid Power Distributor szerintetek tuningolható mérnökökkel? Van valakinek ilyen?
-
duvi
nagyúr
válasz
Pinky001 #36701 üzenetére
Állítsd be a portforwardot.
-
Pinky001
csendes tag
Én a főmenüig eljutok, és aztán ott unconnected felirat fogad, és a private group, no meg a start menüpont szürke (inaktív) marad és innen nem lép tovább.
erre nincs valami ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos az üzleti célú hirdetés!
RÉSZLETES, FOLYAMATOSAN
FRISSÜLŐ FAQ
AZ ÚJ JÁTÉKOSOKNAK
Ha szeretnél felkerülni a PH játékoslistára, küldj egy privát üzenetet duvinak, az alábbi formában:
PH név – játékbeli név - platform
- Bemutató Elite Dangerous: Beyond – Chapter 1
- Bemutató Elite Dangerous: Horizons bemutató (Xbox One)
- Teszt Elite: Dangerous teszt (Xbox One)
- Hír Jövő év elején jön az Elite: Dangerous - Odyssey
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous 2.4 The Return
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous PS4-es kiadása
- Hír PlayStation 4-re is megjelenik az Elite: Dangerous
- Hír GC 2016 - Komoly bővítést kap az Elite Dangerous (PC, XO)
- Hír Elite: Dangerous - Steamre költözhet az, aki a fejlesztőktől vette meg a játékot
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Synology NAS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest