- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
-
LOGOUT
Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiskuplung
őstag
válasz
spank0309 #35299 üzenetére
Az jó, mert én azért untam meg anno, mikor szembesültem ezzel a táblázattal: [link]
És úgy emlékszem, hogy Lt.Commander voltam, a táblázat szerint még egyszer annyi XP-t kellett volna összeszedni (sőt még kicsit többet is) a Rear admiralhoz, mint amennyit addig összesen összekapartam...
-
spank0309
tag
válasz
kiskuplung #35298 üzenetére
Nem gondoltam volna én sem hogy ennyi lesz ezeken a magasabb szinteken lehet hogy beleszámít hogy trade rank elite nemtudom, de neki kezdtem és elég jól adta aztán ráfeküdtem tegnap este meg még ma 2 órát, azt meg van a cutter
De lényegében nekem csak 5 szintet kellett lépni hozzá.
-
spank0309
tag
Összesen 8 óra alatt, és 300 millióval sikerült Empire-nél, Baron-ról, Duke-ra fejlődni. Hónapokkal ezelőtt úgy gondoltam hogy ez nem lehetséges ennyi idő alatt de úgy látszik mindig vannak kiskapuk csak a megfelelő rendszer kell hozzá és trade rang.
-
duvi
nagyúr
Írott összefoglaló a tegnapi livestreamről:
Beyond Chapter One Livestream (18.01.2018) - Part 2 Recap -
pcnet
addikt
Köszi mindenkinek a választ!
Selene Jeannél már G5 vagyok. Nem szeretek bányászni, így szerintem G3-ig fejlesztéssel fogok elmenni, utána megpróbálom a kereskedést. Újra átolvastam Orientcx engineers írását és ha tényleg 3 pörgetés egy szint ugrás, akkor az első 3 szint nem lesz vészes. Aztán meglátom kereskedéssel, hogy lehet haladni tovább. Az 50t bromellitet is inkább utasstállító küldikkel szedem össze szerintem. Most adtam el egy csomót mondjuk.
Mire bejön a "minden pörgetéssel jobb tuning jön ki", unlockolva és G5-re
húzva lesz minden fontos mérnök.Legalábbis most ez a terv. Köszi szépen még egyszer a segítséget!
-
to.ca
tag
válasz
baphomet #35293 üzenetére
A bromellitet utasszállítós küldetésekkel hamar összeszeded, csak kell egy cargo rack, ami ugye foglalja a helyet a kabin elől.
De ha bányászatra adod a fejed, akkor sem tragédia, kb. 3 óra alatt összeszedtem, bár ehhez kellett szerencse is. Selena néninek meg pont mindegy, mit bányászol, az a kevéske painite meg úgyis összejön közben, ha pristine gyűrűben turkálsz. -
baphomet
senior tag
Nem esküdnék meg rá, de úgy rémlik, hogy a mérnököknél, ha kereskedéssel növeljük a szintet, akkor nem a bruttó összeg, hanem csak a profit mennyisége számít. Emiatt a bányászat is jó megoldás, hisz az eladott cucc értéke színtiszta profit, és emellett bányászat közben esik egy csomó common material is, amivel meg tudsz csinálni G1-es tuningokat azzal is növelve a szintet.
Plusz ott van Selene Jean, aki csak akkor áll szóba veled, ha bányásztál már legalábbtizenhat500 tonna fekete szenet, és Bill Turner, akinek 50t Bromellite-t kell leperkálni, így előbb-utóbb egyébként is bányászatra kell adni a fejünket. -
pcnet
addikt
The Deweller szakinál, hogy érdemes eljutni G5-ig? G1 tuningokhoz elég egy material/pörgetés, de magasabb szinteken már kell több összetevő. Így arra gondoltam, inkább cipelnék neki árut. Mit szeret? Mit érdemes vinni neki? Vagy marad felszín kurkászás materialokért?
Köszi!
-
duvi
nagyúr
válasz
baphomet #35288 üzenetére
Köszi az infót baphomet! Mindegyik kiadás újra akciós a Humblen
-
baphomet
senior tag
-
Tnil
tag
Mai streamből egy kis érdekesség [link]
-
Mister_X
nagyúr
válasz
kiskuplung #35278 üzenetére
Kb. 230 millió, lehet több. Post Captain 80-nál konkrétan imádkoztam, hogy tartsák már a markukat
Fent írtam a két szomszédos rendszert, ott gyorsan lehet fordulni az adatokkal 12-20 van két session váltás után és hamar meglesz... viszonylag.
4 nap alatt meglett átlag 5 órával.
-
spank0309
tag
Upsilon Aquarii-ban és LTT 9630-ban elkezdték vadászni a szállító hajókat vigyázzatok, szállítsatok inkább soloban
-
anatron
aktív tag
Úgy látom a Chieftainben nem lesz kisvadász.
Ettől függetlenül beruházok majd egyre.Gratula a kimndhatalan nevű Пантелеймон Христарождественский-nek a hotashoz.
-
spank0309
tag
Miért nem adja be a naval küldiket szint lépésnél? 800 bázist megnéztem már de semmi.
-
kiskuplung
őstag
válasz
Mister_X #35268 üzenetére
Pontosan mennyi pénzt égettél el, azt tudod?
Eléggé értetlenül állok az eseted előtt.
Én egyszer álltam neki komolyabban a grindelésnek, de 1 hét után feladtam, mikor kiszámoltam, hogy ha minden nap leülök elé 1, max 2 órát, azzal a módszerrel, amivel Te is csináltad (pedig már ez is fizikailag lehetetlen, élete is van az embernek), akkor is legalább 1 évig tartana eljutnom idáig....
-
orientcx
őstag
"Egy combat elite rankért cserébe megcsinálom neked mindkét acc-ra a trade és explorer elite-et"
A trade elite rég megvan(a második karakterem meg maradjon csak meg teleki téri seftesnek, már így is túl nagy az arca
), explorer rank-ra meg nincs szükségem, egy Fed bugris kifejezetten büszke tudatlanságára.
Ha nincs Palin mester, nekem még ma is az a hernyó szerű logó éktelenkedne a status panelen
alatta "aimless forever" felirattal
(és ez most itt egy komoly mondat: Mindenkinek gratulálok a kitartásához, aki elite explorer. Én három év alatt ranger 34%-ig jutottam, és idáig is csak azért, mert kényszerítve voltam. Akkor leszek elite felfedező, amikor kijön a SC végleges verziója ... na jó, lehet hogy ezzel most kicsit túloztam)baphomet - "távelérés és munka közben elég negyedóránként rápillantani a mission board-ra, hogy akad-e pénzsegélyezős küldetés. Sose lenne Corvettem, ha ez így nem ment volna."
Nanemáááá! Hát már elfelejtetted azokat a régi szép időket, amikor 40-50 db küldetést lehetett felvenni, amik kb arról szóltak, hogy vágjál nyakon mittomén 8 db kalózt? És ha felpofoztál egy párat a szomszéd RES-ben, mindbe beleszámított, és már mehettél is vissza a terminálba az újabb adagért. Emlékszem, egyik nap délután leültem a gép elé mint serf, és hajnalban felálltam, mint duke(a királyságért viszont már kellett egy pár újabb nap)
Cooper911 - "szerintem rövid időn belül valamelyik Fed szájhős elmagyarázza, hogy miért nem lehet birodalmi színekben Fed hajókat alázni"
Nincs azzal semmi baj, ha a birodalmi pilóták fehér hajóval grasszálnak, egyrészt jól megy a falfehér arcukhoz, amit akkor vágnak, ha a radaron feltűnik egy Fed hajó, másrészt már nem kell költeni a fehér zászlóra.
totila - "most már mi is látjuk, csak nem az általad említett 3 százalékot, hanem másfél nap után egyet"
Lehet hogy félreérthető voltam, nekem sem a 3% volt az átlag, ahhoz egyébként sem bravúr kellett, hanem szerencsés forgalom a HazRES-ekben. Van egy két tuti címem, ahol jobb termés szokott lenni, és ha mázlid van, 3-4 ilyen köröcske, és meg is van az a 3%
Ja, és ami nagyon fontos, a felpofozott pilóta combat rank-ja a lényeg, nem az, hogy miben ül. Ahogy koszorús nagy költőnk, Glázser Bozsó írta:
"Többet ér egy deadly Cobra,
Mint amit egy novice konda"Dangerous/deadly/elite Adder, vagy Eagle, azonnal lecsapni, mert az tömi az újabb %-ot.
Mister_X - "Harcolni is kéne
[Kattints és húzd a mozgatáshoz] Csak viccelek, én járok egyedül HazRES-be bányászni."
Most még viccelsz, de a végén jönnek majd a könny és izzadságcseppek. A második karakteremmel a master szintre szó szerint órák alatt jutottam el, de master-ről dangerous-ig már három nap kőkemény HiCZ-vel. De az három tényleg nagyon komoly nap volt. A multicrew folytatásban a deadly szintig még lassabb volt, az elite címig viszont már tényleg csak vánszorgott a mutató, és azt a pár utolsó %-ot már valóban nagyon tudja várni az ember.
-
duvi
nagyúr
Ne feledjétek! Ma este 8-kor kezdődök a második livestream, amiben friss infókkal szolgálnak a Chieftainról (is).
-
Mister_X
nagyúr
B-E-A-U-T-I-F-U-L
The Legion
Ship kit: pipa
Birodalmi sas: pipa
Piros fegyverszín: pipa
Narancs engine: pipaA rankhúzás egyetlen hátránya az lett, hogy 8B reaktorra tellett csak (-2 shield booster), a kondáról átmentettem minden módosított modult.
Kerestem egy áldozati bárányt a ladik felvatására, Master rangú Vulture rekordidő alatt lett dezintegrálva
-
wollnerd
aktív tag
Tegnap jót fejvadászkodtam SOL-ban Neptunusz körül. Sokat segítettek a Security hajók, épp nem sérültem meg egyáltalán ezért még a 2 Expert kalózzal szemben se.
Két kérdésem lenne ezzel kapcsolatban:
Miután Jupiternél csak HazRES-t találtam, mentem tovább Neptunusz felé, High RES mellett találtam 2 zárójel nélküli RES-t. (tehát nem volt mellé írva, se LOW, se MEDIUM(?)...se Hazarous)
Lehet-e hogy a "sima" RES még a low-nál is könnyebb? (Elég jól ment, kb. 20-25 percet voltam és 5-6 levadászása után mentem vissza Marsra. (Mars High))
Második kérdés: ha én csak egy pár lövést eresztettem (ez változó volt, igyekeztem segíteni a biztonságiaknak) a scannelés után a kalózba, a többit nagyjából security hajók intézték el, így is megkapom a "teljes" Cr díjat, mintha végig én lőttem volna, vagy csak egy részét? -
baphomet
senior tag
válasz
kiskuplung #35263 üzenetére
Ha van elégetni való credited, és a munkád/munkahelyed lehetővé teszi, akkor távelérés mondjuk Teamviewer-rel, és munka közben elég negyedóránként rápillantani a mission board-ra, hogy akad-e pénzsegélyezős küldetés. Sose lenne Corvettem, ha ez így nem ment volna.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
kiskuplung #35263 üzenetére
Váltogatom a sessionöket az állomáson a boom/internal data/courier missionökért és adományozok, ha akad. De most a játék se szeret, alig ad küldetést
-
kiskuplung
őstag
-
Mister_X
nagyúr
válasz
kiskuplung #35259 üzenetére
Első tiszt: Captain, what should we do? The progressing is slower than we tought!
Kapitány: ... Execute Order 69, burn the money.
Első tiszt: Burn the money!
Gépház: Aye captain, burn the money you landlovers!Eddig 220 milliót égettem el és ja, viszem megállás nélkül az adatokat. Ma 7 órája játszom.
Post Captain 71%.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Cooper911 #35257 üzenetére
Ó, az én kondámnak és T10-emnek folyamatosan nekimennek 3-4km távolságra is a szekusok, amikor le akarnak szkennelni. Persze a büntit én kapom, amiért lepattannak rólam, amikor nyíl egyenesen megyek.
Post Captain 37 százalékon... várom, hogy a szerver visszajöjjön már. Kamahu azért is jó, mert 45 fényévre van Ix rendszer, ahol 97ls-ra van egy high tech fed állomás, amit Li Yong-Rui pénzel. Van ott Assault Ship, FDL, Python és persze Corvette is.
-
Cooper911
senior tag
válasz
orientcx #35255 üzenetére
Azért biztos felpillantott párszor az újságból, hogy ellesse a mester titkos taktikáit és a varázsszavakat amiket pl kamikáze pilóták esetén elmormol
Apropó kamikáze pilóták. Jövök ki egy Coriolisról a Cutteral szép okosan 100-al. Már kiértem, ráfordultam a célra. Egyszercsak bevillan a speeding. Nyúlok a gázkar felé erre egy csattanás, meg reckless driving + büntetés.
Na most már tudom, hogy legközelebb full gázzal jövök ki, hogy ne legyen esélye senkinek nekem jönni, akinek mégis az meg kenődjön szét a hajómon rendesen
Szóval nemcsak a CZben vannak kamikáze pilóták. -
orientcx
őstag
válasz
totila #35254 üzenetére
Pontosan melyik rangra gondolsz? Ha a három nagy szövetség rangjára gondolsz, akkor az nem változik, de még csak a minor frakciókhóz való korrelációd sem. Viszont a combat rank fejlődik.
Nekem két accountom van két CMDR-el, mert valamikor kedvem lett megint nulláról indulni, de anélkül, hogy az addigiakat bukjam. Fullra engizett FDL-el, 150 milla vagyonnal, dangerous combat rank-al tettem parkolópályára a második pilótámat, de a multicrew óta be szoktam ültetni az első karakterem hajójába azért a + PIP-ért, ami ugye ilyenkor jár.
Nos, anyósülésen terpeszkedő, syntetic meat-től és kongga sörtől böfögő, Népsportot olvasó semmittevő kocsikísérő ilyen karriert rajta kívül még nem nem futott be senki ebben a galaxisban!
Azóta már nem hogy büszke elite pilótaként , de egyenesen büszke milliárdos elite pilótaként arcoskodik a helyi kantinokban. Pedig asszem csak valami hatvan-pár %-os jutalékot kap a kisfiúMindenesetre azt jó lenne tudni, hogy most épp milyen rankja van a haverodnak(már ha egyáltalán combat rank-ról van szó), mert mondjuk expert-ről master-ré fejlődni hamar megy, de deadly-ről elite-re ugrani már igen lassú folyamat. Ez utóbbi esetben egy-egy játéknapon forgalomtól, és szerencsétől függően össz 2-3%ot tudtam fejlődni a második karakteremmel, de szerényebb RES termésnél volt, hogy csak egyet.
-
totila
tag
a haverral toltuk a multi crew-et, és egész jól ment. Azt értem, hogy ő csak egy részt kap a zsákmányból, de nem ugrott előre rangban.
nem tudjátok, ezért csak pénzt kap, vagy rangot is? -
Cooper911
senior tag
"Inkább kiélvezem a közepes/kis hajókat, és szépen lassan gyarapítom a rankokat, és a pénzemet."
As Fun as it gets. Így fogja a legtöbb és legjobb játékélményt adni. Persze a rang húzások a vége felé már nem lesznek egyszerűek, de pont az adja majd az örömet amikor eléred a kívánt rangokat. -
D013
aktív tag
kb 83 óránál tartok a Steam szerint és kb amikor eldöntöttem hogy nekiállok grindolni egy T-6al passanger missionöket, akkor döbbentem rá hogy mennyivel izgalmasabb volt a Viper MK4-el a fejvadászat, hogy kb harmad annyit keresek vele? Tény. A passangerezéssel itt alapszinten is 1,2-2,5M egy sightseeing 22-25 utas szállításával a szomszéd rendszerbe 450-800k-kat szakítok, pillanatok alatt lett 4,5M creditből 13M. De milyen áron? Amikor másból sem áll a játék mint ugrálni rendszerek között, egy kis fuel scoop, és a legfélelmetesebb hogy nehogy lemeszeljenek az illegal passanger miatt. Nem untam rá a játékra ez alatt a pár óra alatt, de alaposan elgondolkodtam a közeljövőbeni célokon. Nem vagyok az a tipus aki a sidewinder-t kondára cseréli X óra grindelés után és utána kezdődhet a játék. Inkább kiélvezem a közepes/kis hajókat, és szépen lassan gyarapítom a rankokat, és a pénzemet.
-
pcnet
addikt
válasz
kiskuplung #35246 üzenetére
Tegnap kipróbáltam HiRes-ben az Anacondát. G5-ös dirty drive tuning és szintén G5 FSD tuning van csak. Tettem fel 7B SCB-t és egy heat sinket. Full MC fegyverzettel mentem, nagyon kellemes csalódás! A pajzsom külső köre halványodott max el kicsit. Nem is kellett SCB. PP-m 100%on van. Cargo hatch off és FSD prioritás 2-esre állításával épp nem áll le a rendszer ha elő kapom a csúzlikat. Szerintem egyelőre nem megyek mérnökökhöz. Majd ha tényleg mindig csak jobb tuning jön ki minden pörgetéssel.
-
duvi
nagyúr
válasz
"Viszont múltkor azt is olvastam, hogy a mérnököknél a pörgetést megváltoztatták olyanra, hogy az új pörgetés mindig jobb, mint a régi. Ez így van már? Vagy csak Beyond-ban várható?"
Csak a Beyon-al vezetik be, de még az se biztos, hogy az első updateben megkapjuk. Holnap megint lesz livestream. Lehet, hogy ott ez is szóba kerül.
(#35247) Mister_X
Minimális különbség van a combat Corvette és Anaconda között. Cserébe sokkal drágább a Corvette és több a biztosítása is. 3 év játék után, nekem is kb. fél éve lett meg a rangom a Corvettehez. Tényleg nem kell annyira rohanni, mert csúnyán visszaüthet a monoton grindelés -
Mister_X
nagyúr
válasz
Mindenképp erősebb számok alapján is a Corvette, ez nem kérdés. Erősebb hull, erősebb pajzs, erősebb fegyverzet, agilisebb is. Pereze annyival is drágább (nem sokkal amúgy, talán a hull armor típusa viszi el a különbözet nagyját, egyébiránt kb. ugyan azok a modulok mennek bele mindenhol) és grindelni kell érte. Nekem a teljesen felszerelt Anaconda ~500M-ba került és onnan már csak mérnökök kellenek.
-
kiskuplung
őstag
válasz
Mister_X #35245 üzenetére
Én úgy olvastam ki az eddigiekből, hogy egy jól összerakott Anaconda összemérhető a Corvette-tel. Amire viszont rákölthetsz akár 1 milliárdot is, mire tökéletes lesz... és akkor még a mérnököknél se jártál.
Nekem az utolsó ötletem még az volt, hogy összegereblyézek 1 milliárdot (olyan 800-850 környékén járok), aztán összerakok egy mindenben maxira tolt, mérnökökkel felpimpelt Anacondát, de úgy hogy turrettekkel operálok majd
Aztán egyszer így becsípődött, hogy annyira unom már ezt a játékot 2 év után, hogy azóta se indítottam el.
Viszont múltkor azt is olvastam, hogy a mérnököknél a pörgetést megváltoztatták olyanra, hogy az új pörgetés mindig jobb, mint a régi. Ez így van már? Vagy csak Beyond-ban várható?
-
Mister_X
nagyúr
válasz
kiskuplung #35244 üzenetére
Most 100% a Lt. Commander... még kettőt kellene kihúzni. Szerintem, ha nagyon akarom, még ma meglenne. De már most unom, ajánlom a hajónak, hogy kárpótóljon majd a szenvedéseimért
Most már adományozni sem merek, éppen max annyit, amennyit az adatokkal keresek (~500M cr, nem lesz A-class a Corvette).
-
kiskuplung
őstag
-
Mister_X
nagyúr
válasz
kiskuplung #35242 üzenetére
287 óra és 48 perc eddig. [kép]
@duvi: addig nem mentem el, fentebb írtam a két rendszert, ami között ingázok.
-
Mister_X
nagyúr
Hajónapló, 17-01-3304-1134
Már harmadik napja mást sem csinálok, mint megállás nélkül szállítom a bizalmas föderációs adatokat az isten háta mögötti két állomás között. Megmondom őszintén, nem tudtam, hogy mire vállalkozom - ennél unalmasabb feladata talán csak az élelmiszert szállító futároknak lehet, de még nekik is “jobb”, izgalmasabb az utazással töltött idő, ha becstelen űrmartalócok szeme csillan fel a szintetikus élelmiszerek láttán. De itt tényleg nincs semmi, ami feldobná ezeket a fordulókat. Az állomásokon már-már ismer mindenki, kinyújtott kezekkel és random pacsikkal fogadnak minden egyes folyosón, a bárban pedig már a hírhedt szakadár és kalózbandák tagjai is a poharukat emelik. Mernék is nem tenni, egy kisebb rendszer éves GDP-jét ezen két állomásnak adományoztam apránként, csak a látszatja nincs meg. A múltkor megkérdeztem “a kopaszt” (az irányító frakció frontembere az állomáson), hogy mi az istennek kell vagy az én hajóm fedélzeti számítógépén és esetenként ódivatú fizikai hordozókon átvinnem fényévekkel arrébb kényes információkat, amikor galnet alhálózaton meglenne mindez egy pillanat alatt. Nos, a válasz az volt, hogy a falnak is szeme van, nem tudnak száz százalékos védelmet biztosítani és akár rossz kezekbe is kerülhetnek ezek az adatok. És hogy ez nekik megéri-e? Fogalmam sincs, én viszont igyekszem gyűjteni a plecsniket az Auxiliary rangom növeléséhez, mert lelki szemeim előtt már egy vadiúj Federal Corvett lebeg... talán egy vagy két napon belül már vége is lesz ennek a szenvedésnek.
-
duvi
nagyúr
Sandro Sammarcora gondolsz, aki vezető designer a Frontiernél?
-
Vesa
veterán
Az a "bohóc" kicsoda a livestream-en?
A cockpit nekem sem jön be túlzottan, bár a retro érzés elkapott azért.
-
Cooper911
senior tag
Hát a Chieftain cockpitjától nem estem hanyatt, de legalább egyedi.
-
Piszkos-Fred
aktív tag
> Nekem sem. Kb 75 millát szedtem össze, de annyira nem adta a küldiket, hogy kénytelen voltam elindulni 50%os hely kihasználtsággal
Detto. Fel is adtam mara, egy fuvart lenyomtam 60-65 misi es ennyi, az istennek nem jott ujabb feladat, pedig eleg sokaig vartam, cserelgettem a sessionoket, modeokat stb.
-
pcnet
addikt
válasz
korte019 #35231 üzenetére
Nekem sem. Kb 75 millát szedtem össze, de annyira nem adta a küldiket, hogy kénytelen voltam elindulni 50%os hely kihasználtsággal ha nem akartam kifutni az időből. El is jötten onnét. Felfegyvereztem a kondát.
Tudtok valami jó helyet Shinrarta Dezhra közelében, ahol lehet lőni?
Köszi!
-
-
duvi
nagyúr
válasz
Cooper911 #35228 üzenetére
Q1-re eddig csak a Chieftaint jelentették be. Meglátjuk, hogy a mai és holnapi streamen, mondanak-e valamit a többi hajóról... A 2017-es Expo alapján a Kraitnak is most kéne jönnie.
-
duvi
nagyúr
Este 8-kor kezdődik a livestream.
Addig is pár részlet a hamarosan érkező bétából:Chieftain
- The Chieftain is reasonably affordable
- Hardpoints: 2 Large, 1 medium and 3 small (subject to change)
- It's a medium ship, bigger than the Asp Explorer
- Alliance ship
- No rank lock
- More maneuverable than you expectTrade Data
- When you visit a system and anywhere where you've explored, you can access that data and it will be updated in real time.
- You can see it on the galaxy map and in the market.
- There's a search function based on where you previously visited.
- You can filter the data.Wing Missions
- Share the rewards and challenge of missions.
- You can take wing missions as a solo player too.
- Missions can be completed in part. You can half of it, log off and do the second part the next day.
- In your wing if each player has 1 wing mission then everyone shares all the missions.Crime & Punishment
- Sandro will explain the changes during the live stream.The core changes will be beneficial to new players and veterans.
Planetary Visual Improvements
- There's more vibrancy and diversity on each planet with different shades of color.
- You can better see the history and geography from far away
- Form a distance you should be able to tell the surface type.
- You can look from a distance and get a better indication of types of minerals.The base game gets Planetary Improvements, Crime & Punishment, Wing Missions etc.
-
orientcx
őstag
Ma egy igazi galaktikus mítosz semmisült meg, és szóródott szerteszét a semmibe.
Szembetalálkoztam a legendás hőssel, magával Flash Gordonnal! Ő egy ASp Explorer boldog tulajdonosa ... volt.
Ilyen kuncsaft még nem akadt az utamba az immár több mint három éves ED-s pályafutásom alatt. Az első, hangsúlyoznám, a legeslegeslegelső lövés után - ami még amolyan bemutatkozó kokinak is csak erős jóindulattal lenne nevezhető - őkelme azonnal iszkolni próbált(ugye ilyenkor a kísérővadászunk "enemy fleeing!" felkiáltással figyelmeztet, hogy a tisztelt ügyfél pilótafülkéje felől erős kakiszag árad).A HazRES-ekben nagy ritkán még mostly harmless Eagle pilótával is össze-össze szoktam futni(nem értem, miért engedik őket oda), de ilyen besz*ri viselkedést még tőlük sem láttam.
És ha ő meg csak egy nagyarcú szájhuszár lenne, akkor meg húzzon a galaxisból, semmi szükség sincs rá, mert annak már itt vagyok én!
Ismeritek a mondást, hogy két dudás, meg csárda, meg minden... -
Mister_X
nagyúr
válasz
Novver #35221 üzenetére
"Dakondunii (3 aligned factions) to Kamahu (3 aligned factions)
Distance: 116 ls and 350 ls"Outpost mindkettő, én most Asp Scouttal szállítom az adatot és elégettem 90 milliót eddig
Arra vigyázz, hogy néha egy-egy data delivery a rendszerek felszíni állomásaira vitetne.
-
Novver
senior tag
Köszi, sajnos a pénzadományozás számomra nem nagyon érné meg, de lehet ez lesz a vége.
Spórolok a corvettre de a rank fontosabb mint a pénz és előtte úgyis a kisebb hajókat akarom végigpróbálni.
Köszi!
@duvi, neked is köszi!
Tudtok esetleg ilyen systemet ahol sok a fed frakció?
-
Novver
senior tag
Üdv!
Melyik most a legoptimálisabb federal rank grind manapság?
Sothis-Ceos köröket krúzolok de minden egyes rank után brutálisan lelassul a dolog, ami nyilván working as intended, de hátha van jobb ennél.
-
pcnet
addikt
válasz
spank0309 #35204 üzenetére
Nem nerfelték, de tény, hogy nem jön annyi küldetés mint régen. Pont Allen hubon szuszakolom az utasokat a kondámba.
Cooper911: Gyere Allen hubra (Upsilon aquarii) egy nagy hajóval economy kabinokkal. Ha nem is pacsizol le a minor frakciókkal, ~120 milla/kör. Ugyan úgy beszámít a bevétel a trader rangba. LTT 9360-ra szóló utas küldiket kell felcsipegetni.
-
totila
tag
nem tudjátok mit jelent, amikor azt írja ki, hogy warning, foreign body attack, vagy valami ilyesmi?
ilyenkor olyan szövegeket mond a hajó, amit nem értek -
anatron
aktív tag
DW2 és egyéb beyond info: [link]
-
Cooper911
senior tag
-
-
_Kondor_
tag
válasz
summers #35203 üzenetére
Szia,
Azért, mert ez játék és ez a szabálya.
Majdnem semmi köze a fizikához.
Egyáltalán légüres térben nincs olyan, hogy maximális sebesség, csak a fénysebesség, ameddig égetsz a hajtóművel, addig kellene gyorsulnia az űrhajónak, de az ED nem Kerbal Space Program, és főként nem a valóság(Amúgy megjegyzem, ezt biztos sokan nem tudják: bétában úgy volt, hogy nem lassult vissza)
-
spank0309
tag
Lehet hogy nerfelték Allen Hub-ot. Mert nem nagyon adja amit eddig (9360) Valaki megnézné?
-
summers
tag
Sziasztok!
Gázkar középállás + FA-OFF + Boost után miért csökken le a sebesség max boost speed-ről a hajó max alap sebességére, amikor elvileg nem hat rá fékező erő?
-
orientcx
őstag
Némi kihagyás után pengettem néhány HazRES kört, és a kis házi puttonyom kellőképp meg is telt. Három helyen lettem wanted, az egyik rendszerben mindjárt duplán
.
Az első eset a következőképp zajlott: Épp kipucoltam a RES-t, és a következő hullámra várva leparkoltam a gépet egy szikla mellé(ha addig sok nemes vad volt a helyszínen, akkor leürülés után mindenképp érdemes megvárni az újabb adagot, mert jó eséllyel megint finom falatokat fog generálni a rendszer, nem pedig azokat az undok kis döglegyeket). várakozás közben egy rövid ideig társadalmi életet bonyolítottam, majd mikor a szemem újra a monitorra tévedt, meglepve tapasztaltam, hogy ott az a rusnya piros "wanted" felirat a semmiből. A videót visszanézve kiderült, hogy egy frissen érkezett kis gyökér teljes erőből oldalba boostolt, majd kecses tripla rittbergereket bemutatva a szélvédőm előtt látványosan el is pukkant. A hatóság meg közölte velem, hogy mivel én "murder of Simon Clyton" ezért "bounty gained", meg minden.
Egye fene, rendben van, néha van ilyen, biztos rossz helyen parkoltam(bár esküszöm, nem volt megállni tilos tábla), talán nem égett valamelyik helyzetjelzőm, vagy mittomén, felejtsük el, gondoltam. Nyomtam tovább a mókát, jöttek is szépen a finom husik, majd egyszer csak azt látom, hogy megint engem hibáztatnak azzal, hogy egy Mungo Park nevű fickó ma már csak a mentőkabinjában ücsörögve megy haza. Vagy 4x néztem vissza a videót, és mivel az aktuálisan laposra kalapált wanted DBE-n kívül mindenki más sárga a radaron, csak következtetni tudok, hogy Mungó barátunk valószínűleg hátulról nekem jöhetett, mert a bünti előtti pillanatban a pajzs kék karikájának a hátulján látszik valami ütközés féle, más magyarázatot az elpukkanására nem találtam.
Akkor átmentem egy másik rendszerbe, a történet nagyon hasonló, itt is wanted státusz lett a vége, és itt is többször kellet visszanézni a videót a megfejtésért. Egy clean Python indul oszlásnak, aki sárga a radaron, tehát nem lőhettem bele, mert akkor nyilván piros lenne, és onnantól kezdve már wanted is lettem volna. De ő csak sárgán úszik a semmibe, majd bekap egy rakéta találatot(azt a jellegzetes nagy sárga gömböt lehet látni, amit a rakéták okoznak), még továbbúszkál egy kicsit, majd elpukkan. És már jött is az üzi, hogy "murder of Maximilian Krautvornix", 7 nap sarokba állás, stb, stb.
És ha ennyi még nem lett volna elég egy napra, a végén egy harmadik rendszerben egy Asp csapódik bele a szélvédőmbe, miközben épp egy Dropship hasát vakargattam, így ő is kapott egy apró kis kokit, és meg is lett a negyedik bünti. De itt legalább láttam az okot, és lett volna kb egy tized mp-em beszüntetni a tüzet.
Eltettem a videókat, ha lesz kedvem, csinálok majd egy kis összeállítást az ilyenekből "Na ezt védd ki" címmel, addig is egy kis előzetes videó.
Most meg van a fejemen vagy 20k bounty, és vakargathatom magamról a clean fejvadászokat.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos az üzleti célú hirdetés!
RÉSZLETES, FOLYAMATOSAN
FRISSÜLŐ FAQ
AZ ÚJ JÁTÉKOSOKNAK
Ha szeretnél felkerülni a PH játékoslistára, küldj egy privát üzenetet duvinak, az alábbi formában:
PH név – játékbeli név - platform
- Bemutató Elite Dangerous: Beyond – Chapter 1
- Bemutató Elite Dangerous: Horizons bemutató (Xbox One)
- Teszt Elite: Dangerous teszt (Xbox One)
- Hír Jövő év elején jön az Elite: Dangerous - Odyssey
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous 2.4 The Return
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous PS4-es kiadása
- Hír PlayStation 4-re is megjelenik az Elite: Dangerous
- Hír GC 2016 - Komoly bővítést kap az Elite Dangerous (PC, XO)
- Hír Elite: Dangerous - Steamre költözhet az, aki a fejlesztőktől vette meg a játékot
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sony Xperia 5 IV - házon belüli siker
- iPhone topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Bittorrent topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!