Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MárkaLánc
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
-
LOGOUT.hu
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Diamond500
senior tag
Srácok érdemes a Convoy S2+ t a legerősebb 8-as driverrel venni? Vagy elég a 6-os is?
-
Diamond500
senior tag
KeepPower egy cellás töltő mennyire ajánlott? Kijelzős
-
Diamond500
senior tag
Sziasztok! Vettem egy 18650 -es töltőt. Tud tölteni 1000 illetve 500mAh-val is.Mitől függ hogy melyiket használjam? Vagy csak annyi a lényeg hogy 1000mAh -val hamarabb feltölti?
[ Szerkesztve ]
-
Diamond500
senior tag
Sziasztok!
Milyen lámpát ajánlanátok, ha fokuszált fényre van inkább szükségem? Van egy noname vacak fokoszálható, de a villogós üzemmód idegesít, mikor hirtelen kellene aztán villogva kapcsol be. S2+ is van, de az nagyon teríti a fényt.. Ami még lényeg, hogy 18650-es aksis legyen és 15cm a max hossza. -
Diamond500
senior tag
Sziasztok
Én még mindig egy zoomos, zsebben elférő (strobe) funkció nélküli lámpát keresek. Fontos a koncentrált fény, azért kell a zoomos. Ha nincs ilyen, akkor az müködhet, hogy egy S2-es driverét berakom egy ilyen noname vacakba?
-
Diamond500
senior tag
Én azt nem értem, hogy márkás gyártóknak miért nincs fókuszos lámpái
[ Szerkesztve ]
-
Diamond500
senior tag
válasz FBLLMAG #51181 üzenetére
Van egy ilyen noname vackom [link] amire használom arra nekem tökéletes. Viszont a modmemória hiánya és a strobe funkció az idegeimre megy. . Most mókolással lehetne bele pl egy S2 drivert rakni, de annyira nem értek hozzá. Van S2+ lámpám is, de nekem a koncentrált fényre van szükségem, és ne legyen 15cm-ernél hosszabb a lámpatest.
[ Szerkesztve ]
-
Diamond500
senior tag
válasz MittuDomain_ #51293 üzenetére
Van is ilyen lámpád, vagy csak ajánlottad?
-
Diamond500
senior tag
F1 és S2+ lámpa vetítési képe között van különbség?
-
Diamond500
senior tag
Köszi srácok, akkor berendelek egyet.. Nálunk nem kapni valahol, hogy ne kelljen heteket várni rá?
-
Diamond500
senior tag
válasz UberMutant #51755 üzenetére
F1-et..S2+-om van már
-
Diamond500
senior tag
Se Ebay-en se Gearbesten nem találok F1 6000-6500k lámpát, hiánycikk?
-
Diamond500
senior tag
..és az utód mikorra várható, van erről valami infó?
-
Diamond500
senior tag
Fenix fd30 van itt valakinek? Hosszú keresgélés után ezt találom megfelelőnek számomra, a héten berendelem
-
Diamond500
senior tag
Akkor még jó h megkérdeztem, ez a 350lm nem valami biztató.. azt nem is figyeltem.
-
Diamond500
senior tag
válasz WestBam #52411 üzenetére
Olvasom cikkedet "S2+ XPL-HI" -ról, hogya" feketére eloxált fém nyomógomb alatt a kapcsoló kék fénnyel világít mikor az elemlámpa ki van kapcsolva, így könnyebb megtalálni sötétben. " Ezt nem értem, folyamatosan világít? Nem szívja le az aksit? Vagy hogy kell ezt értelmezni?
-
Diamond500
senior tag
Mitől lehet, hogy az s2+ lámpám sokszor bevibrál, illetve villog párat mintha merülne, de 90%-os az aksi? Gondolom érintkezési probléma lehet, top bottonos Sanyo aksi van benne.
[ Szerkesztve ]
-
Diamond500
senior tag
Sziasztok!
Teljesen amatőr vagyok a témában, kellene egy kis segítség.. Vettem egy Sofirn SP31 V2 lámpát, viszont a High es a Turbo mód között semmilyen különbséget nem látok.. Vagy, hogyan kell turbo módba kapcsolni?[ Szerkesztve ]
-
Diamond500
senior tag
Sziasztok, tudnátok ajánlani fejlámpát, ami inkább teríti, közelre ad jó fényt, nem túl spots-os.. aksis kellene, 10 ezerig max..
Vettem egy Spitfire HL05 - öst, de nekem nem. okés.
Most egy Dechatlonos van , az egész jó, de a háza ilyen szilikonos gumis valami, nem lesz tartós, már most látszik. Itthon lehessen kapni.
Köszönöm[ Szerkesztve ]
-
Diamond500
senior tag
válasz csibe1 #74391 üzenetére
Köszönöm a válaszokat, nekem szórt fényre lenne szükségem, 10 ezer ft csak irányár, mert nincs szükségem világ végiég érő fénycsóvára. Természetesen adok érte többet is ha kell, csak ti akiknek hobbitok is ezek a "fénykardok" jobban képbe vegytok a vetítési képekkel stb..
Amúgy rendelkezem egy Convoy s2+ és Sofirn lámpákkal is. Elégedett vagyok velük.[ Szerkesztve ]
-
Diamond500
senior tag
Ez. a fejlámpa. mit tud ennyiért?
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
- Himiway Zebra Step Thru 2023 elektromos fatbike
- Opel Insignia Full extra! Ezt érdemes megnézni és elolvasni a hirdetést !
- Hikvision kameravezérlő egység 1 TB HDD-vel féláron!!!
- Dreame D10 Plus robotporszívó és nedves feltörlő
- ÓRIÁSI Philips Hue csomag - Hue Go, Iris Black, Play Bar, Light Strip V4 stb...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest