Hirdetés
-
LOGOUT.hu
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mailman
tag
válasz Surci1 #24195 üzenetére
A kepeken is latod, hogy nagyon nehez a dontes. Hasznalhatosagban sem nagyon van kulonbseg a 2 lampa kozt. A Nitecore mellett szol a nagyon jo UI, minosegre sem szokott baj lenni vele, hoz egy jo standardot, szep az anodizalas, van benne ATR-nek nevezett homerseklet alapu teljesitmenyszabalyzas. Ami ellene van az az alu nem DTP MCPCB, a muanyag reflektor, meg a keves tartozek. Csak button top akkukkal vagy flat toppal es magnessel mukodik.
A TK75 minosegre az egyik legjobb, szinten digitalisan szabalyzott de ezt elottem is irtak, az UI kicsit butabb, a LEDek szepen kozepre vannak igazitva, a reflektor meg 4 XHP diodat is elbir olvadas nelkul es kapsz hozza dobozt, nyakpantot stb. A fenix konzervativabb a fejlesztesben es a marketingben, ugyanakkor atgondoltabb es idotallobb konstrukcio (nem is mai gyerek mar a TK75 szeria). Tovabba ezt bovitheted plusz toldoval ha kell a hosszabb uzemido. Viszont azt hiszem turbobol visszalep egy ido utan homerseklettol fuggetlenul mig a TM16 nem.
A LEDek egyikben sincsennek szethajtva, ezt fel is szoktak roni a TM16GTnek (ami egy az egyben a TM16 vezerleset kapta) amiben joval tobbet is birnanak az XPL HI ledek.
4 dollar a kulonbseg kuponozas utan, en sztem a Fenixet vennem, de nagyon szubjektiv es nekem mar van egy GT-m ami egy fantasztikus lampa es nagyon szeretem.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest