Hirdetés
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
-
LOGOUT
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
FBLLMAG
senior tag
válasz
gyapo11 #55831 üzenetére
"Otthon ez nem nagy gond, de ha távolabb vagyok, már problémával járhat."
Ezt az utolsó mondatot, szerintem nem vetted figyelembe."A biztosítással egyetértek, semmit nem kell számolni ha van a zsebedben töltött pótakku."
Ez is rendben lenne. Csak az élet tartogat meglepetéseket. Nekem Nitecore F1 töltőm is van, ami 18650 -es akkuval power bank -ként is használható. Megesik, hogy áram nélkül maradtok, a rádió, mobil, GPS fontosabb, és már huss az akkuban tárolt energiának. Ha a közelben van valamilyen üzlet, valószínűleg AA elem kapható lesz. De az a legjobb, ha a lámpában található akku végig bírja a kalandot (nyilván feltöltve indulsz, napi 5 órával számolva, előre tudsz tervezni). Az 5 óra elég a sétára, sütögetéshez, egyéb tevékenységhez. Ha már várrom is van tervben, nyugodtam triplázhatod a napi üzemórát, mert a magasabb fokozatok is ki lesznek használva, vagy nagyobb hatótávú lámpát is vihetek magammal. Így lehet a FIX lámpákkal előre tervezni.
Hétvégi, 3 napos várrom látogatás:
Armytek Predator, Viking, Prime esetében
3 x 5 x 30 lm > 15 óra x 30 lm (3 x 15 x 30 lm > 45 óra x 30 lm) (nekem a lámpáim tudják ezt a fokozatot, és számomra használható) 3 napon át, 5 órán keresztül használhatom a 30 lm fokozatot. 900 lm órám még mindig maradt. Pl ezért, elég lenne a Vikinget vinni magammal, a többivel már csak túlbiztosítom magamat.Fenix PD35 TAC
3 x 5 x 60 lm > 15 óra x 60 lm (3 x 15 x 60 lm > 45 x 60 lm) (a Fenix PD35 TAC 25 órát tud 60 lm fokozaton)
Fenix TK15 UE
3 x 5 x 150 lm > 15 x 150 lm (a TK15 UE 11 órát tud 150 lm fokozaton)A 2 lámpa ki tudja egészíteni egymást.
Heti túránál, 8 nap:
a 30 lm esetén, 8 x 5 = 40 óra (a Prime C2 PRO elegendő) és hozzá mondjuk a Viking PRO lámpám. A többi lámpám már csak a biztonság kedvéért lenne velem.
A Fenix PD35 TAC esetében kell a +1 akku minden képen, és kell mellé a Fenix TK15 UE is.
Remélem így már érthetőbb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- Óra topik
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Autós topik
- További aktív témák...
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest