Új hozzászólás Aktív témák

• HaaS

addikt

válasz trigorin #257 üzenetére

Borzasztó hosszú ám egy játék:)! A leghosszabb, amit játszottam, az 8-9 órás volt, de ott is a felfedezésé volt a fő szerep. Tanulom még mindig...
    Először bepróbálkoztam normál small mapen, de visszavettem az arcomból, és végül easy small 4 balanced lett a vége, itt tanultam az alapokat. Aztán mikor már dungeonöztem is, az már normal small 4 balanced volt, ezzel sokáig játszottam, de kicsit zsúfolt.
    Manapság már csak normal medium 6 balanced a beállítás, itt már vannak érdekes dolgok, több helyre kell figyelni. Ja és mentés nincs, ironman nyomom, és csak végső esetben indítok háborút, figyelem az AI-t. Néha elkövetek egy-egy eget rengető baklövést, de inkább mindig csak rájövök valami újra, és kezdődik minden előlről:B.

Az AI rendben van.
    Tacticalban van ugye ez a fő vonal, ami megkönnyíti a harcot, hogy nemigen lép el, ha áll az egysége mellett egy saját. Egyébiránt jó, bár a mágiát furán használja néha. Akár a MoM, de neeem olyan durván:D!
    Strategic mapen is érdekes a helyzet. Lehet, hogy csak én nem értem, de néha fura dolgokat csinál. Nem hülyeséget, csak meglep vele.

Képes viszont meglepetésekre. Volt, hogy elálltam a pioneerje utját, míg az enyém odaér, hogy én tegyem le a várost... két körön át nézett, de mivel nem ért el oda, fogta magát, és helyben csinált egy outpostot, tönkrevágva a városhelyemet, és lenyúlt egy vagy két resource-t.
    De az egész valahogy AI függő... tökmásképp viselkedik mostanában például, nem tudom miért... lehet, hogy nézi, hogy milyen erős a hadseregem, vagy mennyire tisztel, vagy mennyire nem akar összeveszni velem.. passz... egy biztos, az AI úgy működik, ahogy a leírásban szerepel, és ez imponáló.

Az ostromoknál meg fel kell kötni a gatyát. Na meg fel kell készülni arra, hogy lesz meló a várossal... az unrest rendszer tökéletes itt is.

szerk: ki az a Frogboy:)?

Új hozzászólás Aktív témák