Új hozzászólás Aktív témák

• HaaS

addikt

válasz trigorin #233 üzenetére

Igazából a gyorsabb felfedezés miatt érdemes külön mászkálni velük a legelején. Lehet, hogy észrevesznek valami jó kis helyet városnak vagy találnak monszta figurákat, utóbbi még mindig nagy segítség.

Igen, öt város... általában négyet tudok lerakni az agresszív terjeszkedésnek köszönhetően, az ötödik már vagy outpost, vagy város. (Normál+small map.) Itt még van köbö ugyanennyi outpost is. Ismét kicsit módosult a honfoglalásom: most már beékelem a Rush-t, igen jól jön egy kör alatt száz aranyért egy új pioneer, akár az újonnan alapított aprócska faluban is, ahol még csak az alapokon dolgoznak.

Itt elhatároztam, hogy nem támadok meg senkit, így kínomban betámadgattam tűzföldre. Meglepett, hogy milyen szépen haladtunk! Az a sok strong meg epic nem is igazán az, ha felkészül rá kicsit az ember. Az mondjuk komoly volt, mikor tíz percen keresztül azt néztem, hogy ki legyen az az öt, aki bemegy firelandozni + persze összetrade-elgettem, hogy kin, milyen cucc legyen, milyen gyorsan támadjon etc.
    Imádom a warriorokat, nagyon jó traitjeik vannak!

szerk: elég durva lehet kezdőnek az a plusz 800 arany! Az 7 extra pioneer a semmiből!!! Ez még gyorsabb kombó, mint az enyém;]!

Új hozzászólás Aktív témák