Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Ettetek, ittatok?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
FatalEror
addikt
Hát azt,hogy mennyire megbízható arról nem nyilatkozom,DiceBlade kollégánál érdeklődjél,hogy merre meddig hány méter,mert neki van ilyen gépe,de van rá gari is asszem.
Nem kell megköszönni,értelemszerűen ezért hoztuk létre M_o_g_y_i kollégával a topikot.......HardCore is my LifeStyle
-
szab.tam
nagyúr
a fordulattal bajban leszel. pl a conrad-osok mind 8000-ről indulnak.a dremel 10-ről. ahogy nézem.
nem tudom, melyik indul 0-ról.[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
szab.tam
nagyúr
pár hsz-sal feljebb érintőlegesen volt szó a conrad-os gépekről.
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
FatalEror
addikt
ÉN mindenképp az utolsó venném,nekem is elég komolyan néz ki a kicsike.....
HardCore is my LifeStyle
-
szab.tam
nagyúr
csak kifelxeltem vele a házon 2 oldalt. de midnent leírtam feljebb az idáigi tapasztalatokról. (emlékeim szerinte...)
a fúróberfogás a tokmányba elg gyalázatos, nekem könnyen kilazult.
de a flexelés meglepően tetszett.nagyon keveset használam idáig, így nem reprezentatív a véleményem....
-
FatalEror
addikt
Szerintem DiceBlade kollégához fáradj mert neki a nanessman gépecskéje van és ő egy komplett moddolást csinált vele...
HardCore is my LifeStyle
-
szab.tam
nagyúr
kézi kisgép.
az alut már kezdem megismerni, közel sem kenődik annyira, mint a hivatalos és általános riogatás tartja. bő kenés üregelővel + sok szappanos víz. és talán nem 30k-s fordulattal izomból tolva.de asszem rájöttem, hogy miért nem lesz jó.
párhutamos vályatokat kéen marnom. és utána a szendics tükörképét ugyanolyanra. picit elmegy az egyik, összecsukom, máris nem tudom befogni a csövet.
viszint az állványos fúróval az élet fúrva ha elmegy, akkor együtt megy el...ezt még át kell gondolnom.
-
szab.tam
nagyúr
köszi, de érzehetően most nem vagyunk ez rezonancián. nem vágod a lényet...
de próbálom körülírni:
pont abból van elegem, hogy máshoz hordtam a pénzt a bérmunkákért, amit otthon is meg tudok csinálni. amiken most ügyködök, koncepciódarabok részei, az alfának is az alfái.
jártál te már cnc-s nél? esztergályosnál? hogy milyen számokat mondanak.
ráadásul itt még tervrajzok sincsenek. szegény cnc-nek a paramétereket sem tudja beadni.
itt most pár centis alurudakkal nem rohangászhatok szakikhoz. 3500ft-os órabérben egy óra alatt meghallgat, hogy mit is akarok. fél óra, amíg elmagyarázza, hogy ezt így szakszerűen nem lehet. majd fél óra, amíg elmagyarázom, de azért próbáljuk meg. 1 óra, amíg a szerszámokat megköszörüli hozzá. és fél óra alatt megcsinálja. de előtte még beesik 2 haverja párizsis zsemlét enni. otthagyok 14.-15.000.- ft-ot, amíből pont megveszem a felsőmarót, majd szabadidőmben ingyen ülök a konyha ajtajában a lábtörlőn, kezemben pár alumínium darab, és ötletelek. majd faragok. ha félremnet, eldobom, és előveszek egy másikat. (az elmúlt rövid időben, amióta fúrkálok, az első 3 szabadkezi próbálkozást kivéve 1, azaz egy db. furat volt, ami félrement, és így 2 db. 40x40x10mm-es alurudat dobtam ki...
ez kb így néz ki.cnc...
a cnc-s pedig 60.000-ért azt mondja, hogy jónapot! (és leül párizsis zsemlét enni további 30-ért...)persze, ha lenne sorozatgyártásra érett proto, és terv, kéne 100 db, akkor jóhogy cnc.
de nem így és nem most...teccikérteni?
[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
teccemérteni.
-
FatalEror
addikt
És milyen géppel tolod esetleg MAKITA,amúgy nekem van még egy németbe gyártott einhell-em is az se szhar fajta.......
HardCore is my LifeStyle
-
FatalEror
addikt
Ja-ja CCCP hát ne is mond azok gépek,szerintem azok az egyetlen gépek amik legyűrik a DeWALT-ot strapabíróságba,amúgy sajnos én is a DeWALT rabja vagyok,milyen gépeid vannak tőle?
HardCore is my LifeStyle
-
FatalEror
addikt
Ne is mond ráadásul vagy veszel iparit vagy 2 hetente tesco jól ki van találva mit ne mondjak.......
HardCore is my LifeStyle
-
FatalEror
addikt
Ha már kidolgoztak a vágó korong rögzítésére egy módszert akkor miért ne lehetne ua. arra a szárra felrakni a polír korongot is
HardCore is my LifeStyle
-
FatalEror
addikt
Ház igen inkább a gyengébb kőzetekhez való,ergo senki ne álljon neki otthon márványt,gránitot,és egyéb sziklákat vagdosni...
HardCore is my LifeStyle
-
blasko92
őstag
Igen, ilyen precíziós mikro gravírozóval
-
agoka07
senior tag
Köszi! jó érzés ezt tudni nagydolgokat ígysem tudok rendelni max kicsiket amiket egy szimpla borítékba belelehet tenni és levélként elküldeni..
S35-3310-1600-KU380-W300i-Shine-C3050-Spiro-858 Smart-SK17i-Galaxy S-Note 1-Galaxy S4-G4-S6 Edge-Note 8
-
agoka07
senior tag
Köszönöm!
Akkor kezdeném is Hogyan tudok gravírozás folyamán egyenes "árkokat" vésni? nekem ilyen-olyan mélyedésekkel televan a vésés mentén..S35-3310-1600-KU380-W300i-Shine-C3050-Spiro-858 Smart-SK17i-Galaxy S-Note 1-Galaxy S4-G4-S6 Edge-Note 8
-
FatalEror
addikt
Bár majd szerintem holnap fogom végig olvasni,de előre is köszönöm,hogy szakirányos alapozással bővítetted a topic tartalmát
HardCore is my LifeStyle
-
agoka07
senior tag
Sámomra a nap embere vagy! Köszönöm
S35-3310-1600-KU380-W300i-Shine-C3050-Spiro-858 Smart-SK17i-Galaxy S-Note 1-Galaxy S4-G4-S6 Edge-Note 8
-
FatalEror
addikt
De azért,csak tudod mostanáig csak a szénaboglyák gurultak itt topicban,meg néha szab.tam kér segítséget,és annyi,de mondhatom amióta "jöttél" Te,blasko,kmisi és agoka azóta legalább van valamicske forgalom,és nem a kihalás szélén áll a totyik....
HardCore is my LifeStyle
-
moha21
veterán
Mondjuk a jobb házak anyaga tényleg elég kemény acélötvözetből van,
képlet összetevőitől függően zabálhatja a korongot.
Nem az az igazi férfi aki minden nőt meghódít, hanem aki ismeri a nagyfeszültségű földkábelek szigetelésének technikáját.
-
FatalEror
addikt
Ház nálam sincsen máshogy
HardCore is my LifeStyle
-
szab.tam
nagyúr
"300 W-os motor az optimális megmunkáláshoz.. Változtatható sebesség: 0 � 20 000 ford/perc,"
ijjjj....
-
FatalEror
addikt
Hát ezt én is néztem,de ebből,már veszek egy orosz akármilyen,lehetőleg 2KW feletti villanymotort,és ráfabrikálok egy flexi szárat.....
HardCore is my LifeStyle
-
szab.tam
nagyúr
skil 8k a praktikerben. ha ezt a basetech előtt látom, tuti inkább azt veszem...
[ Szerkesztve ]
-
FatalEror
addikt
DiceBlade-nek van,neki bejött....asszem
HardCore is my LifeStyle
-
blasko92
őstag
Debben lehet szerezni ilyen olcsón, vagy ez csak neked ennyi?
-
blasko92
őstag
Értem Köszi.
Alulemezt szerinted honnan tudnék szerezni méretre? Ha tudsz valamit elküldenéd PÜ-ben?
-
FatalEror
addikt
Szép lett..... .....
De ami a lényeg,hogy bírta a gép???HardCore is my LifeStyle
-
FatalEror
addikt
Hát nem kis munka lesz,de a qrva életbe jól fog kinézni....
HardCore is my LifeStyle
-
FatalEror
addikt
Legalább meg lesz a gépnek a stability stress test....
HardCore is my LifeStyle
-
blasko92
őstag
Az én gépem is ma indult útnak felém
Nem valami nagy cucc... Mans Friend, vagy mi a márkája. Óccóé hozzájutottam újonnan, úgyhogy megérte.Megjön megy is a tesztelés.
Neked nem maradt az előző gépedből flexi szár?
Az lehet, hogy engem is érdekelne....
FatalEror az a flexi szár drágább, mint a gépem
[ Szerkesztve ]
-
FatalEror
addikt
Nem-nem csak a kibaxott flexiszár nem dremel semmilyen márkája sincs.
HardCore is my LifeStyle
-
FatalEror
addikt
Én sem,amúgy a Bauhaus egy picit túl van árazva.
HardCore is my LifeStyle
-
FatalEror
addikt
Hát az normális ha leesik fordulat,pont ez baj ezekkel kis gépekkel,hogy nem igazán tartják a fordulatot.
De remélem,hogy ez a gép sem fog soha se megállni...HardCore is my LifeStyle
-
agoka07
senior tag
Kinézetre nekem is ilyen van és nincs bajom vele.
[ Szerkesztve ]
-
FatalEror
addikt
Nincsen kizárva!
HardCore is my LifeStyle
-
blasko92
őstag
Nem hiszem.
Ezeknek a flexis száraknak elég gyatra sajnos a csapágyazásuk
Főleg sajnos ebben az olcsóbb kategóriában.
[ Szerkesztve ]
-
FatalEror
addikt
Szerintem vidd vissza,és cseréljék ki!
HardCore is my LifeStyle
-
agoka07
senior tag
azért hagyjuk meg a gazdája is nagy részben hozzájárult a "sikerhez"!
-
agoka07
senior tag
Ügyes!
-
agoka07
senior tag
Idővel biztosan kialakul!
-
FatalEror
addikt
Csak nem születés nap?
Hány éves a papa?
Ja igen a munka természetesen most is kiváló!HardCore is my LifeStyle
-
agoka07
senior tag
Küldök egy PM-et, szinte muszáj rendelnem
-
szab.tam
nagyúr
mire nem elég a 220? a konyhámban, max d20 kör, max l 120 (esteleg csak 60, vagy megoldom 3x40-ből, ha kell), alurudakat baszkurálni. 380v. az a legfontosabb oda...
a fogpiszkálóhoz sem kell láncfűrész.
[ Szerkesztve ]
-
FatalEror
addikt
Itt most szab.tam-al nem azt tervezzük,hogy hogyan csináljuk olyan ezstergát amivel lekörözzük az összes piacon lévő modelt,hanem neki egy kis valamit amin letudja gyártani az elképzeléseit,tehát nem is egy hűdepontos gép kell amin a konyha padlón görnyedve fogja farikcsálni a sorozatban gyártott hűtőket hanem csak egy kis izé,hogy a szhar nem megfelelő prototípust ne 30k-ért marassa ki ami már csak levélnehezéknek jó.
szab.tam:amúgy jól beszélek?
HardCore is my LifeStyle
-
FatalEror
addikt
köszönjük majd kiderül,de van einhell 30k-ért is,és azért az még sem egy házi gép...
HardCore is my LifeStyle
-
FatalEror
addikt
Az biztos,de komolyan kéne csinálni valami ilyesmit vagy egy ócskább motorra kell egy jobbfajta flexi szárat kötni azt csapatni!
HardCore is my LifeStyle
-
FatalEror
addikt
Én első körbe a régi szakadt szigetelésű vezetékeket cserélném ki.
HardCore is my LifeStyle
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Interactive Brokers társalgó
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- MIUI / HyperOS topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mass Effect sorozat készül az Amazonra
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest