- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- bambano: Bambanő háza tája
- Hieronymus: Amikor reggek nem indul az autó, küzdelem az ólomszulfát ellen
- eBay-es kütyük kis pénzért
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mercenaire
tag
Igen, itthon keveset látni belőlük
A praktiker és társai sem azzal van tele sajnos. Ahol dolgoztam, ott is inkább a bosch volt az első számú favorit. Hm roncstelepi csaták, egyik kedvenc műsorom.
-
mercenaire
tag
Szerintem ez nem gányolós topik. Sok okosságot megtud az ember ha visszaolvas, mivel pl. engem érdekel ez a téma. A DeWALT meg éppen olvasom, hogy 70 éve ott van a piacon. Miért ne favorizálhatnád ha úgy van kedved.
-
mercenaire
tag
Ez teljesen rendben van így. Nem akartam ezzel megbántani senkit. Elnézést, ha félreérthető voltam.
-
mercenaire
tag
Csak alufelni kollégától szerettem volna egy két dolgot kérdezni, mert itt értekeztünk a múlt héten. Már priviben azóta megbeszéltük. Az utolsó hozzászólás 29 én volt. Ezt próbáltam lereagálni humorosan
-
mercenaire
tag
Hm, itt is uborkaszezon van ?
-
mercenaire
tag
Remek. köszönöm!
-
mercenaire
tag
Na akkor jelentkezem privátban ha aktuális lesz
Köszönöm.
-
mercenaire
tag
Szia. Fényképről is tudsz gravírozni, pl. mobiltelefon fém hátlapjára ?
-
mercenaire
tag
Szia. Gravírozásra is van lehetőség a kis műhelyedben? Ha igen akkor milyen anyagra tudsz vállalni gravírt?
-
mercenaire
tag
Hú nagyon meglöktem a srácot az elején
-
mercenaire
tag
Jujuj. Akkor a gyártót felejtsük el! Mi a fene kerül egy nyers kulcsban annyiba?
-
mercenaire
tag
Igen azaz a lapon fúrt kulcs. Azt hittem azt csak kód alapján lehet megrendelni a gyártótól és egy vagyonba kerül. Nehéz azt másolni ?
-
mercenaire
tag
A bosch is gyárt fúrószárat tudomásom szerint!
-
mercenaire
tag
Szia. Kódos kulcsot is tudtok másolni? Tudod, amikbe kis furatok vannak nem recés mint a hagyományos kulcsok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Kugoo Kirin G1
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 88 - Lenovo ThinkBook 16p G4 (IRH) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest