Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsi252
veterán
Bárhol kerestem rá, mindenhol csak pozitív véleményeket olvastam erről a kis készletről! Meg az az igazság hogy ilyen készletnél nem is nagyon veszed észre ha gyengébb a minőség, mivel ezeket a biteket kézzel használod és nem géppel, tehát nem fejtesz ki olyan nagy erőt, nem fognak elpattanni a fejek.
De bizakodok nagyon hogy jó kis készletet sikerült beszereznem!
2db-ot rendeltem mert ismerősnek is kellett egy szett, aztán mondtam neki is hogy ne aggódj jól döntöttél mert hibátlan idáig.
Ahol ezek az apró bitfejek ilyen jól ki vannak dolgozva, ott nem lehet baj a minőséggel sem! Ezért is gondolom hogy tényleg a Wiha csinálhatja. -
jozsi252
veterán
Meg is jött a Xiaomi Wiha precíziós csavarhúzó készlet Banggood-ról. Az az igazság hogy bármennyire szeretnék belekötni, vagy keresni valami negatív dolgot, nem tudok. A csomagolás, a fém tartó, a bitek kidolgozása, a szár, minden hibátlan! Még a bittartó is valamilyen fémes dolog, mert a bitek "hozzáragadnak".
Szóval így első blikkre azt mondom hogy lehet a Xiaomi hozta forgalomba, de minőség alapján Wiha.
Még a bittartó is olyan hogy bepattant a fém házba, meg kell nyomni és akkor jön ki a helyéről. -
-
st6969
őstag
válasz
csubuka #8639 üzenetére
Márciusban jött hozzám egy klímás cég, gondoltam nekik van ilyesmi (vagy jobb, ipari) detektoruk. Jó lett volna, mivel több vezeték van azon a részen, ahová a készülék ment.
Erre közölte a mester, hogy volt detektora régebben, de teljesen megbízhatatlanok ezek, úgyhogy ő nem használ ilyeneket. De majd vigyáznak. Tényleg vigyáztak, így a harmadik lyuk lett jó. Egyszer a villanyvezetéket fúrta el majdnem, aztán beton áthidalót, és harmadjára sikerült, de már nem 50-es fúróval, csak 40-essel, így csak "cipőkanállal" tudták a csöveket a falban átvinni, és kész csoda, hogy nem látszanak a fúrási próbálkozások, épp eltakarja a beltéri.
Nehezen tudom egyébként elképzelni, hogy ne létezne megbízható detektor legalább az ipariak között. Én is kíváncsi vagyok amúgy, hogy ez milyen lehet... -
Kiscsőke
aktív tag
válasz
szatocs1981 #8635 üzenetére
Le fog érni az asztalig? Nem biztos hogy teljesen át tudod vele vágni az anyagot a megvezetés melletti sarokban.
-
szatocs1981
aktív tag
Hello,
210-es gérvágóba lehet tenni 190-es körfűrészlapot? Valamivel kisebb lesz a max. megmunkalhato munkadarab, de más hátránya lesz még?
Előre is köszi -
Kiscsőke
aktív tag
válasz
Nagya21 #8622 üzenetére
Nekem nincs bajom a Metabo-val csak nekem meg nagy kezem van és nem jó megfogni, túl keskenynek érzem. De ez ugyebár szubjektív, + afelhasználástól is függ mert ugye ha hegesztési varratot köszörül az emberfia akkor elég a kicsi egykezes is, de ha mondjuk drótkorongozni akar azt meg kell fogni két kézzel.
-
Kolty
aktív tag
válasz
Kiscsőke #8618 üzenetére
Igen, ahogy írod, csiszolni, darabolni, drót korongozni. Nem mondom, hogy naponta használnám, de ha elkap a hév és nekiállok valaminek akkor szeretem ha nem kell letennem 5perc durva hegesztés köszörülés, festék, rozsda drótkorongozás után.
Ezeket eladnám így egyben 10.000.ft.ért ha valaki ért hozzájuk jól jöhet: -
Kiscsőke
aktív tag
Először is mond el hogy mire kell? Csiszolni, darabolni, naponta, hetente, havonta, egykezes, kétkezes? Mennyit szánsz rá?
A Dewalt flexek(és fúrók), nagyon melegszenek, annyira, hogy már néha kellemetlen fogni őket.
A HYUNDAI-i felejtsd el, annyiért kapsz normálisat is, jobb, több garival.
Régen a Bosch is nagyon jó kis flexeket csinált, most már ebben se bíznék.
20K alatt én ezek közül választanék -
inf3rno
nagyúr
-
inf3rno
nagyúr
válasz
hzsolee #8612 üzenetére
Nekem hirtelen elhatározás volt, amúgy nem ilyen Luxot vennék, de ott voltam az Obiban vettem egy csomó festéket, aztán nem volt kedvem a futárra várni. Ha beadja a kulcsot, akkor majd jobban beleásom magam, hogy mi a jó csiszoló, addig meg jó lesz ez is. Amúgy ezeknek szabvány a fejük? Obiban vettem hozzá csiszoló papírt, ami méretre van vágva, de nem tűnt elég finomnak. Jó lenne majd még venni valami finomabbat, ha márka független ezeknek a formája. Én magamnak tutira nem fogom kivágni ollóval, ha nem muszáj.
-
hzsolee
őstag
válasz
inf3rno #8611 üzenetére
Ha behal, makit veszek legközelebb én is. Bár jó lenne ha nem tenné, mert amúgy szeretek vele dolgozni. Az excenterest jó hogy mondtad, mert olyan még nincs, és tervben van egy meló amihez jó lenne. (Finom csiszolás, szinte már polír). Elég jó áron találtam egy DeWalt-ot (már megint
) és még postaköltség sincs. Remélem beválik. Néztem róla videót, szimpi....
-
inf3rno
nagyúr
válasz
hzsolee #8610 üzenetére
A Maki flex nekem is bevált, szívja a levegőt rendesen a hűtéshez. Volt, hogy 5 órát flexeltem vele tűző napon gond nélkül. Az egyedüli hibája az enyémnek, hogy nem fordulatszám szabályozós, mindig maxon pörög. Mondjuk ez az egész modell függő lehet, nem tudom az újak milyenek, az enyém már van 5 éves szerintem.
Vettem közben egy Lux excenteres csiszolót. Meglátjuk hogyan szuperál. Festeni kell, és falat meg ajtót fogok csiszolni vele.
-
hzsolee
őstag
Van egy DeWalt kisflexem, de ez csak 900 watt. Már elég régi, ilyet nem kapni már szerintem.
Egy kicsit csalódás volt, mert eléggé melegszik. Amúgy rendben lenne, de pár perc alatt meleg lesz. Leégetni még nem sikerült azért
. Viszont a cégnél van egy kis makita, ami azért már kapott az élettől rendesen. Na az viszont egy óra után is csak langyos.....
-
Rodzser Mór
senior tag
Aldiban keresztvonalas lézer van 10e ft-ért állvánnyal. 0,6mm/m pontossággal, ami viszonylag nagy.
A gyakorlatban is ennyi, vagy kisebb? -
Vesa
veterán
válasz
YAS-dude #8598 üzenetére
Adapter nélkül nem kóvályog a fúrószár! Direkt kipróbáltam. Az adapterrel van gond, de már nem téma. Viszont megtartom, mert keverőszárhoz ideális, sokkal erősebb keverni az SDS-el, és így már be tudom fogni a keverőszárat is. Annál úgysem számít ha kotyog.
Kolty
Az miért baj, ha nem elterjedt? A Dewalt jó márka, szervize van, gari van, ennél többre egy nép-géppel sem mész. -
Kolty
aktív tag
Köszönöm a flexes válaszaitokat.
Igazából nem egyszerű döntést hozni.
Az ember ha belegondol lehet jobb lenne egy
Erősebb gépet venni. Ezzel aDEWALT.al is szemezek. Az ember hiába nem használná sokat, de ha véletlenül gyorsan kell több durvább hegesztési varrattot köszörülni... Csak sajna nem egy elterjedt gép szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Autós topik
- Óra topik
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Projektor topic
- Milyen autót vegyek?
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Hiseeu vk10v 4hd405 hd nvr komplett szet
- Babzsák fotel (Dr. Relax - Gamer, sötét zöld, keveset használt, hibátlan)
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Eladó Woom Up 5 szuperkönnyű elektromos mountain bike
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i7-10850H I 32GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
- Xiaomi Redmi 9T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest