- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Findzs
addikt
Tegnap megjött ki is próbálgattam:
Műanyag kofferben érkezett. 1 flexibilis szárral, 2 egy forma, 3 különböző befegó patronnal.
Más nem is volt a kofferben. Ennyi pénzért ez is korrekt. A flexibilis szárat úgyis lehet használni hogy a gépet lerakjuk nem kell feltétlen gép akasztó hozzá.
Egy extol géppel tudtam összehasonlítani nekem olyan van.
Illetve a melóhelyen dremel 3000 -esek és az akkus változatok vannak. (bár én nem használtam a dremeleket más részlegen voltam de 1-2x volt már a kezembe)Nagyon kulturált a hangja és a tengely forgása. Nem érezni rázkódást csak maximum fordulaton de akkor se vészes. Ellenben az extollal amibe bármilyen szerszámot berakva közepes fordulaton már rázkódott. Ugyanazzal a szerszámmal a handy teljesen nyugodtan jár.
Ezt amúgy nem is értem mert az extol tengelye sem ütött.
A reteszelő gomb is korrekt és mivel a tengelyen 2 bemarás van igy pici mozdulat után már reteszel is. Az extolban 1 bemarás volt a tengelyen kicsit kényelmetlenebb volt a gomb használata emiatt.
A flexibilis szárba fogott tartozék sem üt, szépen egyenletesen forog. A felxibilis szárban található tengelyt nem árt műszerolajjal megolajozni mert gyárilag nem sok van rajta.
Erő van benne. Egy dremel 6,4 mm es egyenes maróval 4-5 ös fordulatszámon (6 os a max) fenyődeszkába gond nélkül bele lehet tolni 3-4 mm mélyen. Az extol max 2-2,5 mm nél már kínlódott max fordulaton.
Vaskosabb mint az extol férfikézbe való.
Azt ki merem jelenteni, hogy egy dremel 200 astol jobb. A 3000 es szintjén van simán.
A cégnél vékony alut sorjáznak a dremelekkel fél évenként 1-2 meg szokott halódni. Nem tudom, hogy olyan körülmények között ez meddig bírná.Természetesen szétszedtem:
Semmi extra. Számomra ismeretlen por védett 2 csapágy, vaskos álló és forgórész ( az extolhoz mérten).
Semmi nem lötyög, kotyog, minden korrekten illeszkedik.Az utolsó képen látszik, hogy a gép címkéjén elírtak egy 0 át 3500 as fordulat
Ennyi pénzért szerintem jelenleg nincs jobb ilyen gép a piacon. Jó vétel volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Filmvilág
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Eredeti játékok OFF topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Akciókamerák
- Milyen NAS-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! LENOVO Ideapad Gaming 3 Gamer notebook - R7 5800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050 4GB Win10
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest