- Fórumok
- Nyomtatók, szkennerek
- ELADÓÓÓÓÓÓ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- (téma lezárva)
- XIAOMI Smart Air Purifier 4 Compact EU - légtisztító újabb okoseszköz a lakásban
- Optikai szál nem kell félnetek jó lesz, avagy a damil alapú hálózat
- A PC-m több mint 1 évtizedes története - AMD FX OC, 64GB RAM, ipari SSD - 1.rész
- Agglegénykonyha 15 – Néhány tavaszias recept
- Vinted - ahol debilnek néznek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MasterDeeJay: Legolcsóbb "x99" gép építése. (folyamatban)
- MasterDeeJay: Low budget (50.000 forint) light gémer gép összerakása
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lezso6: Szekunder szarkazmus
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
PazsitZ
addikt
Alapvetően a hirdetés milyensége szempontjából reagáltak neki úgy ahogy.
Egy semmitmondó cím húsz felkiáltójellel. Erre nem csodálom, ha nem a legkedvesebben reagálnak az emberek.
Persze abban igazad van, hogy mindenki hibázhat, és inkább segítőkésznek kell lenni...
, de egy pici dorgálás belefér szvsz. -
qdak
addikt
-
Peet210
őstag
Nem igazán értem, a PH főoldalán a "FÓRUM" felett ott az "APRÓHIRDETÉSEK" (kivétel most). Tehát evidens lenne ott hirdetni hiszen nagyobb esélye lenne az eladónak is, ezért lenne érdemes alolvasni az alapelveket és egy kicsit gondolkodni, hogy hogyan is tudná minél hatékonyabban használni a PH-t.
-
Thomas1
addikt
Ez rendben is van, de szóltak neki, hogy nem jó helyen van, erre ő még kifejtőbben leírt mindent. Engem nem zavar, ha itt van a hirdetése, csak a modik úgyis zárnifogják, gondoltam nem árt, ha tudja.
De nehogy már ezen összekapjanak az "öregek", ahogy te mondtad. -
csapos2
addikt
-
johnjohn
addikt
A negyedik hsz-ben újra kiírta, pedig előtte szóltak neki hol a helyes topic.Bocs!
-
-conrad-
addikt
-
csapos2
addikt
Ha már alapvető dolgokról szóltál. Az is alapvető, hogy nem ordítjuk le senki fejét, csak mert egyszer hibázott.
Thomas1: Én is elolvastam, annó az alapelveket, de ettől még semmit sem tudtam olyan nagyon. Jó időnek el kellett telni, hogy nagyjából tudjam, mi hol van.
-
Thomas1
addikt
-
johnjohn
addikt
-
csapos2
addikt
-
Dtomi
őstag
-
johnjohn
addikt
VAN EGY ELADÓ KOMPAKT GÉPENM!!!
Egy Canon PowerShot A460 -ról lenne szó! 2007. 06. 25-én vásárolt a Media Marktban!
Adok hozzá: (a csomagban)
-16MB-os MMC memóriakártya
-Csulkószíj
-USB kábel
-AV kábel
-Rövid használati útmutató (mindenféle útmutató magyar nylven is)
-Részletes használati útmutató CD-n
-A fényképezőgép Driver-je CD-n
A gépre 2008. 06. 25-ig biztos van garancia!!!!( a garanciajegy is a csomagban!
Érdeklődni: szabicsorvas@freemail.hu 06-30-359-93-27FÓRUMSZABÁLYZAT ELOLVASÁSA KÖTELEZŐ HÁZIFELADAT,VAGY NEM IS KELLENE REGISZTRÁLNI?
-
Dtomi
őstag
A topicot lezártam...
-
Achill3uS
nagyúr
-
westlake
félisten
-
Thomas1
addikt
Hogyan zárassunk gyorsan egy topicot című műsorunkat hallották.
-
Tomics
addikt
Egy Canon PowerShot A460 -ról lenne szó! 2007. 06. 25-én vásárolt a Media Marktban!
-Csulkószíj
-USB kábel
-AV kábel
Érdeklődni: szabicsorvas@freemail.hu 06-30-359-93-27talán az apróhirdetéseknél kellene...
-
szabicsorvas
csendes tag
-Csulkószíj
-USB kábel
-AV kábel
Érdeklődni: szabicsorvas@freemail.hu 06-30-359-93-27 -
slayer006
addikt
Canon PowerShot A460 eladóó!!!!
-
Ptech
addikt
ELADÓÓÓÓÓÓ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! egy törölt topic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
szabicsorvas
csendes tag
Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Nyomtatók, szkennerek
- ELADÓÓÓÓÓÓ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- (téma lezárva)
- Nyomtatók, Tonerek HP, Epson, Canon
- Eladó új, bontatlan sosem használt dobozos Canon Pixma TS3751i, fehér tintasugaras 3in1 nyomtató
- 337 Eladó keveset használt Xerox Versalink B7030 a képek szerinti állapotban új tonerrel
- Canon fénymásolókhoz hulladékgyűjtő tartályok és tonerek
- Canon IR Advance C350 + tonerek
- Eladó egy pixel 6
- iPhone 15 Pro Max 512GB 87% Esim-es verzió (3hónap Garancia) Kijelzőn pici folt!
- Eredeti Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5503, 100% AKKSI
- Hp ProDesk/ EliteDesk SFF/MT G4/ G5/ G6 / i5 8-9-10.gen /Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest

, de egy pici dorgálás belefér szvsz.