- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Egy újabb érdekes eset [Update HSZ-ben]
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Windows 11 24H2
- AMD RX6300 kisteszt
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Trump és Altman is reagáltak a DeepSeekre, a fél világ ezzel foglalkozik
- Okosóra kijelzőjébe épített ujjlenyomat-leolvasó ötletét védette le a Huawei
- A Vatikán szerint az ördög árnyékát hozza magával az AI
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
-
lakisoft
veterán
Pálinkás Jó estét Uraim!
- Árad -
-
Dr.Én
veterán
válasz buherka #9294 üzenetére
Nálunk is azt csinálják vele, kézzel nyit és csuk mert a kapcsolásra nem reagál..
na lépek játszok még egy kicsit, aztán megyek aludninekem is az jött le belölle, de azért DX 10-ben tolom
További szép jó éjszakát...[ Szerkesztve ]
Sikerhez vezető út, karbantartás miatt zárva!
-
buherka
addikt
Én egyáltalán nem vettem észre a FC2-ben a különbséget DX9-10 között.
Pedig nagyon lestem, hátha észre veszek valami plusz árnyékot vagy fénytörést.
A DX10 az egy bukott dolog szerintem elklenben a DX11 szép jövővel kecsegtetOkos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
buherka
addikt
Na...az jó ha meleg van a buszin. A melegbe még senki nem halt bele...ellenben a hidegbe már igen
Az ajtók azt tudom, hogy gagyik a buszokon. Szerintem ott elfagy valami a hidraulikában...ez tervezési hiba lehet. Olyan kéne mint Amerikában kézzel nyitják és zárják az ajtókat
Okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
Dr.Én
veterán
FElraktam a Far cry 2-t, nem nagyon vettem észre külömbséget a DX9 és DX 10 közt
de azért lesz mivel játszanomSikerhez vezető út, karbantartás miatt zárva!
-
Dr.Én
veterán
-
Dr.Én
veterán
válasz buherka #9289 üzenetére
Hát felénk más milyen van belőlle
ehhez hasonlo
legtőbbjében ilyen van...
nekem annyiban jó ha buszozok hogy rengeteg hely közül választhatok még amikro leakarok ülni leginkább avolán mőgé akarok ülni ott van a legjobb szék
de lehetne azért kényelmesebb is, főleg ha hosszabb távra megy az ember, szét zsibbad rajta az ember...........[ Szerkesztve ]
-
-
buherka
addikt
hehe...nekem is volt egy pár ilyen buszos sztorim.
Főleg vasárnap hajnalban, amikor még anno a Rétsági kapitányságra jártam melózni.
Szombat esti diszkós kiscsikók ugye vasárnap hajnalban mentek haza.
Volt, hogy szemem láttára vágta szét a késével a kis gyökér az ülést.
Nem foglalkozott vele hogy ott ülök formaruhában és úgy fel vagyok szerelkezve, mint egy karácsonyfa.
Szóltam a buszsofőrnek és két megálló között levágtuk őket a buszról...a nagy semmi közepén Persze azért jól meg is raktuk őket, int a kazánt.
Nem egy ilyen eset volt...régi szép idők(#9286) Dr.Én ...hát sajnállak. De hát tűrni kell nem tudsz te sem mit csinálni.
Amúgy már a Volán is tojik az utasokra nagy ívben. Már nem a vevő az első. Pedig ők szolgáltatnak...vagy mi a fene?[ Szerkesztve ]
-
Dr.Én
veterán
Hát igen miota bent vagyunk az eu-ban asszem azota drágult meg ennyire a cigi...
nem csodálom a fejfájást én anno ugy képeztem a fejem ki ilyenek ellen hogy régebben sokat vertem be a fejem betonba, vasba(teszem hozzá véletlen volt az összes) aztoa jobban birom az ilyen dolgokat.....Biztos késés várható, mindig állni és várni
Buher
hétfőn amikro mentem vizsgázni reggel akkor én is fáztam rendesen -14C és öltönyben ja busszal mentem ami fél órát késett mert nem indutl el a hidegben, az uj magyar autobusz amit Credo-nak hívank Forever Ikarus[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz buherka #9284 üzenetére
hát pár éve már én sem ültem semmi tömegközlekedési eszközön...
hát úgy hogy a párommal együtt járunk a két bérlet lenne 18k a benzin 15 náyron bioetanollal 10
Szóval kicsit olcsóbb...
Én annó a BKV-n nagyon sokat verekedtem...
a legutolsó az annyira jó volt... beszipuzott F@sz beszolt egy csini csajnak akivel éppen szemeztem erre kicsit ideges lettem, és finoman neki tessékeltem a fejét a kapaszkodó korlátba... udvariatlan f*sz igazából az zavart (és ez mindenhol) hogy egy nővel próbál keménykedni.. mondtam is neki, hogy nekem kiabáljon ne az 50 kilós lánynak... (jelzem abból az 50 kilóból 30 a két melle volt ) erre nagyon tudok harapni.. -
buherka
addikt
Én már nem tömegközlekedek. Mondjuk ha pesti lennék, akkor lehet, hogy én is azt választanám
Ha tömegközlegednék most...akkor 20K lenne a bérletem. Kocsival megúszom ezt 8K-ból.
Igaz, hogy a kocsinak van más fenntartási költsége, de még így is jobb...mert akkor megyek amikor elfordítom a slusszkulcsot és ez nagyon jó.A buszokon beszólnak az embernek, kötekednek...én már tuti naponta agyonvernék valakit a BKV-n. Főleg amit az itteni kollégák is mesélni szoktak
Szerk...
Főleg most amikor reggel -16 volt itt a 4 kerben. Nem lettem volna a reggeli buszozók helyében.[ Szerkesztve ]
-
veterán
hát énis azért szoktam le.. azt nem mondom, hogy nem engedhettem volna meg magamnak, egyszerűen nem vagyok hajlandó ennyit fizetni érte... pedig én imádtam cigizni...
2 napig fájt a fejük.. de megérdemelték... (főkök vagyok a melóhelyen)buherka az volt..
hát én 18-at megyek.. most csepelen lakom, de az akkor is más, hogy felülök a BKV-ra, vagy a MAV / VOLAN-ra...
mert tény, hogy f*s a bkv, de akkor is sűrűbb, mint a volán vagy máv... szóval más no...[ Szerkesztve ]
-
buherka
addikt
22 óra elteltével megfejeltem két embert
Elvonási tünetek...
(#9280) Pulsar...szerintem ha az ember kököltözik Pest mellé egy kissebb városba az egyáltalán nem gáz. Én is csak 16 kilóméterre lakok a melóhelytől, de valahogy nem kölktöznék a belvárosba.
[ Szerkesztve ]
-
Dr.Én
veterán
-
veterán
válasz buherka #9279 üzenetére
"Akkor gyúrjá vazzeg...el fogsz hízni" Már nem
Sajna az árak végett nagyon sok más esélye nincs az embernek.
Mi most Dunavarsányba néztünk házat 14M-ért.
Pesten nem is nagyon néztük, mert az káosz.. csak ugye pestről kiköltözni is kicsit rizikós.. minden nap bejárni.. és ha lesz valami a kocsival... neagy isten összetörik.. -
buherka
addikt
Én is filóztam panelen, hogy beleugrok egybe. De kissé parázok tőle. Mert már van benne tapasztalatom
Akkor gyúrjá vazzeg...el fogsz hízni
(#9277) Dr.Én...annyi a gáz az itteni kondiban, hogy csak egyedül nyomom. Rajtam kívül nem nagyon használja senki a termet. El vannak hízva a kollégák, mint a fene. Amikor meg mondom, hogy gyertek nyomjuk együtt, akkor meg az a válasz hogy -ugyan már jó vagyok én így is
Lusta dögök...[ Szerkesztve ]
-
veterán
hát most mondjuk a hasam hatalmas...
de szerencsére gyerek koromba aktívan (öt tusáztam 8 évig) sportoltam, így a testem kis mozgásra is egyből jól, és látványosan reagál...
köszichampix gyógyszerrel. ez valami idegrendszert stimulálja.. nem olcsó mert 12e 2 hétre és három hónapig kéne szedni, de megéri.
azért azt még hozzá teszem, hogy 10 nap után nem csigizel már tőle...
én mondjuk csak az első adagot szedtem be az első két hetet. Így is simán ment, csak így még egy ideig eszembe jutott hogy de jó volna néha egy cigi.. de aztán 2 perc, és semmi nem volt.. egyik barátom aki tovább szedte neki nem volt ilyen...
de azt mondom azért ezt a minimális akaraterő megéri a + pénz költés helyett...
és tényleg minimális...
próbáltam már leszokni magamtól, de 22 óra elteltével megfejeltem két embert, végül a kollégák adtak cigit, hogy nyugodjak meg.. fojt a víz rólam minden bajom volt -
Dr.Én
veterán
válasz buherka #9275 üzenetére
Ebben egyett értek veled amikro állandoan gyakszira jártam, melóztam a péksékben, zsákokat emelgettem akkor én is jobb kondiban voltam, azt a régi kort kelleném vissza hozznom...
akkor mindig használd kiPulsar akkor te egy hatalmas ember vagy
szép aálmok, remélem sikerül megvalósítanod
Cigiről hogy szoktál le, anyu is le akar csak hát nem olyan egyszerű[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz buherka #9272 üzenetére
jaja.. nekünk tellik panelra
fúú.. ahogy a párom mondja nem szeretem azt aminek egészség íze vanDr.Én
Hát én is jobban szeretnék egy kertesházat, kocsinak házikó, hogy ne az utcán álljon, meg kis műhelyt... de majd talán most tavasszal... kop-kop-kopaj, én most hogy leszoktam a cigiről vagyok vagy 100-105 szóval nekem is el kéne kezdeni futni, meg kondizni mint régen.. akkor is 100kg voltam, csak akkor másképpen..
[ Szerkesztve ]
-
buherka
addikt
Én is kertes házra szavazok...de ha egyszer te is kirepülsz a madárfészekből, akkor lehet hogy szertefoszlik ez az álom.
Manapság egy kertes kecó igen brutál áron van a csekéjke fizetésünkhöz képest.
Szülői segítség(anyagi) nélkül sokan bele sem mernek kezdeni...nem csodálom.Én amúgy fel akarok szedni egy 5-10 kilót, de csak izomból, mert kondizok itt a céges teremben. Mert ez ugye ingyé van és nekem belefér a munkaidőmbe
-
Dr.Én
veterán
Hát inkább kertes ház és csendes környék ami nekem jobban bejön(lehet azért mert abban nöttem fel)
akkor fel kelnék és lenyomnám a torkán a zongorátBuher az jó, én kb 85 körbe mozgok...nem gyurok és nem mozgok annyit mint régebben, pedig vissza kellenék rá szokni ...
megy befőtt,cseresznye, lekvárok annyit eltettünk nyáron szinte minden szekrényen van 5-10 üveggel(szedd magad mozgalom)
[ Szerkesztve ]
-
veterán
nem panel, tégla... csak emeletes
éppen párommal mi is most keresünk kertes házat, csak az meg horror.. dehát muszáj lesz mert nekem is elegem van már a 22:45-kor zongorázó szomszédból. Egyébként én szeretek ott lakni..
buherka és hol a csoki? Vagy menet közbe megtértél, hogy egészségesen akarsz élni?!
[ Szerkesztve ]
-
buherka
addikt
Megjöttem...üdcsit vettem csak meg egy meggybefőttet , üdcsiből jó sokat, mert holnap este már nem lesz nyitva a LIDL.
(#9267) Dr.Én ...vigyázok...most 75 kiló vagyok...pont jó a magasságomhoz
[ Szerkesztve ]
-
Dr.Én
veterán
Panelban nem tudnák lakni
igen hallotam rola, rengeteget szajkozta a TV...
Valahol hallotam hogy a magyarok tudnak félre tenni átlag 15000ft-ot, de hol ?kérdem én
(környezet védelemből tanultam a Panel házakrol )[ Szerkesztve ]
-
buherka
addikt
Átugrok boltba....
Veszek csokit, meg üdcsit...Okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
Dr.Én
veterán
pontosan...én is amikor csak tudok haza adom az össz pénzem amit kapok...(terveztem hogy veszek egy pár dolgot a gépembe, de hát egyenlőre fagyasztva a terv )
ez a fedő duma, az ország teljesen el van adósodva
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Dr.Én hát ez gusztustalan.. persze az hogy hogyan fizeti közbe a számlákat az nyilván ott senkit sem érdekel...
buherka ja, pont olyan előbb keresgéltem googliba ez az obi-t, és néhány helyen válrol indíthatót találtam Lehet nem véletlen
pokróc... LOL
Basszus. szerencsétlenek.. és akkor megyünk kifele a válságból mi...
én minden hónapba rosszul vagyok azon, hogy a fizetésem 48%-a elmegy adóba, és akkor ilyen szemét dolgokat meg megtehetnek..
[ Szerkesztve ]
-
buherka
addikt
Valami olyasmi...még pokrócom is van itt...nyehehe
Jól néz ki ez a gép...kajakra, mint egy válról indítható rakéta.
(#9259) Dr.Én ...húgom barátnőjének a szüleit egyszerre rúgták ki a munkahelyükről. Dec. 20.-án mind a kettőnek megköszönték az együttműködést 12 ill. 6 év munkaviszony után.
Szerinted ott milyen karácsony lesz??? 4 gyerekkel
Baromira sajnálom őket[ Szerkesztve ]
-
Dr.Én
veterán
válasz buherka #9256 üzenetére
ez igy van sajnos
de azért abban bizok hogy januárban lezárul végre ez az egész, legalább is remélem, mert már nem akarom látni ahogy mutti szenvedPulsar
Sajnos van, mutteromnak junius ota nem fizetik arokkant nyugdijat, visszamenőleg nem kapja meg...mert átteték rehabilitácios járadékba....ahol végül is ugyan annyit fog kapni mint rokkant nyugdijjas ként csak hát mindig belekötnek valamib és azért nem kap egyenlőre.
mert összevetik az átlag béreket azon helyen ahol most dolgozik mutti(rokkantakat foglalkoztato helyen) ill aohl melózot a rokkantositás elött[ Szerkesztve ]
-
buherka
addikt
Nekünk is mit kell buzerálnunk a nyugdíj folyósítást...mert fater elvileg már nyúgdíjas. Csak éppen nem akarnak utalni neki. Ezek nagy rohadékok ám.
Bezzek ha te nem fizetsz be valamit, már másnap küldik a végrehajtót...mocsok egy világ ezOkos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
buherka
addikt
Totál egyedül leszek...behúzódok a sarokba és agyonkockulom magam. De zsír lesz
(#9253) Pulsar ...bringában sem vagyok már annyira otthon...de azért még konyítok hozzá. Most a csempézésre gyúrok, mert azt csinálom állandóan. Abban tudok segíteni
[ Szerkesztve ]
-
buherka
addikt
okés...hírtelen azt hittem, hogy bénán néz ki...akkor okés.
Amúgy azért tetszik nekem is mert illik a stílusomhoz. Olyan beszólósVan itt fotós totyik...kérdez be oda, Ők biztos többet tudnak.
Nekem egy Nikon 3200-ám van. Ilyeneknek, mint én...ez is megteszi. Jó képeket csinál...mert Nikon[ Szerkesztve ]
-
buherka
addikt
Én szeretek ünnepkor dolgozni, mert dupla fizut kapok...olyan nap, mint a többi. Engem nem izgat
(#9249) Dr.Én...hogy-hogy mi a baj?... Csak nem anyud?
Itt ha jól tudom 21"-os moncsi van, nem méregettem... 1680-at tud. Azt még bírja a 8800GT.
[ Szerkesztve ]
-
Dr.Én
veterán
válasz buherka #9248 üzenetére
Bár csak nálunk lenne nyugodtság semmi karácsonyi hangulat nincs nálunk, valszeg még a fát se diszitem fel
Na igen a monitor az fontos dolog én is azért játszok főleg ha szép nagy a monitor 22" vagy annál nagyobb , illetve tanulok amennyit csak tudok a vizsgákra(kettő már meg van a 4-ből) hogy elfeledjem a gondokat egy kis időre[ Szerkesztve ]
-
buherka
addikt
Én is már tervezgettem az avatar kérést, csak lusta voltam nekifogni a dolognak.
Most ünnepek alatt fogok kicsit játszikálni, de főleg a melóban, mert itt nyugodtság van és van jó TFT monitor is
(#9246) Pulsar ...most bénán néz ki, vagy mi...de őszintén!
(#9246) Pulsar ...edigitál-ban nem vegyél semmit. Nem kapsz hozzá hivatalos Mo-i garanciát. Ha szükséged lesz rá akkor szopni fogsz, de nagyot!!!
Amúgy én ilyen drága gépekhez nem értek...biztos jó kis motyók.[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz buherka #9244 üzenetére
lefertőtlenítetted?
Nem gecis, csak olyan... nemtudom... olyan "béna vagy kiröhöglek" feje van mint nekedakarok venni egy fényképezőt és nem tudom melyik legyen:
[link] van hozzá tele obi, ami a nagy álmom.[link]Ehez nincs, viszont a gép meg újabb... az obi még hozzá + 105k ha késöbb akarnék
Szerintetek?
[ Szerkesztve ]
-
Dr.Én
veterán
válasz buherka #9244 üzenetére
nekem is megfordult már az agyamban hogy valami saját arcképem legyen...csak még nem találtam meg az igazit...
Lehet a Family Guy-bol keresgélek
játszál sokat, én is azt teszem, csak most nem tudom mivel játszak...lehet fel rakok valami régebbi játékot[ Szerkesztve ]
-
buherka
addikt
Cső Doki...
okés...nekem is macsek jön be jobban
(#9243) Pulsar ...holnap este is melózom, ehhez mit szólsz
Nem baj...úgyis nap közben jönnek a vendégek, meg a rokonok. Este meg jövök kicsit gépezni
Ja...tegnap este hoztam vissza a gépem. Őszintén szólva már féltettem a kicsikémet, hogy mi lehet vele. Ahogy hazavittem egy teljes takarítást kapott kívül-belül.
Meg el akarom kezdeni a Dragon Age c. gammát is.Akkor te is a macskuszra szavazol...olyan kis gecis szerintem . Jó lesz az nekem
Én is néha geci vagyok tudom...dehát adom magam, mit csináljak[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz buherka #9240 üzenetére
reggelt!
Én csak tízig vagyok... utána go home... végre...
szar lehet, hogy ilyenkor is dolgoznod kellmég jó, hogy a minap írtad, hogy oda adtad valakinek a géped, mert nem is használod, mert minek...
a mcsaka nekem is jobban teccik, az valahogy olyan Te vagy...
[ Szerkesztve ]
-
buherka
addikt
Skacok...kértem egyedi arcképet.
Szerintetek melyik jobb, az egér vagy a macsek?
-
buherka
addikt
Hát én sem sietem el a dolgot...de jó ez így
(#9237) pohár ...jaja...Csibe aranyos, Kavics mellett mindig kiállt. Igaz, hogy voltak náluk is hullámvölgyek, de átvészelték. Jó érzés ha bajban van valaki melletted.
(#9239) Pulsar...Én vagyok ma este, mert melózok...mondjuk visszakértem az asztali gépem és be akarom fejezni a Borderlands-ot.
Kicsit gémelni fogok...szényen szemre.[ Szerkesztve ]
-
veterán
Na mi van emberek, nagyon nagy itt a punnyadás... vagy mindenki fát vesz, vagy farag?
-
pohár
félisten
válasz buherka #9222 üzenetére
Én se úgy ismerem Beát hogy csapot-papot otthagyott volna ha valami baj van Lalival
Amúgy meg nem akarok modi lenni
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
veterán
-
Daemon09
őstag
Estét!
Sehol senki?
-
buherka
addikt
Van aki haláláig nem nő fel, van aki fel sem akar nőni...a mai fiatalság, már meg sem akar öregedni. "Úgy sem éled meg a nyugdíjt" bla-bla-bla...meg ehhez hasonlók.
Van aki úgy akar felnőni, hogy beházasodik, vagy gyereket vállal.
De nem ezen múlik...egyszerűen, ez mentalitás kérdése szerintem.(#9229) szalai56 ...járólapozás nekem is hátravan...2 terasz. De azt már csak akkor fogom elkezdeni, ha plusz lesz. Nem akarok csontra szétfagyni
[ Szerkesztve ]
-
buherka
addikt
válasz gamerkiller #9223 üzenetére
Egyszer fenn egyszer lenn...így megy ez mindenhol.
Sok embernek már nincs kedve annyit kockulni, mint régen...már nekem sem.
Játszani már egyáltalán nem is szoktam. Az asztali gépem is 2 hónapja más használja, mert kölcsönadtam. Nálam csak a port fogja. Elvagyok a notival is...bőven jó ez is.(#9224) lakisoft ...mit tanulsz? Fogadjunk a noti ott duruzsol melletted.
(#9225) polaar ..csak zavarom tanulni, hogy nehogy megbukjon...
[ Szerkesztve ]
-
gamerkiller
senior tag
-
buherka
addikt
válasz gamerkiller #9221 üzenetére
Néha-néha a régi arcok is visszanéznek. Mostanában Pulsar/Kirisz is ír pár hsz.-t.
Anno vele is pörgött rendesen a totyik. Rasko is eltűnt.
Tény, hogy én is kihagytam jó pár hónapot...valahogy nem volt kedvem kockulni, meg rohadt sokat melóztam is.
Ma ment ki Marsu a németekhez...most kinn fog lakni. Szerzett jó kis melót magának a fritzeknél...igaza van. Jól tette, hogy elhagyta a süllyedő hajót
Kavicsnak még megvan asszonykája és kitart most mellette a bajban...ilyen az igazi nő.(nem hagyja sz@rban ha gáz van)Okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
gamerkiller
senior tag
válasz buherka #9219 üzenetére
Hát most momentán nem nagyon jut eszembe kikkel hülyültünk még régen..
Pohárral meg nyúllal szoktam néha dumálni, Kaviccsal azóta nem beszéltem mióta kibannolták.. Bár egyszer kaptam egy privátot Stonesli névvel.. Str8 skr8 vagy mi (Imi barátunk) -al mai napig rengeteget beszélek, meg is beszéltünk 2 találkozót semelyik nem jött össze (én hibám volt, egyszer pénz, másszor technika).
Hmm Marsu kiköltözött aztán? Grat neki, nekem is nagy tervem.
Kavicsnak üzenem jobbulást meg jó bulákat.. Asszonykája megvan még?Sony PSP Slim & Lite + 8Gb, Nokia N Series 73 + 2Gb ¤¤ Steam: hayhap4pa ¤¤ Bad Company 2 : Hayh4
-
buherka
addikt
Akkor kezet rázhatunk
Én itthon nappal lenyomom a karácsonyt a családdal aztán megyek este 8-ra a céghez.
Bevacakolom magam a sarokba és gyújtok gyertyát a céges karácsonyfán.
Azért így is meglesz a feeling
Viszont szilveszter este nem melózok...meghívtak egy-két helyre. Majd még meglátom, hogy mi leszOkos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
buherka
addikt
válasz gamerkiller #9216 üzenetére
Kavics szegény dögrováson van...mert rossz a szeme szegénykémnek és megint műteni fogják.
és a többiek?....Marsu kinn a németeknél...Laki most váltott melóhelyet és közben tanul.
Imivel mostanában már keveset beszélek...Tomy az autójával szív állandóan, nemrég megzúzta az asszonya. Csupor meg állandóan az On-totyikban vereti magát, biztos Modi akar lenni, vagy ilyesmi.
Bocs akit kihagytam...de röviden ennyiOkos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
buherka
addikt
Most lazulok, holnap meg csempézem a tetőtérben a budit...elleszek
Már úgy ki van száradva a kezem a sok csemperagasztótól, meg aljzat kiegyenlítőtől, mint a dögViszont 24.-e szenteste melózom...nesze neked
-
-
polaar
tag
Jó estét!
én is dolgozom+tanulok,vizsgák már megint. -
buherka
addikt
válasz szalai56 #9203 üzenetére
Én is lazulok ma...szerda este megyek melóba.
Készültök az ónos esőre?
Ha nem muszáj nem én sem megyek sehova kocsival(#9202) gamerkiller...szevasz Hayha. Te még élsz?
(#9208) lakisoft..."kérem kapcsolja ki"...menjen tanulni kedves uram.
[ Szerkesztve ]
-
lakisoft
veterán
-
lakisoft
veterán
Pálinkás Jó estét a Kedves egybegyűjteknek! Újra tanulási üzemmód vagy kinek hogy.
- Árad -
-
gamerkiller
senior tag
válasz philoxenia #9206 üzenetére
Ez ütött mint a Pap Laci..
Sony PSP Slim & Lite + 8Gb, Nokia N Series 73 + 2Gb ¤¤ Steam: hayhap4pa ¤¤ Bad Company 2 : Hayh4
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
veterán
Sziasztok!
kaller1: az igen csúnya.. nekem kollégáim párkányból járnak, szombaton kettőkor indultak, és fél 9-re értek haza...
marshu: kéz és lábtörést, és sok sikert...
nagyon állat ez az idő.. kár, hogy hamarosan vége... olyan jőket lehet driftelni elsőkerekes kocsival is havat mééééégggg.....!!!!!
gamerkiller nekem rémlik valami
[ Szerkesztve ]
-
gamerkiller
senior tag
Sziasztok! Emlékszik még rám valaki?
Sony PSP Slim & Lite + 8Gb, Nokia N Series 73 + 2Gb ¤¤ Steam: hayhap4pa ¤¤ Bad Company 2 : Hayh4
Új hozzászólás Aktív témák
- Trump és Altman is reagáltak a DeepSeekre, a fél világ ezzel foglalkozik
- Cuisineer teszt
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- Okosóra kijelzőjébe épített ujjlenyomat-leolvasó ötletét védette le a Huawei
- Milyen processzort vegyek?
- A Vatikán szerint az ördög árnyékát hozza magával az AI
- Gaming notebook topik
- Milyen széket vegyek?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- További aktív témák...
- AORUS Z370, i7-8700K, GTX 1660 GAMING 6GB, 32GB 3200Mhz, 480GB SSD, MasterLiquid ML240L RGB
- ROG STRIX B450-F GAMING, Ryzen 7 2700X, GTX 1660 6GB, 32GB 3200Mhz, 480GB SSD
- AORUS B550M, Ryzen 7 3700X, GTX 1080 TI 11GB, 32GB 3200Mhz, 512GB NVMe SSD, NZXT Kraken X62
- Ej-ha Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB /256GB FHD IPS
- Bontatlan Új Lenovo ThinkPad X13 G3 13.3" -50% AMD Ryzen 5 Pro 6650U Hexa-core 16GB 256GB WQXGA FHD+
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest