Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
Aktív témák
-
kavicssli
addikt
Ébredés...
-
szandisas
őstag
jó estét mindenkinek. Ma is egy köszönés erejéig voltam... nemsoká kelek, menni kell vezetni...
-
buherka
addikt
Asszony már vár az ágyban
Most elbúcsúzom skacok.
Jó éjt mindenkinekJa és állat volt a film...nekem bejött
-
szalai56
senior tag
Jó estét mindenkinek. Tegnap megint rendesen leszakadtam.
Nem tudom mi van de 1 óra felé mindig levág a netről.
-
buherka
addikt
Jó estét az uraknak
Most kezdem asszonnyal nézni a Legenda Vagyok-ot.
Ha utána elalszik, akkor visszanézek -
KMan
őstag
napi 100+ hsz jon nem gyengen termeltek
-
Pecc
őstag
És ujra talpon, frissen fitten
Mint mindig. -
kavicssli
addikt
na még 23 perc! ..és délelőtt 9-zől 11-ig Squash
-
Pecc
őstag
Francba, még mindig itt vagyok a gép elött
Befütöttem a fürdöben előre -
kavicssli
addikt
Én is alszok
na jó iszok egy enerdzsi drinket meg csomok csocsót a haverokkal majd elsz még! -
buherka
addikt
kavicssli neked meg kitartást.
Holnap ugyanitt
-
Pecc
őstag
válasz
buherka #6647 üzenetére
A pontos megnevezés Köztestületi Tűzoltóság.
Rendfokozat nálunk nincs de vállap van más szisztéma szerint csillagokkal. Teljesen ugyanaz a dolgunk mint a hivatásosoknak, ugyanaz az elvárás minden ugyanaz csak az állam bácsi kevesebb pénzt ad az ilyeneknek mint mi bla bla bla...A lényeg, hogy a bajban segítünk
-
buherka
addikt
Legközelebb már azon versenyzünk, hogy kinek van nagyobb monitora a melóhelyen.
Ha ezt a főnökeink olvasnák...
-
kavicssli
addikt
Ja és 19 colos TFT DELL
-
buherka
addikt
Hiába keresek néha jól, de elmegy az életre.
utálok hitelt felvenni és ebből a pénzből csinálom a tetőteret muteréknál,mert ráírták a nevemre.
Van autó, is...az is sokat elvisz.Jobb gép...minek? Még így is felsőkategóriás gépem van, mert minden akadás nélkül megy rajta, még a hülye krízisz is.
Már egyre ritkábban játszom, és a laptopon filózom. Már alig használom ki a desktop gép adta lehetőséget.
Már inkább az egyszerűség felé kacsingatok.
Már a családalapítás gondolata foglalkoztat inkább...2 hét és 30 vagyok -
-
Pecc
őstag
válasz
buherka #6639 üzenetére
Nos én jövök.
Én a helyi tűzoltóságon vagyok Főhíradó Ügyletes. Ez olyan nyugodt kis munkakör. 168-168ban, tehát egy hét meló egy hét nem. A melós héten egyfolytában benn vagyok a laktanyában, de esténként haza tudok menni csak időben vissza kell érni.
Amit csinálok: Előírt napi papírmunkákat elvégzem, rádiópróbák stb. oktatásokat végighallgatomTűzesetkor én nem vonulok ki a tűzhöz a többiekkel hanem bent maradok az irodámban, és regisztrálom hány órakor mi hol történik pontosan.
Mindeközben kockulok egyflytában, játszok ilyenek. Én is behordom a gépem és 19es tft nyomom szintén -
buherka
addikt
főállás: recepciós (hétköznap csak este 19-08, hétvégén hol nappal 08-20 hol este 20-08)
amit csinálok a melóhelyen: amit akarok...kockulok többnyire, netezek-játszok. Csomagtartóban behordom a gépem és van benn egy 19"-os TFT-m és ezen nyomom.
Néha gyúrok és szaunázok, mert az is van
másodállás: sofőrködöm Németországban márciustól-novemberig (lakókocsikat viszek- hozok- eladom)
ez már húzós, itt melózni kell...lakokocsit bontani takarítani, néha szakadó esőben.
De hetente itt annyit keresek mint itthon egy hónap alatt.
Röviden ennyi -
Pecc
őstag
Tényleg ki mivel foglalkozik?
Röviden tömören -
Pecc
őstag
válasz
buherka #6628 üzenetére
Mintha az egész szgép építés olcsó lenne...
Igen az vagyok, szeretem ha csendben van a gép, a vinyó által rezgetett ház búgást meg egyenesen gyűlölöm. Vinyók gumival rögzitve 5.25helyre, hütés nélkül.
Lassan nekem is kéne menni majd alukálni, 6.50kor kelnem kell mert meló.
-
Pecc
őstag
-
Pecc
őstag
Na b.szátok meg itthagytok
Kollega itt horkol mögöttemyeah
Aktív témák
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest