Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Annyit még hozzátennék hogy én feltételezem (de az egyszerűség kedvéért nem hangsúlyoztam ki) hogy a belső adattár az NTFS. Valószínű fat32-t már senki sem használ belső adattár lemezen. Ha nálad ext4fs van az lehet kizáró tényező, mert az alaplapi firm nem ismeri uefi boothoz.
(Az exFAT-et se sok lap ismeri) -
-
-
-
Igen, ez egy best practice a kezdetek óta, hogy a 2. meghajtódon is van valami, ami bootolható, és ha baj van, azt el lehet indítani
Mondjuk az EFI bejegyzésektől ki tud hullani az ember haja, de nem űrtechnika.Sőt, EFI shellből való bootolás sem nehéz. (Bárhol is van a winyón, hameg tudod mutatni az EFI-nek, akkor bebootol.)
-
-
"Mi történik ha az "adattár" meghajtóm gyökere tele van .iso-kkal"
Bármi más is lehet azon lemezen. Iso, doc, xls, jpg, mkv, stb stb. Gondolod hogy egy 5TB lemezt ki kéne üríteni mert egy 0.002GB méretű filet rá kell másolni? Nem írtam volna a blogbejegyzést ekkor. Nekem is milliónyi más dolog is van az adattár lemezemen.
Ismétlem: semmi mást nem kell csinálni csak amit leírtam a blogban (1 filet odamásolni) -
-
-
Visszatérhetnénk a témára?
A ti lapotok is jól bootol így..?
-
-
-
-
-
joghurt
addikt
-
válasz
RandomName #2 üzenetére
Szerintem a sata és nvme eszközöket Fast Boot esetén is felismer a lap. Amúgy is illik a FB-t kikapcsolva tartani. De próbáld ki.
-
válasz
SzőkeKapitán #1 üzenetére
Az xxx-ek azért kellettek volna hogy a bejegyzésemet az automatika ne sorolja kósza gondolatnak amitől napok múlva már nem található meg a logout keresőben.
Az admin szerint legalább 300 karakter kell ehhez. De még ennyi karakter is kevés volt hozzá.
Még várom a válaszát hogy hogy maradhat kereshető a bejegyzés hetek múlva is. -
-
nullpoint
őstag
válasz
SzőkeKapitán #5 üzenetére
-
-
-
nullpoint
őstag
válasz
SzőkeKapitán #1 üzenetére
27216 darab. Nem igaz hogy nem lehet rendesen odafigyelni.
-
RandomName
senior tag
Ehhez ki kell kapcsolni a W10 óta létező "nem kikapcsolok hanem félig hibernálok a gyorsindítás miatt" Fast Boot-ot?
-
Egy kicsit hozzá nem értő vagyok, és egyáltalán nem akarok kötekedni, de közben furdal a kíváncsiság:
A 15876 darab 'X' a bejegyzés végén jelent valamit, vagy csak ráfeküdt a macska a billentyűzetre?
Új hozzászólás Aktív témák
- Sajátos kábelmenedzsmenttel jöttek a belépőszintre a Lian Li tápjai
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Autós topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Path of Exile (ARPG)
- Projektor topic
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- Milyen széket vegyek?
- E-roller topik
- Microsoft Edge
- További aktív témák...
- Evolv Shift 2 Air / X570 ITX / Ryzen 5800X / Radeon 5700XT 8GB / 32 GB DDR4 / 1 TB SSD
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 3 i9-10885H (max 5,3GHz) / 32GB / 1TB SSD FHD Win11
- Latitude 5440 14" FHD IPS i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Google Pixel 10 256GB rom, 12 GB ram eladó
- Monitor tartó / állvány - AlzaErgo ErgoArm S35B
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3394, 94% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 14 pro+ 512GB,Újszerű,Adatkabel, 12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone XR 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3267, 96% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8365U I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 32GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest