Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Re
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Amikor minden lakásom Faraday Kalitkában van! :D
Új hozzászólás Aktív témák
-
Céges, de már feladtuk
(BTW a Legion gamer gép, azon hivatalosan nem passthrough-olsz, nem hivatalosan meg csomó ember leírta, hogy megy. Ez workstation laptop volt.)"szerintem en Windowssal is probaltam kinyerni a BIOS-t."
Én ki is nyertem (feldobtam egy Windowst
) (haza kellett volna vinni a gépet, vagy a CH341A-t be a céghez , aztán azzal!
)"Nem hiszem hogy nagy az esely de egyes quadro kartyakra "
Mivel ez egy Quadro M2000M volt, kellett volna mennie. A noVideo hivatalosan azt mondja.@Samus : Igen...!
A cikk kb. a nyaram története

@15115 : A gamer kártyákat össze-vissza kell hackelni, az OK, de a kvadró, az hivatalosan alkalmas erre
Néztem asztali WS gépben is, de csak 2 ugyanolyan Quadro-t tudtam abba is összekukázni, amivel hajlandó is volt bebootolni, és nem lehetett azt se odaadni a virtuálgépnek :SAz USB cucc nem lett volna hülyeség, nem lett volna macera, de plusz pénz nem volt a dologra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Oyomba VGP-BPS26 utángyártott akkumulátor / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Gold-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3964, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370-A i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T7 Zalman 500W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3883, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(BTW a Legion gamer gép, azon hivatalosan nem passthrough-olsz, nem hivatalosan meg csomó ember leírta, hogy megy. Ez workstation laptop volt.)
A cikk kb. a nyaram története