Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Topic összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzolika10
aktív tag
Sziasztok!
Van egy T430-as thinkpadem sajnos nvs 5400m-es, ehhez kéne egy külső gpu dokkoló. Dualboot windows (játék) illetve linux (meló) lenne rajta. Nézegettem a hsz-eket, jó lenne a mini pcie-s is mert van egy szabad hely a gépben, az esztétikus kivezetést megoldanám. Express cardosat elég drágán láttam. Van olcsóbban is? -
Doink
aktív tag
Inkább csak kölcsönbe kérj valakitől, drága mulatság lenne ha úgy sem menne de szerintem ha beállítod elsődleges kijelzőnek win10-ben a geforceot akkor menni fog. Nálam is megy a hd3000+nvidia dgpu+radeon egpu együtt és át lehet drag & droppolni a külső kijelzőről a belsőre az alkalmazást csak nagyon vastag fps drop lesz de a win10 lehozza, 7-ben nem működik ez a feature.
-
Doink
aktív tag
Szia
A dgpu-ra van kötve az lcd, az igpre meg semmi ezért van letiltva és nincs is értelme engedélyezni.
Amit javasolni tudok hogy:
- Próbáld meg jobbgomb kézzel betallózni az egpunak a drivert, akár csak a windows általános megjelenítő drivert és nézd emg hogy látja-e a másik monitort utána a windows
- Próbáld ki hogy nem a dgpu-t tiltod le hanem a pcie portot amire kötve van,
amikor letiltod az egpu legyen bekötve és lógjon rajta monitor aztán ha nincs kép tiltás után akkor vakon keress új hardverek után (cmd: devcon rescan), ha nem megy akkor csökkentettmód és vissza az egész.
- Próbáld meg nvidia kártyával, hülyeségnek hangzik de ilyen esetben simán működhet mert az amd és nvidia driver szépen megvannak egymás mellett. -
∂яσнυη
senior tag
Na hát éppen ez itt a hiba... Előbb kérdezel, hamarabb mondom.
Az a helyzet, hogy a Hp kedves és eldöntötte helyetted, hogy neked nincs szükséged a hd4000-re ezért biososan le van tiltva. Nem is nagyon lehet aktiválni, vagy ha lehet, akkor is bios moddingal, amit hadd nem mondjak mennyire macerás...Érdemes lehet elcserélni, eladni egy másik gépsasra...

Miért mpcie? Szivatod magad barátom?

-
Espla
aktív tag
plusz infó, hogy mpcie-el próbálom, de 8570p nem whitelist-es ha minden igaz ("HP have surpised us by removing that the wifi whitelist on Ivy Bridge Elitebooks, certainly the 2570P and 8470P/8570P.")
bootnál kiakad minden, ezért csak boot után kötöm rá (pedig network bootot tiltottam)
sajna PTD kapcsolóm kapcsolója letört
lehet, hogy emiatt nem megy?
kipróbáltam egy régebbi Dell Latitude D830-al, azzal simán bootol, van kép, drivert nem akartam kipróbálni rajta, csak bootra voltam kiváncsi -
∂яσнυη
senior tag
Azt esetleg megosztanád, hogy milyen konfiggal próbálkozol? Mert a hozzászólásaid visszaolvasva ezt nem tudtam meg.
A 7770-nek meg kellene jelennie az eszközkezelőben. Ha megjelent, akkor jöhet a driver telepítés. Aztán a dsdt...
Azaz: kiírom Rufussal GPT módban pendrive-ra a Windows-t, BIOS-ban átállítom a bootolást UEFI native-ra (szerintem Win7 és 8.1-gyel is működik), megcsinálom a DSDT override-ot, és kész, ennyi, nem kell a Setup és az EGPU Plug and play teljesen.
Azért írom mindezt, mert elvileg 25xxP, 84xxP, 85xxP, és a W végződésűekkel is megy ez, csak az egyetlen dolog, ami más, az az, hogy GPT módban kell telepíteni a Windows-t. -
Espla
aktív tag
Sziasztok!
Átraktam MBR2GPT-ra, hogy UEFI-s legyen a Windows 10, erre Setup 1.30-nak MBR kell, hogy települjön

ez most hogy van?
Windows elindul, csak aztán furán működik, kifagy, nincsenek ikonok az asztalon, nem kattinthatók startmenuben semmi.
Ezért gondolom, hogy integrált videókarit megpróbálnám 1.30-al letiltani (HP Elitebook 8570p) -
Szarkasztikus voltam.
Nem hiszem hogy ez a megoldás hosszú távon bugmentes lesz. Szóval én az újratelepítést javasoltam.
Főleg azért, mert egy ilyen szinten buherált gamer megoldás esetén 0 esélyt hagynék szoftveres problémára. Ma már egy Win10 telepítése 10-15 perc, a háttérben meg el frissítget magának. Az alkalmazások sem vészes idők, pl. stem könyvtár meghagyása esetén csak md5-öt számol és nem húz le újra semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
● Ha kérdésed van, először olvasd el a "Topic összefoglaló"-t!
● Gyorskeresni a topicban jobb fönt tudsz! lásd.:gyorskeresés itt
● Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban TILOS!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060Ti 8GB SilentiumPC Signum SG1 TG FSP 700W
- ÚJ HP Omen 16 - 16,1" FHD 144Hz - i5 13420H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év garancia
- 2026.11.13-ig Garanciális! Xbox Series S 1 TB + kontroller
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3893
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nem hiszem hogy ez a megoldás hosszú távon bugmentes lesz. Szóval én az újratelepítést javasoltam.
Főleg azért, mert egy ilyen szinten buherált gamer megoldás esetén 0 esélyt hagynék szoftveres problémára. Ma már egy Win10 telepítése 10-15 perc, a háttérben meg el frissítget magának. Az alkalmazások sem vészes idők, pl. stem könyvtár meghagyása esetén csak md5-öt számol és nem húz le újra semmit.