Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Topic összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzolika10
aktív tag
válasz
bzolika10
üzenetére
Most hogy próbálgattam a dokkot, tettem egy próbát egy sima 10gbps-os C-C kábellal is. Az az érdekes, hogy a dokkhoz csatlakozik, viszont az egpuhoz nem. Mondjuk elsőre azt vártam, hogy a dokkal se fog kommunikálni, de mégis csinálja valamiért. 100w-os töltés is átmegy rajta, meg a 75Hz-es videójel. Ez menyire gyakori, hogy alacsonyabb "minőségű" kábellel is elketyegnek a TB eszközök?
-
bzolika10
aktív tag
válasz
xabolcs
üzenetére
Nem is fűztem hozzá sok reményt, de reménykedtem, hogy hátha működik, de sajnos ez most nem jött be.
Most próbáltam ki egy sima 10gbps-es usb kábellel, ami nem tb képes, azzal tapasztaltam ezt a kezdeti szaggatást, de ez nálam kb 10 másodpercen belül elmúlik a csatlakoztatástól számolva.
Lehet, hogy csinálok majd egy esp8266-tal egy nyomógombot ami wol-t fog küldeni, azzal talán felébred.
-
bzolika10
aktív tag
válasz
xabolcs
üzenetére
Megjött a dokkoló végre.
Egyenlőre egy 1050 van a Sonnet 350-ben, ami nem érződik erősebbnek a P50-em beépített Quadro M2000M kártájánál.
A dokkoló nekem tökéletesen működik, semmilyen hátrányát nem tapasztaltam eddig, hogy a gpu elé kötöttem. A gpu után amúgy se tudnám, mert a Sonnetnak csak egy TB3 portja van. Egy valami nem működik, ami kicsit idegesít: Nem tudom felébreszteni a gépet a dokkoló power gombjával, ezért mindig fel kell hajtanom a gépem fedelét.
-
bzolika10
aktív tag
Igen sajnos, ahogy néztem 8 darab vékony koaxiális tápvonal viszi a nagysebességű adatot mind az usb 4-ben és a thunderboltban is, ezért a kábel hosszával növekvő kapacitív és induktív hatások valószínűleg felső korlátja lehetnek a kábel hosszának és a sebességnek. Efelett optikai kábelt kell használni, ami piszokmód drága.
-
bzolika10
aktív tag
válasz
xabolcs
üzenetére
Igen, erre gondolok. Jelenleg egy sonnet 350 van, csak ez ugye nem támogatja a PD töltést sajnos, ráadásul usb és ethernet port sincs rajta. Ezzel a dokkolóval talán meg lehetne oldani, hogy csak 1 kábelt kelljen bedugni a gépbe.
A dokkoló és a gép közé mit érdemes tenni? Ugye nem kell az eredeti hp kábel, aminek az egyik vége sima thunderbolt, a másik pedig thunderbolt + tápcsati. Arra gondoltam, hogy veszek egy hosszabb usb 4 kábelt és akkor az egész setupot el tudom tenni az íróasztaltól messebb.Szerk: 100 watt alatt van a laptop
-
bzolika10
aktív tag
Sziasztok!
Valaki használ HP PRObook/ZBook dokkolót úgy hogy az egpu a dokkolóra van kötve és a dokkoló pedig a gépre ezáltal egy chaint létrehozva? Mennyire működőképes ez így?
-
bzolika10
aktív tag
Sziasztok!
Hamarosan elkészül a 3d nyomtatott exp gdc házam. Olyan kérdésem lenne, hogy ti honnan szereztétek be hozzá a csavarokat? Ha elkészült teszek fel róla képeket -
bzolika10
aktív tag
Az a gond, hogy nekem nem jobbfajta ATX tápom van, hanem olyan ami fix fordulaton pörgeti a ventillátort. Azt te terveztem átalakítani, de így, hogy 6000-ért kapni olyat amiben egyáltalán nincs ventillátor(utánanéztem és ebben tényleg nincs, csak a 25 és 30 amperesekben) így már jobban megérné egy ebayset venni, mint átalakítani egy atx-eset.
-
-
bzolika10
aktív tag
Régi atx tápról le tudok szedni 4 pines csatlakozót és azt is rá tudom kötni a psu-ra elvileg. A zöld kábelre meg be tudok tenni egy relét és egy kapcsolót amivel a tápot tudnám majd ki-be kapcsolgatni.
Ezek a tápok megbízhatóak? Csak mert a milyen tápot vegyek fórumban van egy lista, hogy milyet nem
szabadajánlott használni. -
bzolika10
aktív tag
Sziasztok!
Ez a táp mennyire ajánlott egy exp gdc-hez?Szerk: A 20 amperes verzióm
-
bzolika10
aktív tag
Sziasztok!
Egy T430 exp gdc-vel és RX570-nel működőképes lehet? -
bzolika10
aktív tag
Sziasztok!
Van egy T430-as thinkpadem sajnos nvs 5400m-es, ehhez kéne egy külső gpu dokkoló. Dualboot windows (játék) illetve linux (meló) lenne rajta. Nézegettem a hsz-eket, jó lenne a mini pcie-s is mert van egy szabad hely a gépben, az esztétikus kivezetést megoldanám. Express cardosat elég drágán láttam. Van olcsóbban is?
Új hozzászólás Aktív témák
● Ha kérdésed van, először olvasd el a "Topic összefoglaló"-t!
● Gyorskeresni a topicban jobb fönt tudsz! lásd.:gyorskeresés itt
● Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban TILOS!
- Battlefield 6
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- PlayStation 5
- Riasztó topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Fractal Design Pop Air RGB 850W
- CSX 2x2GB (4GB) DDR2 800 MHz kit
- Új FULL HD webkamera + Számla
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest