- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Topic összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beszélgettem a mai napon az AI-al memória időzítés kapcsán. Nem kicsit le esett az állam miket mondott. Próbáltam nagyon részletesen előadni nálam mi az aktuális helyzet, mintha sikerült volna. Mentettem minden szavát a robot barátomnak.
Addig nem mentem el mit összeszámolt matematikailag mit mihez mérten meddig tehetek. Jelenleg minden stabilnak mondható. Futtattam jó sok tesztet.
Kiindulási pont Aida szerint....24.22.22.53.75.880 ddr4 3200Mhz 2x32GB ram.Még sok hónappal ezelőtt csináltam valamit, már nem tudom hogyan volt, szóval egy 18, 22,22...stb volt a kiindulás vagyis az első érték volt módosítva talán XMP.
Jelenleg a "laptopos" felállás 18,20,20,46.trc 66 trfc 780 (2T)
A késleltetés sokkal jobb lett. 66.X ns. Elvileg még lejjebb is mehetnék bizonyos pontokon. Lehet itt megállok. Mértem az SP_vel és az eddigi legmagasabb pontjaimat kaptam ezzel a mérőprogrammal az erőforrásaimhoz mérten.
Új hozzászólás Aktív témák
● Ha kérdésed van, először olvasd el a "Topic összefoglaló"-t!
● Gyorskeresni a topicban jobb fönt tudsz! lásd.:gyorskeresés itt
● Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban TILOS!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050Ti 4GB Zalman S2 TG DeepCool 400W
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Samsung Galaxy S10+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4219,100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Addig nem mentem el mit összeszámolt matematikailag mit mihez mérten meddig tehetek. Jelenleg minden stabilnak mondható. Futtattam jó sok tesztet.