Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ldave: New Game Blitz - 2026
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Intelligencs: Karrierváltás - Első rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- talmida: My Art II.
-
LOGOUT
Topic összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beszélgettem a mai napon az AI-al memória időzítés kapcsán. Nem kicsit le esett az állam miket mondott. Próbáltam nagyon részletesen előadni nálam mi az aktuális helyzet, mintha sikerült volna. Mentettem minden szavát a robot barátomnak.
Addig nem mentem el mit összeszámolt matematikailag mit mihez mérten meddig tehetek. Jelenleg minden stabilnak mondható. Futtattam jó sok tesztet.
Kiindulási pont Aida szerint....24.22.22.53.75.880 ddr4 3200Mhz 2x32GB ram.Még sok hónappal ezelőtt csináltam valamit, már nem tudom hogyan volt, szóval egy 18, 22,22...stb volt a kiindulás vagyis az első érték volt módosítva talán XMP.
Jelenleg a "laptopos" felállás 18,20,20,46.trc 66 trfc 780 (2T)
A késleltetés sokkal jobb lett. 66.X ns. Elvileg még lejjebb is mehetnék bizonyos pontokon. Lehet itt megállok. Mértem az SP_vel és az eddigi legmagasabb pontjaimat kaptam ezzel a mérőprogrammal az erőforrásaimhoz mérten.
Új hozzászólás Aktív témák
● Ha kérdésed van, először olvasd el a "Topic összefoglaló"-t!
● Gyorskeresni a topicban jobb fönt tudsz! lásd.:gyorskeresés itt
● Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban TILOS!
- S.T.A.L.K.E.R - Lost Alpha
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Nem akármilyen módon ugrik rá a memóriapánikra a Valve
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Proxmox VE
- Építő/felújító topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- A Counterpoint szerint a belépőszint szívja meg leginkább a memóriák drágulását
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T470,14",FHD,i5-6300U,8GB DDR4,256GB SSD,Win11
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB CM Masterbox MB311L ARGB 500W
- GEN5!!! 14/12GB/s 1TB Gen5x4 NVMe SSD, 1 év gar
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Ultra 7 255U 5.2GHz 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Addig nem mentem el mit összeszámolt matematikailag mit mihez mérten meddig tehetek. Jelenleg minden stabilnak mondható. Futtattam jó sok tesztet.