Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
-
LOGOUT
Topic összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
#LittleG
csendes tag
Hála istennek én nem ilyen ember vagyok

Nekem, ha valami túl könnyen megy, már gyanús, ilyen például a Windows újratelepítése is, lehet rajta nyomkodni a visszaállítás gombot, aztán pikk-pakk és kész is, de nekem mégis megnyugtatóbb az, ha én teljesen újrarakom a rendszert. Ráadásul, ha kézhez kapok valamit, mindig szeretem megkukkantani, hogy mi van benne, hogy működik, mert szeretek ezekről tudni. Gépet se szerettem soha "készen" venni, mindig magamnak rakom össze.
Amúgy igen, nagy vonalakban olyat szeretnék, amit írtál, hogy beiktassak egy +csatlakozót, viszont cserébe a dokkolónál + a laptopba menő USB - mPCI-e átalakítónál meg akarom szüntetni a rádugós módszert, és rá akarom forrasztani a kimenetekre az USB kábelt, így végül is 2 csatlakozás lenne, az egyik az alaplapi mPCI-e foglalatnál, a másik pedig az általam kreált csatlakozónál. Továbbá persze némileg növelni akarom az USB kábel hosszát, mert az a 60 cm gyárilag kicsit kevés nekem. Itt pedig lehet, hogy egy vastagabb, kisebb ellenállású kábelt vennék, kompenzálva ezzel a nagyobb hosszúságot.
Kérdés továbbra is az, hogy így mennyire lesz így stabil a jel...

Új hozzászólás Aktív témák
● Ha kérdésed van, először olvasd el a "Topic összefoglaló"-t!
● Gyorskeresni a topicban jobb fönt tudsz! lásd.:gyorskeresés itt
● Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban TILOS!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fűnyíró topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Jófogás tapasztalatok
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- LEGO klub
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus Master RTX 3070 8GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- ZOTAC RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X AMP HOLOBLACK Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt RTX 4060 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus Dual RTX 3070 Ti 8GB OC videókártya garanciával hibátlan működéssel
- Gainward GeForce RTX 5070 Python III 12GB GDDR7 192bit Alza Garancia 2028.08.07-ig, Számlával!
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Legolcsóbb! Számla + Garancia! Meta Quest 3S Virtuális valóság szemüveg!
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 16GB RAM 512GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4384
- Xiaomi 14T Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest