- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Yutani: 20 év a Prohardveren
- aquark: Zsebszámológépek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Óraátállítás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Topic összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
#LittleG
csendes tag
Hála istennek én nem ilyen ember vagyok

Nekem, ha valami túl könnyen megy, már gyanús, ilyen például a Windows újratelepítése is, lehet rajta nyomkodni a visszaállítás gombot, aztán pikk-pakk és kész is, de nekem mégis megnyugtatóbb az, ha én teljesen újrarakom a rendszert. Ráadásul, ha kézhez kapok valamit, mindig szeretem megkukkantani, hogy mi van benne, hogy működik, mert szeretek ezekről tudni. Gépet se szerettem soha "készen" venni, mindig magamnak rakom össze.
Amúgy igen, nagy vonalakban olyat szeretnék, amit írtál, hogy beiktassak egy +csatlakozót, viszont cserébe a dokkolónál + a laptopba menő USB - mPCI-e átalakítónál meg akarom szüntetni a rádugós módszert, és rá akarom forrasztani a kimenetekre az USB kábelt, így végül is 2 csatlakozás lenne, az egyik az alaplapi mPCI-e foglalatnál, a másik pedig az általam kreált csatlakozónál. Továbbá persze némileg növelni akarom az USB kábel hosszát, mert az a 60 cm gyárilag kicsit kevés nekem. Itt pedig lehet, hogy egy vastagabb, kisebb ellenállású kábelt vennék, kompenzálva ezzel a nagyobb hosszúságot.
Kérdés továbbra is az, hogy így mennyire lesz így stabil a jel...

Új hozzászólás Aktív témák
● Ha kérdésed van, először olvasd el a "Topic összefoglaló"-t!
● Gyorskeresni a topicban jobb fönt tudsz! lásd.:gyorskeresés itt
● Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban TILOS!
- HP Probook 445R G6,FHD,14",AMD Ryzen 5 3500U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- MacBook Air 13" M2 16gb ram/256gb ssd 27% Áfás (0357AB)
- Toshiba KXG50ZNV1T02 1TB M.2 NVMe PCIe Gen3 x4 SSD
- GAMING PC! Ryzen 9 3900X / RTX 3080 / B550 / 16GB 3200MHz / 500GB NVMe / 1250w Gold! BezsámítOK
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest