Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Csibe78

tag

sziasztok!
    Abba a szerencsés helyzetbe vagyok hogy rábukkantam erre a témára még laptop vásárlás előtt.
    És nagyon megtetszett ez a lehetőség, mivel sokat utazom ezért tervezem laptop vásárlását de szeretek néha komolyabb játékokkal játszani. És most olyan döntés előtt állok hogy drágább (komolyabb vga-s) laptopot vegyek vagy olcsóbbat de több kényelmi funkcióval ellátottat de olcsóbb laptopot vegyek és ehhez később egp-val adjak neki komolyabb grafikai teljesítmény. Elsősorban szeretek előre tervezni tehát nem régi laptopot akarok olcsón venni, hanem újabbat egy 4 generációs intel procit tartalmazó laptopot abba már a integrált videovezérlő is elég jó és ehhez jönne az egpu később. viszont nem nagyon szeretnék buherálni új laptopot fölég nem garisan tehát olyan kéne amibe van ExpressCard vagy thunderbolt. végig olvastam nagyjából a fórumokat, bár az angol tudásom szegényes így az angol fórumot csak átfutottam. Tudnátok segíteni milyen laptopot vásároljak hogy viszonylag kevés gonddal tudjam az egpu-t összehozni azok alapján amiket leírtam? A thunderboltos Egpu hogy működik ? Érdemes lenne új thunderboltos laptopot vásárolnom mivel ez úgy tűnik ujjabb szabvány mint ExpressCard?

Új hozzászólás Aktív témák