- sh4d0w: Árnyékos sarok
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Topic összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kube
senior tag
Üdvözlet!
Van egy Lenovo Thinkpad T420 a birtokomban. Ehhez gondoltam veszek egy expresscard csatlakozóval rendelkező panelt. Viszont azt nem tudom, hogy melyik az a legalapabb és legolcsóbb VGA amivel egy ilyen rendszer képes elindulni.
Egyébként expresscard van a gépemben, 2 darab USB 3.0 adaptert szolgáltat nekem. Sajnos eléggé bugos és nem jól működik. Nem tudom, hogy ez most minek köszönhető, félek a panelnél is problémák lehetnek.
Jó lenne, ha kilehetne próbálni egy működő rendszert, de sajnos vas megyében és veszprém megyében sincs ismerős. Akinek esetleg van valami tapasztalata kérem ossza meg. Árakat se nagyon tudom, és azzal se vagyok tisztában, hogy ehhez a géphez milyen panel passzol.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Ha kérdésed van, először olvasd el a "Topic összefoglaló"-t!
● Gyorskeresni a topicban jobb fönt tudsz! lásd.:gyorskeresés itt
● Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban TILOS!
- Asztalos klub
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Gitáros topic
- Nők, nőügyek (18+)
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Energiaital topic
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Androidos tablet topic
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- További aktív témák...
- Retró És kuriózum AGP kártyák Eladók !!!
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! NVIDIA!
- ELADÒ: MSI RTX 3060 TI GAMING X
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ProBook 430 G3 laptop Pentium 4405U CPU (hibás)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E756 - i5-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" HD I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest