- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Topic összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
sagit
veterán
Pedig nem megy, ma újra nekiugrottam reggel, fogtam egy külső monitort, rákötöttem a vga-ra és van rajta kép.
A LoL is fix 60 fps-el megy 1680*1050-be minden very high-on 1280*800 minden very low helyett. Szóval külsőn megy. És csak ilyenkor elérhető az nvidia control panel, ha nincs rákötve a külső akkor ezt írja:
Próbáltam azt is hogy rákötöm a monitort, majd azt letiltom és csak a belsőre rakok képet, de azt az intel igp vezérli.
Attól függően hogy melyik kijelzőn kattintok a speciális beállításokra változik melyik adapter hajtja őket.

Szóval nem is tudom mi legyen a következő lépés

Új hozzászólás Aktív témák
● Ha kérdésed van, először olvasd el a "Topic összefoglaló"-t!
● Gyorskeresni a topicban jobb fönt tudsz! lásd.:gyorskeresés itt
● Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban TILOS!
- Minőségi dobozos Asus TUF RTX 3070 VGA kártya garanciával!!! AkciÓÓÓ
- MSI GTX 1080 Ti GAMING X 11GB Garanciával!
- Gigabyte RX 6600 EAGLE 8GB Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Gaming RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS DUAL MINI RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LG 86QNED913PA / Mini LED / 86" - 217 cm / 4K UHD / 120Hz & 3ms / 900 Nits / HDR Dolby / HDMI 2.1
- GEN5!!! 14/12GB/s 2TB Gen5x4 NVMe SSD, 1 év gar
- Dell Optiplex 3010 MT,G-870,4GB RAM,500GB HDD,WIN10
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Számítógép - Gamer PC! Csere-Beszámítás! R5 5600G / RTX 4060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest