Hirdetés
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Topic összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tenken
őstag
válasz
Max1mus
üzenetére
Ez jó kérdés. Csináltam két képet, hogy összegezze a lényeget.
Egyrészt neked kell eldönteni, hogy elég-e a 460m teljesítménye:
Bár sima 660ról nem volt mérés, de nekem volt mind 3 képen látható asztali és valahol a 660ti meg 750ti közt lenne, kicsit közelebb az utóbbihoz. Bár a 750ti már maxwell, ami egy teljesen más kategória.
Szóval erőre nem rúg labdába az egpu-hoz képest. Ami mellette szól, hogy mivel gyári megoldás egybe, kevesebb macera van vele. A neked fontos cs-hez meg végülis elég lehet:
730M is ad majdnem 60 fps-t fhd-ban. Bár ezeket a számokat azért ajánlott fenntartással kezelni. Osztod kettővel szerintem közelebb áll a valósághoz, meg ahogy emlékszem cs-re, ott nem is az átlag számít igazán, hanem, hogy a kritikus szituációkban se essen akció közben 30 alá. Ahhoz meg azért komolyabb vas kell.
Másrészt meg szerintem időtállóbb egy egpu-s rendszer. A tápot, vga-t simán el lehet adni később. Adapterek is bírják elvileg, meg elég ritka is, hogy eladható maradjon, de legrosszabb esetben is az az egyetlen dolog, amit leírsz veszteségnek. A rendszerhez ajánlott üzleti notik is elég jól forognak használtan. Ellenben egy sok éves használt gamer notebook-nál kevés szánalmasabb dolog van aprón.
Én eladnám amíg lehet, mert sokkal több rációt látok az egpu-ban, de ha a kényelem a legfőbb szempont és beéred az épp elégséges teljesítménnyel, akkor a megtartás mellett is érdemes elgondolkodni.
Új hozzászólás Aktív témák
● Ha kérdésed van, először olvasd el a "Topic összefoglaló"-t!
● Gyorskeresni a topicban jobb fönt tudsz! lásd.:gyorskeresés itt
● Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban TILOS!
- AKCIÓ! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium 256GB használt karcmentes 89% akku (405 ciklus) 6 hónap
- HP ProBook 445 G8 14" Ryzen 3 5400U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! EVGA FTW3 Ultra Gaming RTX 3080 10GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest