Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- talmida: Változások 2. rész
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
Egorov
aktív tag
Na itt van Szombat, nem mentem bulizni. Nem is szeretek bulizni csak 1x egy hónapban a Rokiba haverokkal.
Ma van volt párom névnapja, felmentem hozzá a koliba, megnéztük a tökéletes trükk című filmet. Már láttam valamikor, akkor is együtt néztük, csak akkor még egy pár voltunk. Mind1 nem ez a lényeg. Jól éreztem magam, jó volt együtt filmezni, beszélgetni, így nem volt egyedül a névnapján. Igaz este (most) ment inni a barátnőivel.
Egyik jó barátom itthon van a hétvégén, elmentünk sörözni, most jövök onnan. Elhívtuk egy volt általános iskolás osztálytársunkat is, mert rég találkoztunk vele. Nagyon jó volt. Ittunk sört, beszélgettünk, röhögtünk sokat. Meg is beszéltük, hogy havonta egy ilyen sörözést össze lehetne hozni, ha nem lesz anyagi akadály ebben a nehéz helyzetben.
Holnap régiségvásár, jön volt párom is (ha fel bír kelni 11:00 ig, mert 12:00 indulni szeretnék, addig ideér a koliból) és nézünk valami fasza régi könyvet vagy kitűzőt, esetleg nem VAGY hanem ÉS kapcsolat lesz a kettő között, majd meglátjuk mit lehet alkudni a tárgyakért.

MOst meg megyek tolok egy melegszenyát teával, aztán szunya.
Jó Szerencsét!
Aktív témák
- Automobilista 2
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Okos Otthon / Smart Home
- Suzuki topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Még optimistán is alábecsülte az AI CPU-igényét az AMD vezetője
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- E-roller topik
- Túl nagy alkatrészt vettél? Így kerülheted el a PC-építés legnagyobb hibáját
- További aktív témák...
- Samsung LH55CSPLBC 55" LCD monitor
- AKCIÓ! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i3-1315U 8GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium használt, karcos kijelző 91% akku - 6 hó garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4602, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest