Hirdetés

Aktív témák

• Egorov

aktív tag

Tegnap voltam volt páromnál a koliban inni egy kicsit, tartozott egy sörrel, aztán 3 lett belőle. Jól éreztem magam. Van egy barátnője, akivel egy csoportban volt a bALEK héten. Aranyos. Nem bomba csaj, de nekem tetszik. Nem is tudom mi fogott meg benne, mert még csak tegnap találkoztam vele. Remélem fogok még többször is.

Pénteken lenne fellépés de nem tudok menni sajna. Egy hónapja tervezzük az évkezdő grillezést haverokkal, 1 hete péntekre esett a választás. Ez van. Így pénteken táncórára se tudok menni. Azt hiszem ennyit kihagyhatok, mert a nyáron minden órán bent voltam és dolgoztam keményen. Na jó nem minden órán, mert 1 hétre a Balatonra mentünk nyaralni.

Anya csinált paprikás krumplit és nagyon finom lett. Egyszer meg kellene már tanulnom valami ehetőt csinálni. Mindig ezt mondom de olyan lusta vagyok erre. Délután megyünk megvenni a nyersanyagot a pénteki grillezéshez. Tuti viszek majd fénygépet is, aztán feltolom picasára. Nem tervezünk nagy ivást, inkább laza sörözés lesz, mert a nagy ivást vasárnapra tartogatjuk. Ilyenkor szokott mindenki inni és hétfőn másnaposan ülni az előadásokon.

Fojjj haver küldözgeti a szutyok linkjeit pidginen. Kapja be az össze f@szomat én még ma enni is akarok. itt egy cím ízelítőnek:seggpumpa-szexi-csajokkal. Nem ajánlom senkinek, én nem bírtam végignézni. :D

Nem is tudom mit kellene ma csinálni. Elkezdtem tegnap rendet rakni, folytatni azt nem akarom. Lehet veszek pár füzezet a félévre, talán kezdésnek 10 megteszi. Utálom a csíkos meg négyzetrácsos füzetet. A technikus évek alatt jöttem rá, hogy ha "sima" füzetbe írok, akkor sokkal átláthatóbb. Nem zavarnak be a vonalak. Ha valamit rajzolni kell, akkor meg kifejezettem előnytelen, ha mintás a füzet. Na így a mai megterhelő program délelőttre: 10db sima füzet vásárlása.

Lehet jön föl volt párom és anyukája ebédelni de nem biztos. Ma van neki a beiratkozás meg minden kutyafüle. Az is előfordulhat, hogy nem jönnek. Ha jönnek akkor úgy jöjjenek, hogy 15:30-kor dolgom van. Este meg szerintem kitolom a képem az egyetemre, nézünk valami filmet, iszunk egy sört közben, aztán indulás haza.

Szeretnék egy galériát a szobába, de nagyon drága. És még építési vagy milyen engedély is kell. Ez is pénz. Na fene egye meg. Azért jó néha elképzelni, habár tudom nem lesz sosem. :)

Aktív témák