Hirdetés

Aktív témák

• Egorov

aktív tag

Megvolt a sörözés, jó volt, az albi is tetszett. Azt hiszem ilyen lakást képzelek el magamnak. 2 szoba, kis konyhával. Kazános, ez jó, mert nem kell nekem távhő vagy mifene. A belmagasság is jó, nem lenne sok a fűtésszámla. Mert most 3500mm a belmagasság, ehhez igen randa számla társul :( . Nem volt meg a 10 sör de helyette beszélgettünk. Azt hiszem 6 sör volt. Fénykép nem készült. Ettem brióst is.

Mostanában sokan írnak arról, hogy vége van a nyárnak. Igen vége van. És? Mit kell ezen meglepődni? Volt már ilyen és lesz is.

Magamról még nem írtam semmit, néha írok majd egy két szösszenetet.
    1986. Aug. 28-án születtem Miskolcon. Jártam bölcsödébe és óvodába is. Emlékszek, hogy bölcsiben megcsípett egy darázs és sírtam. Általános iskolámat testnevelés tagozaton végeztem, jártam versenyekre is,benne voltam a kézi csapatban. Röplabdáztam is, nyertünk versenyt.
    Gépipari technikumba felvételiztem, sajnos info szakra, ami nagyon nagy hiba volt. Sikeres érettségi után ugyanebben az iskolában 2éves technikus képzésre adtam be a felvételit. A technikusi vizsgám jól sikerült: elmélet 4es, gyakorlat 4es. Szakmám neve: Automatizálási technikus (gépipari szakirány). Szereztem még hegesztő vizsgát, alapfokú CO2-t.

Egyre többször fagy az Ubuntu.

Aktív témák