Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
-
LOGOUT

Utoljára frissítve: 2016. 08. 20.
Egér vásárlásához: Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
camper
tag
Akciós a Pulsar X3 LHD, 75€ 120 helyett. Itt ülök a rendelési kosár előtt, de egy dolgot nem tudok. Ezt megveszem majd felteszem a polcra mondjuk két év múlva veszem csak birtokba az aksi nem fog felpúposodni vagy ilyesmi, nincs ezzel valakinek tapasztalata?
Csak abból indulok ki a telefonjaim, tabletjeim mind így mentek tönkre, egy darabig nem használtam őket, mire újra használtam volna az aksinak annyi.
-
camper
tag
Ez van olyan sztori mint a Monty Python jelenet a papagájjal ami az eladó szerint nem döglött csak alszik.
Én a hivatalos út mellett belépnék Keychron official discordra - ha van ilyen - és/vagy ha jó angolul a beszélőkéd akkor redditre is kiírnám, egyszer csak meg fog jelenni egy Keyhcron supportos aki látványosan segíteni fog. Az új feltörekvő cégeknél ez az új módi. -
camper
tag
Tippem szerint a polling rate maradt változatlanul magasan, annak ellenére hogy levetted. Melyik volt ez, a synapse 4? Mert akkor tégy egy próbát a synapse 3-al. [link]
De akár fordítva is működhet, bár a synapse 4 elég robusztusra sikeredett és a béta fázist is csak a napokban lépte át.Esetleg érdemes ránézned a firmware frissítésre is, ha nem az utolsó van rajta. [link]
Elfelejtettem, pro tipp: amennyire lehet szűkítsd a modulok és a kiegészítő szoftverek telepítését, a razer kb mindent is telepíteni akar.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Apple iPhone 11 - népalma
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen videókártyát?
- ZEN.com
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Robogó, kismotor
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- EAFC 26
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- Samsung Galaxy S20 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
- Új, Aktiválatlan iPhone 14 (128 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest