- droidic: A fapados NAS tuningolása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
titán
Ez a "patch" "mod" csak PC-re érhető el, és igazán jól eredeti játékkal működik. Amúgy olvasd el az oldalon mindent amit találsz és össze fog állni miről van szó, én sem egyik napról a másikra rázódtam bele ma már pikk-pakk megy a dolog: a letöltése, a telepítése, az esetleges beállítások stb.
pl. 1. a játék telepítése - ha Windows-t újratelepíted de a játék mondjuk egy másik meghajtón van akkor ugye elég a Steam könyvtárból betallózni megtalálja a korábbi telepítés fájljait és már kész is ez után érdemes futtatni először még a Patch telepítése nélkül szépen engedni, hogy lefrissítse magát majd jöhet a telepítése a patch-nek - egy csomó minden van hozzá van amit telepíteni kell van amit csak az adott helyre bemásolni nem bonyolult - ezután érdemes a SIDER.INI fájlt megnyitni sima txt fájl, majd ott a a játék net elérését tiltani - mert ha már telepítetted a patch-et akkor utána bezavar ha erre ráfrissít persze le van írva, hogy ha megint online akarsz játszani, akkor hogy kell deaktiválni a patch-et és az alap játék lesz akkor elérhető majd utána megint lehet a patch-et aktiválni és blokkolni a netet - ami nagyon hasznos mert sokszor jön valami tök fölösleges frissítés ami telibexarja az egészet amit addig beállítottam.
Mivel én kizárólag offline master league-t játszom ezért nekem ez így jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo LOQ 15APH8 gamer laptop 15,6" 144Hz, AMD Ryzen 7
- 0 perces COOLER MASTER MASTERBOX MB600L V2 TEMPERED GLASS eladó! SZÁMLA (a Te nevedre)! ÁRON ALUL!!!
- Acer Predator Triton 17X Intel Core i9 13900HX/RTX 4090/64GB RAM/4TB SSD remek áron IGAZI RITKASÁG!
- LOGITECH G PRO X 2 LIGHTSPEED VEZETÉK NÉLKÜLI FEKETE HEADSET
- 0 perces RYZEN laptop eredeti Win10-zel! GARANCIA + SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- BESZÁMÍTÁS! MSI B150M i5 7400 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB BitFenix NOVA MESH 400W
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest