Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
titán
Ez a "patch" "mod" csak PC-re érhető el, és igazán jól eredeti játékkal működik. Amúgy olvasd el az oldalon mindent amit találsz és össze fog állni miről van szó, én sem egyik napról a másikra rázódtam bele ma már pikk-pakk megy a dolog: a letöltése, a telepítése, az esetleges beállítások stb.
pl. 1. a játék telepítése - ha Windows-t újratelepíted de a játék mondjuk egy másik meghajtón van akkor ugye elég a Steam könyvtárból betallózni megtalálja a korábbi telepítés fájljait és már kész is ez után érdemes futtatni először még a Patch telepítése nélkül szépen engedni, hogy lefrissítse magát majd jöhet a telepítése a patch-nek - egy csomó minden van hozzá van amit telepíteni kell van amit csak az adott helyre bemásolni nem bonyolult - ezután érdemes a SIDER.INI fájlt megnyitni sima txt fájl, majd ott a a játék net elérését tiltani - mert ha már telepítetted a patch-et akkor utána bezavar ha erre ráfrissít persze le van írva, hogy ha megint online akarsz játszani, akkor hogy kell deaktiválni a patch-et és az alap játék lesz akkor elérhető majd utána megint lehet a patch-et aktiválni és blokkolni a netet - ami nagyon hasznos mert sokszor jön valami tök fölösleges frissítés ami telibexarja az egészet amit addig beállítottam.
Mivel én kizárólag offline master league-t játszom ezért nekem ez így jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Renault, Dacia topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Windows 10
- Nők, nőügyek (18+)
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- World of Tanks - MMO
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- További aktív témák...
- Eladó Apple IPhone 14 Black gyári független
- Victus 16-d0004nq 16" FHD IPS i7-11800H RTX 3060 16GB DDR4 512GB NVMe SSD gar
- Gainward GeForce RTX 4080 SUPER Phoenix GS Újszerű, garanciális, dobozával és tartozékaival
- ÚJ /// ASUS ROG 5800x/32Gb/1+2Tb/RTX3070 -- BeszámítOK!
- XBOX Series S 512GB // Újszerű // Számla // Garancia //
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest