- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Szólánc.
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Gurulunk, WAZE?!
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
Új hozzászólás Aktív témák
-
TrueGooner
senior tag
Nem tudom mire gondolsz forradalmi alatt. Szerintem a legtöbben csak a régi kedvenceket, a Co-Opot és a Master Leaguet szeretnék visszakapni.
És bár forradalmi változások tényleg nincsenek, de szerintem hatalmasat fejlődött a játék, de megtalálhatóak a 3.0.0 gyerekbetegségei is, amik 1-2 hónapon belül javítva is lesznek szerintem. Nem tudom mit hoz a jövő, de nekem minden téren sokkal jobban tetszik.Például ez a “Themed Challenge” remélem teljesen leváltja az eddigi Challenge Eventet, mert nagyon király, hogy végre nem kell a csapat összerakásával szenvedni, kölcsönjátékosokkal ki lehet állni azonnal. Illetve Eventen belül mostmár nem a harmadik, hanem az első Kihívás után jár az 50 Coin, ez is sok idegeskedéstől fog megmenteni (ha így marad, remélem így marad).
A labdafizika is hatalmasat javult szerintem, a lövések sokkal szebbnek hatnak, a lepattanó, elpattanó labdáknak pedig sokkal természetesebb a sebességük és az elpattanás távolsága.Összességében szerintem ezerszer jobb lett ez a játék mint volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Battlefield 6
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Call of Duty: Modern Warfare (2019)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- iPhone topik
- Gaming notebook topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 16GB 512GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- 3440 x 1440 100Hz!!! 90W PD 34" CURVED 1000R Samsung S34A650UXU - 1 év garancia!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 Pro/ 128GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia/ Akku: 88% / Gyári Garancia 2027.08.20ig
- 27% - iiyama G-MASTER G2470HSU-B6 IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 1ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest