Hirdetés
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
Új hozzászólás Aktív témák
-
VinoRosso
veterán
Van ez az ingyenes agent amit most minden nap adnak. Mielőtt ellőttem gondolkodtam, rajta, hogy érdemes-e egyáltalán ezzel foglalkoznom, mert adtak nem is tudom hány, de jó sok ilyen agentet már, és 3*-nál jobb játékost sose tudtam kipörgetni. Mondtam magamban fel is adom ezt, ha nem pörget most be valamit. Szurkoltam, hogy na egy Figot virítson akkor és ...
Mondom ilyen nincs. Átnyargaltam a MC-re, na mondom ha lúd legyen kövér, akkor egy De Bruyne-t. És bedobta azt is elsőre
Volt még 100 coinom, na mondom ha most bedobja az Edersont akkor lefosom a bokám, ez olvassa a gondolataimat. Aztán végül Foden jött, de még a hét vége fele össze tudok szedni egy 100-ast kiváncsi vagyok sikerül-e Edersont is behúzni.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4532,100% Akksi
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Egyedi ékszerdobozka
- Honor Magic6 Pro / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest