Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Windows 11 PRO FPP (Full Packaged Product) - Retail, Box, dobozos
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TrueGooner
senior tag
Most új szezon után Div. 5-ben vagyok, és most hogy elkezdtem többet Ligázni, fel is tűnt egy elég idegesítő “valami”… Amit nem nagyon tudok hova tenni érdekelne hogy Ti is tapasztaljátok-e.
A kapcsolat jelző csík… Kezdjük ott, hogy 5 sávos kapcsolatom még SOHA nem volt. Általában 4 sávos meccseket játszok, azok 90%-ban jól működnek, jó a reakció idő.
Viszont van, hogy egyszer csak gondol egyet, és 3 sávos kapcsolatnál nem hajlandó jobbat kínálni. Akárhányszor nyomok rá hogy “Cancel”, újra- és újra 3 sávos meccseket ajánl fel. Van hogy visszalépek a menübe, majd ismét elindítom a keresést, de akkor sem ad jobb kapcsolatot. A játék (olykor a PS) újraindítása kell, hogy helyre álljon.
Ezeken a 3 sávos meccseken rendre szenvedek, mert olyan érzés mintha csak Nálam késne a bemenet.
Ti mit tapasztaltok ilyen téren? Elérhető valahogy az 5 sávos kapcsolat?
LAN kábelen csatlakozik a gép a netre, szóval nem ez a gond.Jelentem a taktika továbbra is működik!
Div. 5-ben, most 4 meccsből 3GY, 1V, úgy hogy mindegyik ellenfelem megjárta már a Div. 1-et.
És még egy kérdés a végére: Ti milyen csatárt használatok? Nekem a Free World Wideból Zamorano esett, de nem az igazi sajnos. Gondolkodom egy Target Men-en, van etétem tapasztalatotok? Jól működnek a Target Man csatárok?
Új hozzászólás Aktív témák
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- Kompakt vízhűtés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple MacBook
- Racoon City árnyékában: Teszteltük a Resident Evil Requiemet
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- Asus 17 TUF Gaming FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7435HS 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4432, 100% Akksi
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4366
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX506I Gamer Notebook! R7 4800H / 1650Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Div. 5-ben, most 4 meccsből 3GY, 1V, úgy hogy mindegyik ellenfelem megjárta már a Div. 1-et.